Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@10:33:14 GMT

ریشه اصلی عصبانیت در کودکان چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۳۰۸۱

ریشه اصلی عصبانیت در کودکان چیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، تحقیقات نشان می‌دهد قلدری خواهر و برادر‌ها نسبت به هم، یکی از آسیب زننده‌ترین انواع قلدری است. طبق تعریف، قلدری کاری عمدی برای آسیب رساندن به کودکی دیگر است.

به گزارش  Psychology Today ،قلدری خواهر و برادر می‌تواند از طریق لقب‌های بد دادن، اظهار نظر‌های منفی و پایین کشیدن مکرر خواهر و برادر رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بمباران کردن دیگری با حرف‌های منفی، می‌تواند از نظر روانشناختی آسیب رسان باشد. همچنین، تأثیرات آن تا بزرگسالی ادامه می‌یابد.

جدا از توهین، قلدری خواهر و برادر می‌تواند ماهیتی وحشیانه داشته باشد. کار‌هایی از قبیل: سیلی زدن، نیشگون گرفتن، هل دادن، کتک زدن، کشیدن مو، خراشیدن پوست با ناخن و لگد زدن، تنها چند مورد هستند.

مطمئن باشید هیچ کسی از تحت تأثیر قرار گرفتن از یک رابطه ناسالم خواهر و برادری مصون نیست. والدین نیز در یک محیط نامیزان در بین فرزندان خود گیر کرده اند. اگر رفتار قلدری اصلاح نشود، رابطه طولانی مدت خواهر و برادر می‌تواند دچار مشکل شود. به علاوه، از نظر روانشناختی می‌تواند به تمام کودکان درگیر نیز صدمه وارد کند.

یک مطالعه نشان می‌دهد که پرخاشگری خواهر و برادر با سلامت روان ضعیف مرتبط است و با افزایش افسردگی، اضطراب و مسائل مربوط به مدیریت خشم همراه است. در برخی موارد، اثرات پرخاشگری خواهر و برادر بر سلامت روان، همان تأثیرات پرخاشگری همسالان است.

آیا زورگویی خواهر و برادر در خانه شما اتفاق می‌افتد؟ آیا فرزندان شما در یک یا چند مورد از سناریو‌های زیر قرار می‌گیرند؟

۱. من از تو بهترم و تو هیچی نیستی!

آیا فرزندان شما بار‌ها و بار‌ها یکدیگر را با سخنانشان خرد و تحقیر می‌کنند؟ آیا بیشتر حرف‌های منفی از دهان آن‌ها خارج می‌شود تا حرف‌های مثبت؟

۲. کتک و دعوا

آیا فرزندان شما از نظر جسمی به یکدیگر آسیب می‌رسانند؟ آیا معمولاً آن‌ها به خاطر کاری که خواهر یا برادرشان انجام داده گریه می‌کند؟ آیا آن‌ها بعد از مشاجره آثار بدنی مانند کبودی و زخم بر روی بدن یکدیگر برجای می‌گذارند؟

۳. آنچه مال من است، مال من است و آنچه مال توست نیز مال من است!

آیا وسایل یکی از فرزندانتان به طرز عجیبی گم می‌شوند و یا آن‌ها را هنگامی که شکسته اند پیدا می‌کنید، اما کسی تقصیر را به گردن نمی‌گیرد؟

۴. دو نفر دوست هستند؛ اما سه نفر...

آیا دو یا چند نفر از فرزندان شما سعی می‌کنند دیگری را کنار بگذارند؟ آیا آن‌ها با هم نقشه می‌کشند تا فرزند سوم احساس رانده شدن کند؟ آیا آن‌ها شوخی و ترفند‌های نامهربانانه مانند قفل کردن در دستشویی وقتی او داخل است، یا تنها گذاشتن او هنگام بازی انجام می‌دهند؟

به چند سوال پاسخ مثبت دادید؟ اگر به سوالات بالا بیشتر از "نه"، "بله" گفته باشید، ممکن است در خانه شما قلدری خواهر و برادر در حال رخ دادن باشد. خب، حال باید چه کنید؟ ابتدا مداخله و اقدام کنید. قوانین سختگیرانه بگذارید و عواقب مربوط به رفتار قلدری را به فرزندانتان اعلام کنید.

زمانی را تعیین کنید تا انتظارات و قوانین خود را به طور مستقل با هر کودک و سپس دوباره به صورت گروهی در میان بگذارید. هم چنین، شرایطی ایجاد کنید که کودکی که مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرد بتواند در مورد آن چه اتفاق می‌افتد با شما خصوصی صحبت کند. اگر این پیشنهادات باعث حل مشکل نشدند، ممکن است لازم باشد جلسات مشاوره را با یک متخصص ماهر آغاز کنید.

