Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@03:11:22 GMT

کاهش تولید قزل آلا به دلیل خشکسالی

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۱۱۹۸

کاهش تولید قزل آلا به دلیل خشکسالی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، آرش نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی، از کاهش ۲۰ هزار تنی تولید قزل آلا خبر داد و گفت: سال گذشته ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزار تن قزل آلا در کشور تولید شد که امسال با استمرار شرایط کم آبی پیش بینی می‌شود که تولید قزل آلا  به ۱۲۰ هزار تن برسد.

او افزود: بارها در جلسات اعلام کرده‌ایم که دولت از تمامی سبد کالا باید حمایت کند که متاسفانه در گوشت سفید دولت تمامی تمرکز خود را بر گوشت مرغ گذاشته که این موضوع موجب شده بخش آبزیان از ذهن دولت دور بماند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبی زاده با بیان اینکه بی توجهی دولت در بحث تخصیص نهاده و عدم‌ حمایت از بخش آبزیان منجر به افت قیمت ماهی در بازار شده است، گفت:  پایین نگه داشتن قیمت مرغ به صورت دستوری آسیب جدی به مرغداران می‌زند، در حالی که با واقعی شدن قیمت مرغ، ماهی جایگاه خود را پیدا می‌کند و در سبد غذایی تعادل ایجاد می‌شود.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی با اشاره به اینکه افت قیمت مرغ تولیدکنندگان ماهی را به آستانه ورشکستگی می‌کشاند، بیان کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده هر کیلو قزل آلا در استان‌ها ۳۸ تا ۴۲ هزار تومان است که با این وجود تولیدکنندگان نمی‌توانند کمتر از این نرخ عرضه کنند.

نبی زاده پایین نگه داشتن قیمت محصولات کشاورزی از جیب تولیدکننده به مصرف کننده را اشتباه محض دانست و افزود: پایین نگه داشتن دستوری قیمت منجر به ناپایداری تولید می‌شود، از این رو باید کاری کنیم که قدرت خرید مصرف کننده واقعی شود، چنانچه دولت به دنبال حمایت از مصرف کننده است، با قیمت واقعی باید کالا را از تولیدکننده خریداری کند.

او درباره آخرین وضعیت سرانه مصرف ماهی گفت: دولت به قدری تمرکزش را بر بخش مرغ گذاشته که همین امر موجب شده تا سرانه مصرف مرغ نسبت به دنیا بالا باشد، در حالی که سرانه مصرف ماهی در دیگر کشورها به سبب ارزش بالای غذایی بیشتر است که بنابر آمار در کشورهای توسعه یافته، سرانه مصرف ۳۰ تا ۳۵ کیلو و در ایران طبق آمار شیلات ۱۳ کیلو است که ۱.۵ تا ۲ کیلو آن مربوط به قزل آلا است که رقم پایینی است.

‌این مقام مسئول با بیان اینکه افزایش قدرت خرید خانوار، پتانسیل تولید در بخش سردآبی را افزایش می‌دهد، گفت: با ایجاد مکانیزاسیون امکان افزایش تولید در واحد سطح وجود دارد که در شرایط فعلی به دلیل عدم کشش بازار، رغبتی به مکانیزه نیست.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی در پایان با اشاره به اینکه سال گذشته صادرات قزل آلا طی ۴۰ سال اخیر به بالاترین میزان‌ خود رسید، تصریح کرد:‌ بنابر آمار سال گذشته حدود ۱۶ هزار تن صادرات داشتیم که امسال به دلیل کاهش نرخ ارز و بازگشت ارز به سامانه نیما رغبتی به صادرات نیست، در حالی که برنامه صادرات ۲۰ هزار تن قزل آلا را داشتیم که با شرایط موجود بعید است که صادرات به بیش از سال گذشته برسد.

پربیننده ترین مزارع برنج در آستارا + عکس تشکیل کمیته ساماندهی زنجیره مرغ در مجلس / واردات مرغ منجمد برای مقابله با گرانی قیمت چای در بازار (مرداد ۱۴۰۰) + جدول قیمت گوجه فرنگی به بیش از ۱۰ هزارتومان رسید قیمت بیسکوییت و شکلات افزایش یافت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قزل آلا سرانه مصرف سال گذشته قزل آلا هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد

آفتاب‌‌نیوز :

افزودن مواد غذایی زیر به برنامه غذایی روزانه، با دارا بودن پروتئین، فیبر، چربی‌های سالم و سایر مواد مغذی، به کاهش چربی احشایی کمک می‌کند:

۱) گوشت گاو بدون چربی

گوشت گاو بدون چربی یک گزینه مناسب و پروتئینی است که برای زمان طولانی سیر نگه‌تان می‌دارد و به کاهش چربی شکمی کمک می‌کند. پروتئین احساس سیری بعد از غذا را افزایش می‌دهد، به حفظ عضلات کمک می‌کند و منجر به افزایش متابولیسم می‌شود. هم‌چنین پروتئین اثر حرارتی بالایی دارد، به این معنی که کالری بیشتری را در طول هضم می‌سوزاند.

۲) جو دوسر

جو دوسر سرشار از فیبر بتا گلوکان و کربوهیدرات‌های پیچیده است که انرژی پایداری را برای بدن فراهم کرده و به کنترل گرسنگی کمک می‌کند. مصرف جو دوسر، سطح قند خون را تثبیت می‌کند و احتمال پرخوری یا هوس قند را در ساعات بعد از غذا کاهش می‌دهند. بر اساس مطالعات، بتا گلوکان موجود در جو دوسر علاوه بر تقویت سلامت روده، می‌تواند به افزایش سیری، هضم آسان و کاهش چاقی شکمی کمک کند.

۳) لیمو

مصرف لیمو به‌تن‌هایی شاید چندان رضایت‌بخش نباشد، اما استفاده از لیمو در دستور العمل‌های خوراکی و نوشیدنی می‌تواند به کاهش چربی شکم کمک کند. لیمو حاوی پلی فنل‌های قوی است که منجر به جلوگیری از تجمع چربی در ناحیه شکم و چاقی می‌شود. سعی کنید به جای استفاده از سس‌های پرچرب و ناسالم، روی سالاد‌ها و غذاهایتان چند قطره آبِ لیموی تازه بچکانید

۴) ماهی تن

ماهی تن (چه کنسرو شده و چه تازه) به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی سالم، یک غذای مغذی به شمار می‌آید. یک وعده ماهی تن کنسرو شده، ۲۴ گرم پروتئین و تنها ۱۶۸ کالری دارد و حاوی حدود ۹ گرم چربی سالم است. شواهد نشان می‌دهد که مصرف غذا‌های دریایی بدون چربی مانند ماهی تن، به پیشگیری از چاقی کمک می‌کند.

۵) لوبیا سیاه

علاوه بر مصرف پروتئین، دریافت فیبر کافی در رژیم غذایی برای کاهش چربی شکمی مهم است. در میان حبوبات، لوبیا سیاه یک گزینه ایده‌آل برای این منظور است. در هر نصف فنجان لوبیا سیاه ۸ گرم فیبر و ۸ گرم پروتئین وجود دارد. به طور کل محتوای فیبر موجود در حبوبات برای کاهش وزن و جلوگیری از افزایش وزن مفید است.

۶) چای سبز

چای سبز یک نوشیدنی چربی‌سوز است و محتوای کافئین موجود در آن می‌تواند به بهبود متابولیسم و چربی‌سوزی کمک کند. مصرف مداوم چای سبز در کنار یک رژیم غذایی کم‌کالری و ورزش منظم باعث کوچک شدن شکم می‌شود.

۷) تخم مرغ

در حالی که غذا‌هایی مانند گوشت گاو بدون چربی و مرغ انتخاب‌های خوبی برای دریافت پروتئین هستند، تخم مرغ هم می‌تواند گزینه مفید دیگری باشد و در هر وعده غذایی مصرف شود. یک تخم مرغ متوسط، تقریباً دارای ۶ گرم پروتئین و کمتر از ۵ گرم چربی است. زرده تخم مرغ همراه با محتوای پروتئین بالایی که دارد، حاوی مقدار زیادی ماده مغذی به نام کولین است. مکمل کولین به طور بالقوه به کاهش BMI یا شاخص توده بدنی کمک می‌کند و هم‌چنین سطح لپتین موجود در آن، باعث افزایش حس سیری و کاهش تولید هورمون گرسنگی در بدن می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