Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در حاشیه افتتاح این کارخانه، به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به کمبود مسکن در کشور ، طرح ملی صنعتی ساختمان با تأکید بر دانش و فناوری بومی و با هدف تولید انبوه مسکنبه عنوان یکی از طرح‌های دولت در حوزه مسکن در پاکدشت آغاز به کار کرده اس.

فرهاد بشیری افزود: در این طرح، تمامی قطعات یک ساختمان از دیوارها، ستون‌ها، لوله‌گذاری، برق، سیستم حرارتی و برودتی در کارخانه تولید و در محل مورد نصب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ساختمان‌های پیش‌ساخته‌ای که پیش از این در کشورهای پیشرفته تولید می‌شد، از مرحله ابتدایی تا مونتاژ به طور کامل در این کارخانه تولید شده در نهایت یک ساختمان ۱۲ طبقه به مساحت ۱۰ هزار و ۵۰۰ مترمربع ظرف مدت حداکثر ۶ ماه تولید و نصب می‌شود.

وی افزود: این کارخانه در فاز اول هر ماه ۲ بلوک ۱۲ طبقه تولید و ۵۰۰ نفر در آن مشغول به کار می‌باشند و سالانه ۶ هزار واحد مسکونی تولید می‌کند.

بشیری اظهار داشت: در تولید این ساختمان‌ها اصول ایمنی رعایت شده و واحدهای تولیدی در برابر زلزله مقاوم می‌باشند.

وی تصریح کرد: به گفته مسوولان این کارخانه، عمر مفید ساختمان‌های احداثی، از ۲۰ سال به ۱۰۰ سال افزایش پیدا می‌کند.

برچسب‌ها مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی محمد باقر قالیباف امیر حاتمی وزارت دفاع ورامین مسکن پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی محمد باقر قالیباف امیر حاتمی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی محمد باقر قالیباف امیر حاتمی وزارت دفاع ورامین مسکن پاکدشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است

استاندار خراسان جنوبی گفت: پنج طرح صنعتی و معدنی استان، آماده افتتاح و کلنگ‌زنی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، جواد قناعت در دیدار با سیدعلی لطفی‌زاده مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صمت، خواستار حضور وزیر در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی پنج طرح صنعتی و معدنی شد.

وی با بیان اینکه کارخانه نورد فولاد قاین، آماده کلنگ‌زنی است، اظهار کرد: معدن طلای هیرد، کارخانه مس کاتدی کوه خیری سربیشه، کارخانه منیزیت سربیشه و کارخانه تولید کاغذ و مقوای کاشی فرزاد، آماده افتتاح هستند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: اهمیت مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی این پنج پروژه فاخر را که نقش مهمی در توسعه استان و کشور دارند، می‌توان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت نشان داد.

وی با اشاره به محدوده‌های معدنی شناسایی شده در استان، گفت: درخواست ما از وزارت صمت این است که با ملاحظه شرایط خاص استان، برای ما این امکان را فراهم آورد که محدوده‌های معدنی را در اختیار سرمایه‌گذاران قابل اعتماد بگذاریم.

قناعت با تاکید بر ظرفیت‌های معدنی بی‌نظیر خراسان جنوبی گفت: ما می‌توانیم با همراهی سرمایه‌گذاران از آورده‌های ظرفیت معادن استان در راستای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن استفاده کنیم.

وی در ادامه طی گزارشی از محدودیت‌های استان خراسان‌جنوبی در زمینه زیرساخت‌های آب، برق، گاز و تعداد پروازها متذکر شد: در صورت همراهی وزارت صمت، ما می‌توانیم از ظرفیت معادن استان در جهت جبران این کمبودها و ارتقای شرایط موجود استفاده کنیم.

کد خبر 751445

دیگر خبرها

  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • (تصاویر) کارخانه عضله سازی هادی چوپان افتتاح شد!
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاح کارخانه هادی چوپان + عکس
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)