به عنوان پدر یا مادر، این وظیفه ماست که از فرزندان خود محافظت کنیم، حتی اگر لازم باشد این محافظت در خانه خودمان انجام شود. نباید به پرخاشگری خواهر و برادر به عنوان یک رفتار عادی نگاه کرد. این که خواهر و برادر‌ها با هم دعوا کنند و یکدیگر را بزنند، تفاوتی با این که همسالان آن ها، آن‌ها را اذیت کنند و کتک بزنند ندارد.

اگر کودک دیگری یکی از فرزندان ما رابزند، چه واکنشی نشان خواهیم داد؟ پرخاشگری خواهر و برادر نیز مانند همان است. فرزندان ما نباید به اذیت و آزار خواهر و برادرشان به عنوان ابزاری برای ابراز خشونت متوسل شوند. در انتها، باید بدانیم زورگویی خواهر و برادر امری طبیعی نیست و باید جدی گرفته شود.

پربیننده ترین ثبت نام واکسن کرونا ( شرایط و لینک ) اجرای خرید سربازی دوباره تکرار می‌ شود؟ شـرط پذیرش در آزمون استخدامی آموزش و پرورش معلمان واکسن کرونا می‌گیرند؟ ساعت کار ادارات تا آخر مرداد اعلام شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تربیت کودک فرزندان شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳

گروه استان‌های ایسکانیوز؛ چهارمحال و بختیاری-تامین آب در مناطق خشک و در دوره‌های خشکسالی، برای موضوعات مختلفی از جمله شرب، کشاورزی و صنعت، همواره یکی از موضوعات پر مناقشه، از سالیان گذشته تا به امروز بوده است.

مناقشاتی که عمدتاً محوریت آن، غیرمجاز بودن انتقال‌های آب، خصوصا انتقال‌های آب بین حوضه‌ای است؛ مسئله‌ای که هم قوانین بین‌المللی و هم قوانین ملی به آن اذعان دارند و بارها مسئولان مختلف، گفته‌اند که انتقال آب بین حوضه‌ای غیرقانونی است.

در این بین اگرچه برخی انتقال‌های آب بین حوضه‌ای در دهه‌های اخیر برای تامین آب شرب مناطق مختلف کشور صورت گرفته است، اما نمی‌توان از تاثیرات مخرب انتقال‌های آب، چشم پوشی کرد.

خصوصاً اینکه در برخی موارد حقوق مبدأ، حقوق محیط زیست و سایر حقوق هم رعایت نشده است؛ برای همین اعطای مجوز در زمینه انتقال‌های آب بین حوضه‌ای، اخیراً، یکی از پرچالش‌ترین مباحث حوزه آبی است.

چند روزی است، اهالی بخش پادنا شهرستان سمیرم، نسبت به احداث سد و انتقال آب رودخانه ماربر، اعتراض خود را در محافل و در کوچه‌ها و خیابان‌ها بیان می‌کنند.

انتقال آبی که قرار است آب رودخانه ماربر را از بخش پادنای شهرستان سمیرم به مرکز استان اصفهان منتقل کند، یک انتقال آب بین حوضه‌ای که از حوضه آبریز کارون به حوضه زاینده‌رود و البته بین حوضه‌های اصلی، یعنی انتقال آب از حوضه اصلی آبریز خلیج فارس به فلات مرکزی است.

به گفته اهالی این منطقه، این انتقال آب مجوز وزارت نیرو و مجوزهای زیست‌محیطی را ندارد و بدون رعایت حقوق مبدأ، در حال انجام است؛ مسئله‌ای که کشاورزی و شرب منطقه را نیز تحت تأثیر خود، قرار می‌دهد.

البته که این نکته را هم باید گفت که رودخانه ماربر، یکی از سرشاخه‌های رودخانه خرسان و نهایتاً سرشاخه رودخانه کارون است؛ یعنی در صورتی که انتقال آب رودخانه ماربر، انجام شود، شاهد کم‌آب شدن رودخانه خرسان و نهایتاً کم‌آب شدن رودخانه کارون و سد کارون۳ هستیم.

مسئله‌ای که قطعاً طبیعت و محیط زیست استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان را تحت تأثیر خود قرار داده و اثرات مخرب و زیان‌باری دارد.

کنشگر اجتماعی*

انتهای پیام/

کد خبر: 1228772 برچسب‌ها سد آبی چهارمحال استان خوزستان اصفهان

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید خواهر و برادر حوزه علمیه استان قزوین
  • اسرائیل خواهر اسماعیل هنیه را آزاد کرد و در حصر خانگی قرار داد+ عکس
  • واکنش تلویحی برادر همسر رهبر انقلاب به قانون حجاب
  • حاشیه بازی پرسپولیس و سپاهان| عصبانیت شدید ترابی از تعویض/ مأمور یگان ویژه مصدوم شد!
  • حکم دادگاه رژیم صهیونیستی علیه خواهر هنیه
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند