Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: از این که تکواندو برای اولین بار در میدان الم‍پیک نتوانست دل مردم را شاد کند شرمنده مردم هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش ایمنا و به نقل از فدراسیون تکواندو، سید محمد پولادگر با اشاره به عملکرد نمایندگان تکواندو در المپیک توکیو گفت: المپیک آوردگاهی است که بهترین‌های دنیا در آن حضور داشته و هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره دیدیم که قهرمانان بزرگ در مقابل جوانان پرانگیزه تن به شکست دادند. تکواندوکاران ما نیز به دلایل مختلف نتوانستند شایستگی‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته از تیم ملی، افزود: در یک سال و نیم گذشته با وجود شیوع ویروس کرونا و مشکلات عدیده مالی، فدراسیون با حمایت‌های کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش تمام ملزومات برگزاری اردوهای آماده‌سازی را فراهم و تلاش کرد این اردوها با کمترین مشکلی برگزار شود.

پولادگر گفت: دلم برای بچه‌هایم می‌سوزد. برای رسیدن و حضور در المپیک از جان مایه گذاشتند و سختی‌های بسیاری را تحمل کردند. آرمین هادی‌پور زمانی که دچار پارگی رباط زانو شد، تمام پزشکان متخصص هم نظر بودند که باید جراحی شود. بیش از یک سال تمرین کرد و درد زیادی کشید، چون سهمیه به نام آرمین بود و امکان جایگزینی شخص دیگری را نداشتیم. میرهاشم حسینی هم به دلیل این که برای حضور در مسابقات جهانی منچستر، کشور انگلیس با یک ترفند کثیف غیرورزشی ویزای وی را صادر نکرد، مهمترین میدان برای کسب امتیاز و ارتقا رنکینگ را از دست داد و مسیر سخت‌تر و رقابت‌های فشرده‌تری را به منظور جبران امتیازات از دست رفته طی کرد.

رئیس فدراسیون تکواندو خاطرنشان کرد: ناهید کیانی هم به خاطر تصمیم کاملاً سیاسی و بی‌سابقه کمیته بین‌المللی المپیک در دادن سهمیه وایلدکارت به یک پناهنده ایرانی و تحمیل جدول ۱۷ نفره، در سخت‌ترین شرایط و موقعیت زندگی‌اش قرار گرفت. متأسفانه علی‌رغم شایستگی، این قهرمانان نتوانستند نتیجه‌ای که برای آن زحمت زیادی کشیده بودند را کسب کنند. کادر فنی هم که زحمات شبانه روزی زیادی کشیده بودند تا این بچه‌ها در شرایط آمادگی مطلوبی قرار بگیرند نتوانستند در این میدان ثمره تلاش خود را بگیرند.

پولادگر با بیان این که شادی مردم مهم‌ترین انگیزه مسئولان و ورزشکاران برای حضور در مسابقات است، گفت: شرمنده مردم کشورم هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم که تکواندو برای اولین بار از میدان المپیک نتوانست نتیجه‌ای را کسب کرده و دل مردم را شاد کند.

کد خبر 509861

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد پولادگر کیمیا علیزاده کیمیا علیزاده المپیک المپیک المپیک توکیو کمیته ملی المپیک تکواندو فدراسیون تکواندو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فدراسیون تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت

سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از نشست هیات اجرایی در جمع خبرنگاران گفت: دلیل تاخیر کوتاه مدت در برگزاری جلسات هیات اجرایی این بود که بودجه کمیته ملی المپیک در پایان اسفند نهایی و ابلاغ نشد و با توجه به اینکه در سال جاری سه رویداد بزرگ پیش رو داریم، منتظر اعلام اعداد و ارقام بودیم تا نحوه توزیع بودجه، بسته‌های حمایتی و پاداش‌ها را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: در نشست امروز هیات اجرایی سه دستور جلسه داشتیم که ابتدا گزارشی از امور مربوطه به بازی‌های المپیک پاریس توسط مرکز نظارت و حوزه سرپرستی ارائه و مقرر شد بسته‌های حمایتی از فدراسیون‌ها ادامه داشته باشد. همچنین تصمیم بر آن شد تا از رشته‌هایی همچون دوومیدانی، تیروکمان، تنیس روی میز و سنگ نوردی که دنبال سهمیه هستند، حمایت بیشتری شود.

هاشمی تاکید کرد: تاکنون ۱+۳۱ (۳۲ ورزشکار) سهمیه کسب کردیم، تیم‌های والیبال ساحلی و والیبال سالنی هم دنبال سهمیه و رشته‌های جودو، شنا و بدمینتون هم دنبال سهمیه جهانی هستند و امیدواریم بیش از۳۵ سهمیه برای المپیک پاریس کسب کنیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک ادامه داد: از دیگر مباحث امروز هیات اجرایی موضوع بازی‌های داخل سالن آسیا بود که ۳۸ رشته در جلسه کمیته برگزاری به فدراسیون‌ها اعلام شد و ما هم ۳۲ رشته را هدف گذاری کردیم. رشته‌هایی که احتمال کسب مدال طلا، نقره و برنز هستند در یک گروه و بقیه در گروه‌های بعدی هستند البته ملاک اصلی در بازی‌های داخل سالن آسیا کسب مدال طلا است و اولویت اعزام از دید هیات اجرایی و کمیته کسب سکو است چراکه حفظ جایگاه دور قبل، آسان نیست البته ما تا تعیین تکلیف قطعی بودجه به فدراسیون‌ها اعلام کردیم مضاف بر اینکه بخشی از بودجه را خودشان باید تامین کنند.

هاشمی در مورد بودجه کمیته ملی المپیک گفت: در مورد بودجه رایزنی خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اما در لایحه بودجه‌ای که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویداد‌های بین المللی بود حذف شد و سازمان برنامه و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد سال جاری مشکلی نداشته باشیم، اما اگر آن عدد تغییر نمی‌کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد، اما بازهم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم، اما در کل تعامل خوبی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس داشته و جا دارد از آنها تشکر کنم که تمام تلاششان اینست که بتوانند از لحاظ بودجه به ما کمک کنند.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس خاطر نشان کرد: در نشست امروز مقرر شد درخصوص نام و شعار کاروان و سهمیه بودجه فدراسیون‌ها طی جلسه فوق‌العاده‌ای که دو هفته آینده داریم تصمیم گیری شود. البته درباره بودجه بحث بسیار مفصلی داشتیم، اما برای نهایی شدنش موکول به نشست آتی شد. با این حال پرداختی علی الحساب خوبی به فدراسیون‌ها داشتیم و بسته‌های حمایتی و حقوق ورزشکاران هم پرداخت شد. 

دبیر کل کمیته ملی المپیک برخی شائبه‌های در حقوق پرداختی کسب کنندگان سهمیه گفت: ورزشکاران طبق مصوبه ابلاغی به فدراسیون‌ها از زمانی که سهمیه را می‌گیرند حقوق خود را دریافت می‌کنند و پرداخت حقوقشان نیز بر اساس شش شاخص ابلاغی است در جلسه امروز هیات اجرایی به صورت جدی در مورد این دو نکته بحث شد. در بسته‌های حمایتی از ورزشکاران سه نکته حقوق ورزشکاران، فعالیت ورزشکاران و سرانه اردویی ورزشکاران قرار دارد. در مصوبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ شاخص را برای پرداخت حقوق به ورزشکاران لحاظ کردیم مرکز نظارت در تیم‌های ملی هم با همکاری فدراسیون‌ها به صورت جدی این شش شاخص را نظارت می‌کند. کف پرداخت حقوق به ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفته‌اند ۱۵ میلیون تومان است و ۵۰ میلیون تومان هم برای پاداش گرفتن سهمیه المپیک است. ارقام دیگر در صورتی به آنها پرداخت می‌شود که با گزارش فدراسیون و تایید مرکز نظارت بر تیم‌های ملی همراه باشد. برای نمونه اگر یک ورزشکار دو شاخص دیگر دریافت کند، دو مبلغ ۲۵ میلیون تومان دیگر به حقوقش اضافه می‌شود.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس در مورد پیش بینی خود از تعداد سهمیه‌ها گفت: بالای ۳۵ سهمیه خواهیم داشت و احتمال می‌دهیم بین یک تا سه سهمیه دیگر کسب کنیم، همین تعداد هم کادر فنی داریم. به تعداد محدود هم کادر سرپرستی و پزشک همراه کاروان خواهیم داشت. جمع کاروان ما بعید می‌دانم از ۸۵ تا ۹۰ نفر عبور کند، اما امیدوارم نتایج خوبی به دست آوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • اسبقیان خطاب به دوومیدانی‌کاران: عملکرد شما را تحت نظر داریم
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است