Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با توجه به اینکه در چند روز اخیر در برخی از شهرهای استان با قطعی اینترنت همراه مواجه بودیم، دانشجویان درخواست به تعویق افتادن امتحانات را داشتند و برنامه این است، آزمون‌هایی که قرار بود در این هفته برگزار شوند و به تعویق افتادند، به دهه سوم مردادماه موکول شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی تولا در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تکلیف امتحانات دانشجویان با وجود قطع و وصل شدن اینترنت همراه در خوزستان، اظهار کرد: آزمون‌های دانشگاه برای ورودی‌های پیش از ۹۹ به پایان رسیده است اما با توجه به اینکه دانشجویان ورودی ۹۹ دیرتر در دانشگاه ثبت‌نام کرده‌اند و به تبع آن نیم‌سال نیز دیرتر آغاز شد، آزمون‌های پایانی از این هفته آغاز شد.

وی افزود: با توجه به اینکه در برخی از شهرهای استان با قطعی اینترنت همراه مواجه بودیم، دانشجویان درخواست به تعویق افتادن امتحانات را داشتند. برنامه این است، آزمون‌هایی که در این هفته قرار بود برگزار شوند و به تعویق افتادند به دهه سوم مردادماه موکول شوند.

مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: با توجه به اینکه آزمون‌های ورودی ۹۹ تا ۲۰ مرداد طول می‌کشد، هدف این است که امتحاناتِ به تعویق افتاده به دهه سوم مرداد موکول شوند.

وی در خصوص تکلیف سایر امتحانات توضیح داد: ما به صورت روزانه امتحانات را به تعویق می‌اندازیم؛ فعلاً تا فردا سه‌شنبه (۵ مرداد) امتحانات را به تعویق انداخته‌ایم. هر چند که اینترنت همراه اکنون وصل شده است اما چون قابل پیش‌بینی نیست و امکان قطعی وجود دارد، این تصمیم اتخاذ شده است و اگر این وضعیت (قطع و وصل شدن اینترنت همراه) همچنان ادامه پیدا کرد، در شورای آموزشی دانشگاه تصمیم خواهیم گرفت.

مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان بیان کرد: در خصوص به تعویق افتادن امتحانات، از طریق کانال‌های رسمی دانشگاه مانند مفدا، سایت اصلی دانشگاه و صفحه اصلی فرادید اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه علوم پزشکی اهواز قطعی اینترنت اینترنت همراه آموزشی دانشگاه اینترنت همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات

در فضای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس و با توجه به اینکه تعداد کمی از نامزد‌ها در رقابت‌ها شرکت می‌کنند ممکن است این تلقی بوجود آید که فضای انتخابات مثل دور اول پرشور و هیجانی نباشد.    طبعا مردمی که براساس اعتقاد قبلی، باور‌های سیاسی و دینی و تکلیف و وظیفه‌ای که در قبال کشورشان دارند در انتخابات شرکت می‌کنند و در این خصوص دور اول یا دوم انتخابات برایشان تفاوتی ندارد و همان طور که در دور اول مبتنی بر حق و تکلیفشان در این حرکت بزرگ حضور فعالانه داشتند با همان روحیه در دور دوم انتخابات نیز مشارکت می‌کنند.    توجه به این نکته هم حائز اهمیت است که اگر مردم در انتخابات این دوره شرکت نکنند طبعا آن حقی را که نسبت به سرنوشت خود دارند و براساس همان حقوق باید نامزد‌های منتخب و اصلح خود را به خانه ملت بفرستند نادیده می‌گیرند.   در حال حاضر، باید تکلیف ۴۵ نفر از نمایندگان مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شود و این هم سهم تعداد محدودی از شهر‌های کشور بویژه تهران است که باید در این زمینه کار را تمام کنند.   به نظر می‌رسید که در این دور از انتخابات مسئولیت مردم تهران بیشتر است، چون تکلیف نهایی درباره تعداد نامزد‌های بیشتری از تهران باید در دور دوم مشخص شود و نمایندگان پایتخت هم اگر از پشتوانه رای خوبی برخوردار نباشند ممکن است آن کارایی لازم را در خانه ملت نداشته باشند.    از این رو حضور مردم در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند مشارکت مردم را در سرنوشت شهر، منطقه و حتی کشور را تحت تاثیر قابل توجهی قرار دهد.   بر همین اساس به نظر می‌رسد که با توجه به اینکه اکثریت نمایندگان مجلس با توجه به حضور خوب جامعه در دور اول انتخابات شکل گرفتند و مردم نامزد‌های منتخب خود را مبتنی بر صندوق آرا به مجلس فرستادند تکلیف تعداد نماینده باقیمانده اگر مشخص شود نقش بسیار موثری در سرنوشت مجلس، هیات رئیسه و آینده خانه ملت در جهت حل مشکلات مردم داشته باشد.    امید است مردم مثل دور اول به این وظیفه و مسئولیت سنگین خود در سپردن امانت به اهلش عمل کنند و با حضور جدی و پرشکوه خود این امکان را فراهم کنند تا تعداد نمایندگان باقی مانده از پشتوانه لازم برای ایفای نقش در مجلس برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!