Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مراجع علمی دنیا درمان پالپ زنده دندان محققان ایرانی را به عنوان سومین روش درمانی دندان که به عصب رسیده، پذیرفتند.

دکتر سید محمد رضا صفرزاده روز دوشنبه در حاشیه نشست خبری نیل به آرمان مرجعیت جهانی توسط محققان علوم پزشکی شهید بهشتی در حیطه درمان های پالپ زنده اظهارداشت: محققان ایرانی در زمینه روش درمانی پالپ زنده در دنیا به مرجعیت علمی دست یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: درحال حاضر سه روش برای درمان دندان زنده ای که به عصب رسیده وجود دارد که ۲ روش مدت ها انجام می شد و روش درمان سوم یا  پالپ زنده دندان روش نوینی است که توسط محققان ایرانی به جهان معرفی شده است.

رییس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین گفت: درمان کلاسیک پوسیدگی دندان این است که عصب دندان را خارج کنند و درمان ریشه دندان را انجام دهند اما در درمان جدید همه عصب دندان خارج نمی شود بلکه قسمت زنده و سالم ان را نگه می داریم.
صفوی ادامه داد: در این روش درمان برای ترمیم عصب از ماده شیمیایی استفاده می شود تا درمان بسیار بهتر انجام شود. این ماده  شیمیایی توسط دکتر عسکری عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی اختراع شده که ایمنی و اثربخشی ان توسط مراکز معتبر بین المللی مورد تایید قرار گرفته است.
وی، ارزان تر، ایمن تر، کم تهاجمی تر، تسکین درد عالی، ساده تر را از ویژگی های این روش درمانی اعلام کرد و یادآور شد: این روش درمانی نسبت به روش های سابق هم کم تهاجمی است و هم موثر تر است.
رییس پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد که دنیا این طرح را قبول کرده و الان استاد سعید عسگری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان مرجع این موضوع در دنیا شده به عبارتی در حال حاضر در دنیا مرجعیت علمی پیدا کرده است./ ایرنا

 

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روش درمانی روش درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان در قالب کتابی به دو زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری با اشاره به نمایشگاه ایران اکسپو 2024 در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نمایشگاه ایران اکسپو 2024، اتفاق بی‌نظیر همدلی و همراهی بخش خصوصی و دولتی را شاهد هستیم. 

وی تصریح کرد: از روز گذشته که نمایشگاه افتتاح شد، نشست‌های دو جانبه‌ای بین بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها برگزار شده که نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است. 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به حضور 84 کشور دنیا در این نمایشگاه گفت: حضور هیئت‌هایی از کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، کانادا، ترکیه و... در پاویون خراسان جنوبی با مذاکره‌های خوبی همراه بود. 

جعفری به حضور نماینده وزارت خارجه در استان در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برای استفاده حداکثری از حضور هیئت‌های تجاری و کنسولی برنامه‌ریزی شده است. 

وی از حضور هیئت مدیره اتاق بازرگانی و اتاق تعاون استان در نمایشگاه خبر داد و ادامه داد: برقراری ارتباط با تجار و سرمایه‌گذاران دیگر استان‌ها و حتی در حوزه بین‌المللی هم در دستور کار است. 

به گفته وی؛ نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو 2024، فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی تمام ظرفیت‌های استان به ویژه سه زنجیره ارزش گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت است. 

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: 110 فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به دو زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد. 

جعفری ادامه داد: زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) هم به 5 زبان ترجمه شده‌اند. برای کتاب‌های فرصت‌های سرمایه‌گذاری و زنجیره‌های ارزش استان بارکد -رمزینه - تعریف شده است و این رمزینه‌ها دسترسی افراد به اطلاعات کامل و جامع درباره ظرفیت‌های استان را تسهیل می‌کند. 

به گفته وی؛ 40 شرکت سرمایه گذاری در حوزه زنجیره‌های ارزش و 60 هیئت تجاری از خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور دارند. 

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد