Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:47:01 GMT

فضای مجازی یاری گر ترویج فرهنگ مسجد در گیلان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۱۴۷۷

فضای مجازی یاری گر ترویج فرهنگ مسجد در گیلان

حجت الاسلام محمدعلی رضوانی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در طرح یادشده بر نقش خانواده تاکید شده و کانون‌های مساجد بر اساس این طرح ،در تعامل با مدارس،زمینه استفاده دانش‌آموزان از برنامه‌های حضوری و مجازی مساجد را فراهم آورده اند.

به گفته وی بر اساس این طرح مدارس همجوار با مساجد فضاهای فرهنگی،ورزشی و هنری خود را در اختیار دانش آموزان عضو کانون های مساجد قرار می دهند و همچنین زمینه فعالیت و بهره مندی آنان را از برنامه های مجازی مدارس فراهم می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام رضوانی نژاد، تقویت ارتباط مسجد و مدرسه را در زمینه پرورش نسل نو از اهداف طرح یاد شده عنوان و تصریح کرد : تقویت بنیه ایمان، همدلی، کار و ایثار ، خانواده ، محله و استفاده از ظرفیت‌های داوطلبانه مردمی با محوریت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از اهداف این طرح است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان اظهار داشت: کانون‌های مساجد برای اجرای این طرح ملی باید در سامانه بچه‌های مسجد در بخش مربوط به طرح ثبت نام کرده باشند.
حجت الاسلام رضوانی نژاد فعالیت این طرح را در دو بخش عمومی و اختصاصی عنوان و خاطرنشان کرد: کانون‌های مساجد باید فعالیت‌های عمومی خود را از طریق زیست بوم مجازی بچه‌های مسجد به نشانی  www.bachehayemasjed.ir ثبت کنند .
وی با بیان اینکه برنامه‌های توانمند سازی اوقات فراغت مساجد استان توسط ارزیابان استانی نظارت می‌شوند، افزود:با توجه به ثبت فعالیت کانون ها در سامانه ، صرفاً از کانون‌هایی که فعالیت خود را در سامانه بچه‌های مسجد ثبت کنند و دارای ارزیابی مثبت باشند، حمایت می‌شود.
وی اجرای طرح قرآنی ۱۴۵۵ را از فعالیت‌های بخش اختصاصی عنوان و اضافه کرد:نامگذاری این جشنواره  مربوط به قدمت قَمری نزول قرآن کریم است و در این جشنواره ۱۰ آیه منتخب وجود دارد که هنرمندان عضو کانون ها می‌توانند با بهره‌گیری از معنی و مضمون آیات اقدام به خلق اثر هنری نمایند؛ آثار می توانند برای گذشته باشند و  در صورت خلق اثر هزینه تولید آن پرداخت خواهد شد.
حجت الاسلام رضوانی نژاد ادامه داد:طرح ملی قرآنی ۱۴۵۵ به همت شبکه قرآن سیما (گروه معارف) و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار می‌شود و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق واتساپ شماره تماس ۰۹۱۲۴۱۶۲۱۵۸ اقدام کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان گفت: اگر چه فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان  در شاخه غنی سازی اوقات فراغت در زمره هشت کانون برتر کشور قرار دارد اما می بایستی ظرفیت فرهنگی این کانون ها بیش از همیشه مورد اهتمام واقع شود.
۹۳۲ کانون فرهنگی، هنری در مساجد گیلان فعال هستند.

برچسب‌ها ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گذران اوقات فراغت گیلان فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گذران اوقات فراغت گیلان ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گذران اوقات فراغت گیلان فضای مجازی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد حجت الاسلام رضوانی نژاد کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی