Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای مهار گرد و غبار در استان خوزستان، ۳۵۰ میلیون هکتار از منابع صندوق توسعه ملی هزینه شده که خوشبختانه در این استان، تقریباً همه مناطق غبارخیز مهار شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم، عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های ملی سازمان محیط زیست و مناطق آزاد تجاری، به برخی از عملکردهای این سازمان طی هشت سال اخیر اشاره و اظهار کرد: در این مدت 347 هزار هکتار جنگل‌کاری و یک میلیون و 350 هزار هکتار بیایان‌زدایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طول این دولت، 2.1 میلیون هکتار اراضی چهارگانه تحت پوشش سازمان محیط زیست اضافه شده است و حفاظت از گونه‌های در معرض تهدید نیز از دو گونه به 21 گونه افزایش یافته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه، تعیین حقآبه‌‌های 35 تالاب بزرگ کشور در طول 4 سال گذشته‌ تعیین شده و با همکاری وزارت نیرو، 37 تالاب دیگر نیز به‌زودی تعیین تکلیف خواهند شد، گفت: تعیین و شناسایی کامل مناطق گرد و غبارخیز کشور به وسعت 33 میلیون هکتار و مهاربخشی از آنها در شهرهای پرجمعیت، به خصوص در استان خوزستان با هزینه 350 ملیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی از دیگر اقدامات انجام شده، بوده است که خوشبختانه در استان خوزستان تقریبا همه مناطق غبارخیز مهار شده است.

کلانتری اضافه کرد: احیای دریاچه ارومیه با بیش از 98 درصد پیشرفت عملیات اجرایی در 8 سال گذشته نیز از اقدامات این دولت بوده که، انشاءالله تا پایان سال 1406، این دریاچه به تراز اکولوژیکی خودش خواهد رسید، تا امروز بیش از 15 هزار میلیارد تومان، سرمایه‌گذاری شده است.

وی تصریح کرد: تولید روزانه بیش از 140 میلیون لیتر سوخت فسیلی، اعم از بنزین و گازوئیل به صورت استاندارد یورو 4 و یورو 5 در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده که در سال 92، تولید آن صفر لیتر بوده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: ارتقای استاندارد موتورهای ساخت داخل به یورو 5، از ابتدای سال 99 و ارتقای آن در ابتدای سال 1401، به یورو 6 از دیگر اقدامات سازمان محیط زیست در 8 سال گذشته بوده است، کاهش ذرات معلق تولیدی از اگزوزهای خودروهای داخلی از 1.1 گرم در هر کیلومتر در سال 92 و نیم‌گرم در سال 99، از مهم‌ترین اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه محیط زیست بوده است.

کلانتری تأکید کرد: مهار بخش عمده‌ای از فلرهای نفتی که یکی از عوامل آلایندگی اصلی مناطق نفت‌خیز بوده و نیز به‌روزرسانی و تأیید استانداردهای آلایندگی برای اکثریت فعالیت‌های انسانی، شامل هوا، آب، خاک و سواحل و پایش آنها، از دیگر اقدامات محیط زیستی این دولت در 8 سال اخیر بوده است.

وی همچنین با بیان اینکه اجرایی شدن تدریس دو واحد درسی اجباری در دروس دانشگاه‌‌های کشور با دستور رئیس‌جمهور و همکاری وزارت علوم که در دانشگاه مادر به صورت پایلوت آغاز شده است، گفت: این روند در دو سال آینده در کل دانشگاه‌های کشور انجام خواهد شد.

رفیعی: شائبه‌های جدی در هزینه‌کردهای احیای دریاچه ارومیه وجود داردکلانتری: ابتکار هشدارها درباره خشک‌ شدن دریاچه ارومیه را نپذیرفتادعای جدید معاون کلانتری درباره احیای تالاب دریاچه ارومیه

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس جمهور بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست بحران گرد و غبار در خوزستان رئیس جمهور بحران های محیط زیست سازمان محیط زیست بحران گرد و غبار در خوزستان رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استان خوزستان دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر