Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی یوسفی رئیس کمیته بنادر و دریانوردی در رابطه با مزایای انتقال صنایع بزرگ یا گسترش فازهای توسعه ای صنایع، همچون فولاد در پسکرانه بنادر، اظهار کرد: کشور ما از مزیت فوق العاده دریایی و بندری برخوردار است و استفاده مطلوب از این پتانسیل می تواند به کاهش هزینه حمل و نقل، اشتغال آفرینی، کاهش تنش آبی و تبدیل شدن بنادر به هاب منطقه کمک شایانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: متاسفانه صنایع آب بر به مناطق مرکزی و کویری منتقل شده‌اند در حالی که کشور ما به صورت خدادادی از ظرفیت دریایی در جنوب کشور برخوردار است و باید طی این سال‌ها، صنایع آب بر نظیر فولاد به نوار ساحلی کشور منتقل می‌شد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت دریایی و بندری کشور و نیز ظرفیت پسکرانه بنادر، در راستای فعالیت های تولیدی و صنعتی، ارزش افزوده‌ای و صادراتی بهره مند شویم، بیان کرد: اولویت کشور باید صادرات باشد و قطعا مسیری بهتر از پسکرانه بنادر و حمل و نقل دریایی برای کاهش هزینه ها و افزایش سرعت انتقال کالا در حوزه صادرات وجود ندارد.

یوسفی افزود: کشور در صادرات سیمان رتبه اول دنیا را دارد و در حوزه تولید سیمان جزء ۵ کشور اول دنیا است و ما در حال حاضر در بخش فولاد و سیمان تا ۲ برابر ظرفیت کشور تولید می‌کنیم، بنابراین چه دلیلی وجود دارد تا صنایع و تولید کشور در پسکرانه بنادر مدنظر قرار نگیرد.

او با اشاره به اینکه باید فعالیت های صنعتی آب بر نظیر فولاد در نوار ساحلی مدنظر قرار گیرند، عنوان کرد: آب دریاها بهترین ظرفیت برای استفاده در بخش صنایع آب بر است و در کشوری قرار داریم که شمال و جنوب آن دریا است و می توانیم از این پتانسیل به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم و شرایط را به گونه ای رقم بزنیم که با استفاده از آب دریا، مانع از هدر رفت آب در کشور شویم.

رئیس کمیته بنادر و دریانوردی  با بیان اینکه باید از ظرفیت برنامه پنج ساله هفتم توسعه استفاده کرد، گفت: مجلس شورای اسلامی و به ویژه کمیسیون عمران از تمامی صاحب نظران در حوزه دریایی و بندری دعوت به عمل می آورد تا از فرصت طلایی موجود در تدوین هرچه بهتر برنامه هفتم توسعه در راستای توسعه بنادر و استفاده از ظرفیت های دریایی کشور استفاده کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل سازمان بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی

تین نیوز

 مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۶۶۰ هزار مسافر و گردشگر بین بنادر مسافری و گردشگری شرق این استان تردد کردند.

 به گزارش تین نیوز، حمیدرضا محمدحسینی تختی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۶۰ هزار و ۵۴۳ مسافر و گردشگر در بنادر شرق استان جابه جا شدند که بیش ترین آن ها از مسیر دریایی بندر شهید حقانی بوده است.

محمدحسینی تختی تعداد این مسافران و گردشگران از مسیر بندر شهید حقانی به جزایر مقصد جزایر قشم، هرمز و بالعکس را به 397 هزار و 847 نفر اعلام کرد که این میزان نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۹ درصدی تردد در مسیر بندر هرمز به بنادر شهید ذاکری (قشم) و شهید حقانی نیز گفت:  در این بازه زمانی 260 هزار و 481 هزار مسافر و گردشگر از طریق این بندر جا به جا شدند.

محمدحسینی تختی، امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت کشور، توسعه بندر شهید حقانی را گامی مهم در ارتقا بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور دانست.

مدیر بنادر شرق هرمزگان گفت: هرساله تعداد زیادی از گردشگران و شهروندان برای انجام سفرهای دریایی خود به مقاصد جزیره قشم، هرمز و ابوموسی انتخاب می کنند و  امضای این تفاهم نامه نیز با هدف گذاری تبدیل این بندر به قطب مسافری و تفریحی در جنوب کشور صورت گرفت.

به گفته وی؛ طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و گردشگری کمک ارزنده ای به اقتصاد گردشگری استان خواهد بود.

 لازم به ذکر است؛ بنادر شهید حقانی،هرمز و خورهای تفریحی خلاصی در شهرستان جاسک، آذینی در شهرستان سیریک و خور تیاب در شهرستان تیاب به عنوان مهم ترین بنادر مسافری شرق استان هرمزگان به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن