Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نظارت دقیق و مستمر بر بازار عرضه و توزیع کالاهای اساسی شاه‌کلید مهار گرانی‌ها و کنترل قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، نظارت به‌عنوان یک ابزار مهم و اثرگذار در تثبیت و تعادل در قیمت کالاهای اساسی مردم است و قطعاً اگر وجود داشته باشد؛ سودجویان حساب کار دستشان می‌آید و گرانی به معنای واقعی مهار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظارت بر بازار با هدف جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها باید از سوی مسئولان امر با جدیت انجام شود؛ چرا که این مهم یکی از مطالبات اصلی اقشار مختلف مردم به‌ویژه قشر ضعیف جامعه است.

مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و شبکه‌های توزیع نیاز به حمایت دارند و این حمایت مسلماً با نظارت دستگاه‌های متولی محقق می‌شود.

علیرضا شریفی نژاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با تأکید بر حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اظهار داشت: بازار باید سامان‌دهی شود و انتظارات مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برآورده شود.

وی با اشاره به پایین بودن نرخ تورم استان سمنان از میانگین کشوری گفت: تأمین کالاهای اساسی مردم اعم از گوشت و گندم، شکر، روغن و تخم‌مرغ و دیگر کالاهای اساسی باید با جدیت دنبال شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بر اتخاذ رویه‌ای مناسب برای قیمت‌گذاری کالاها از سوی سازمان صمت و سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تأکید کرد.

شریفی نژاد با اشاره به اینکه در حوزه تأمین شکر از شاهرود و خارج از استان مشکلی وجود ندارد گفت: توزیع تخم‌مرغ با قیمت مصوب از سوی تولیدکنندگان باید انجام شود.

وی در مورد توزیع شیر در سطح استان سمنان گفت: در این زمینه باید کمیته کارشناسی تشکیل و مباحث مربوط به این امر به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا این محصول با قیمت مناسب توزیع شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از ذخیره‌سازی 180 تن گوشت قرمز و مرغ در انبار کالاهای اساسی این استان خبر داد و گفت: باید ذخیره‌سازی در این بخش افزایش یابد.

علی تشنه دل، رئیس سازمان صمت استان سمنان وضع این استان را در حوزه کالاهای اساسی در قیاس با کشور قابل قبول دانست و گفت: تقویت ذخایر کالاهای استراتژیک استان باید در دستور کار قرار گیرد.

وی بر نظارت، بررسی و رسیدگی کارشناسانه در حوزه تولید و توزیع مناسب تخم‌مرغ در استان تأکید کرد و گفت: افزایش تناژ ذخیره گوشت قرمز و مرغ به‌منظور سامان‌دهی بازار باید مورد توجه قرار گیرد.

جمعی از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و معضل چند نرخی بودن کالاهای همسان در سطح فروشگاه‌ها موضوع مهمی است که به اعتمادسازی عمومی لطمه زده و نظام تولید و توزیع را با شوک‌های متعدد مواجه می‌کند.

جزئیات مصوبات کمیسیون تدوین آیین نامه مجلس برای اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگانبرخی از نانوایی‌های همدان به دلیل خلا نظارتی ساعت پخت و کیفیت نان را کاهش داده‌اندنظارت دادستانی بر کمپ‌ها و مراکز بهزیستی استان البرز تشدید می‌شود

به هر روی تحریم‌های ناعادلانه تا حدی موجب افزایش قیمت برخی کالاها شده است، بنابراین پیشگیری و مهار گرانی‌ها تنها با حضور هوشمندانه نهادهای نظارتی و مشارکت طیف‌های مردمی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی مصرف کنندگان قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟

رئیس اداره داروخانه های سازمان غذا و دارو از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، مینا آژوغ اظهار کرد: رتبه‌بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد و افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز شد و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر داروهای دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

کد خبر 749342

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود