Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امورصنایع وزارت صمت با رد شایعه مجوز ورود محصولات لوازم خانگی خارجی به کشور گفت:وزارت صنعت، معدن وتجارت هیچ تصمیمی برای ورود محصولات لوازم خانگی خارجی به کشور ندارد.

 مهدی صادقی نیارکی در جریان سفر یک روزه به استان اصفهان ، ضمن بازدید از تعدادی از زیرساخت های صنعتی واحدهای تولیدی این استان با بیان مطلب فوق بیان کرد:براساس تصمیمات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا ، ورود محصولات نهایی لوازم خانگی خارجی به کشور کماکان ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد 78 درصدی تولید لوازم خانگی در سال گذشته

وی سیاست دولت را افزایش توانمندیها و خوداتکایی در صنایع داخلی برشمرد و گفت:با سرمایه گذاری های که در صنعت لوازم خانگی صورت گرفت، خوشبختانه در سال گذشته تولید محصولات داخلی در مقایسه با سال 98 با رشد 78درصدی همراه بود و این روند در سال جاری نیز ادامه داشته و تولید در این صنعت بیش از 26درصد در سالجاری افزایش یافته است و تولیدکنندگان در این بخش، توانستند رشد 30درصدی در تولید یخچال و فریزر و 42 درصدی در تولید لباسشویی ، 20درصدی در تولید تلویزیون محقق کنند فلذا می بایست از ظرفیت های های ایجاد شده در کشور صیانت شود.

مهمترین موضوع در توسعه صنعت لوازم خانگی داخلی، سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه است

وی مهمترین موضوع در توسعه صنعت لوازم خانگی داخلی را سرمایه گذاری در تحقیق توسعه R&D برشمرد و گفت: در این مسیر نیز اتفاقات خوبی افتاده و برندهای ایرانی با تامین نیاز داخل توانستند بازار داخلی را پوشش دهند و ما با ارتقای خدمات پس از فروش ،بهره مندی از توان فنی مهندسی داخلی و توسعه عمق ساخت داخل خواهیم توانست به بازارهای خارجی ورود پیدا کنیم و توسعه صادرات را رقم بزنیم.

سیاست دولت، صیانت از صنایع داخلی و ظرفیتهای بومی است

معاون امور صنایع در،ادامه با تاکید بر صیانت از،صنایع داخلی و ظرفیت های بومی در کشور خاطر نشان کرد: درهمه تصمیمات و برنامه های وزارت صمت سعی شده از صنایع داخلی و بومی و توان فنی مهندسی داخلی صیانت بشود . ما می توانیم با توسعه سرمایه گذاری درصنایع پیشران ، هم عمق ساخت داخل را افزایش دهیم و هم توسعه اقتصادی را محقق نماییم.

سیاست دولت و برنامه وزارت صمت نگاه به توانمندی ها و ظرفیت های داخلی است

صادقی نیارکی با رد شایعه اعطای مجوز ورود محصولات لوازم خانگی خارجی به کشور تاکید کرد:سیاست دولت و برنامه وزارت صنعت نگاه به توانمندی ها و ظرفیت های داخلی، توسعه عمق ساخت داخل وخوداتکایی صنعتی است و متقاضیانی که تمایل به حضور در بازار ایران را دارند باید در رشته فعالیت هایی که در،کشور فعلا ظرفیت داخلی وجود ندارد سرمایه گذاری مشترک انجام بدهند .ما در صنایعی که دارای توانمندی داخلی هستیم و از ظرفیت متخصصان و صنعتگران داخلی بهره مند هستی نیازی به برندهای خارجی نداریم .

/تسنیم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی خارجی به کشور سرمایه گذاری ورود محصولات صنایع داخلی سیاست دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد