Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-30@06:18:40 GMT

به‌کارگیری نیروهای بومی؛ نقطه قوت طرح گوره - جاسک

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۳۴۱۱

به‌کارگیری نیروهای بومی؛ نقطه قوت طرح گوره - جاسک

یکی از فعالان بخش خصوصی در طرح گوره - جاسک گفت: احساس مسئولیت و استفاده از نیروهای بومی یکی از دلایل موفقیت این طرح است، شمار زیادی از نیروهای شرکت در اجرای این طرح بومیان منطقه بودند و در طول این پروژه تلاش کردیم اهالی ساکن منطقه نیز از این پروژه منفعت ببرند.

به گزارش شانا، مهدی ربیعی، مدیرعامل شرکت شیوا مشعل درباره وظایف این شرکت به‌عنوان پیمانکار گستره ۲-۱ طرح راهبردی خط لوله انتقال نفت خام گوره - جاسک گفت: از آنجا که هر پیمانکاری بیشتر از یک گستره نمی‌توانست داشته باشد ما برنده مناقصه قرارداد اجرای گستره ۲-۱ یعنی گستره دوم از ۶ گستره طرح عظیم گوره جاسک شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوا مشعل در گستره ۲-۱، عملیات مسیرسازی، حفاری، ریسه، جوشکاری، لوله‌گذاری، آزمون و ... ۱۵۷ کیلومتر از هزار کیلومتر خط لوله را انجام داد.

وی افزود: با قطعیت اعلام می‌کنم جز ۶ پیمانکار ایرانی، هیچ شرکت پیمانکار خارجی حضور نداشت و این جای بسی خرسندی است که کشور در مسیری گام گذاشته است که حداقل در حوزه فعالیت ما نیازی به خارجی‌ها ندارد.

مدیرعامل شرکت شیوا مشعل درباره نقش و جایگاه شرکت ملی نفت ایران و شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) در این طرح تصریح کرد: به نظر من گام بلندی در اعتماد به پیمانکاران و سازندگان داخلی و واگذاری پروژه‌ها به آنها برداشته شد و با نتیجه حاصل از پروژه گوره - جاسک انتظار می‌رود بعضی از پروژه‌های غیرممکن باتوجه به اقدام‌های انجام‌شده و باور به توان علمی و عملی آنها ممکن می‌شود.

ربیعی در تشریح دشواری‌های اجرای این طرح با ذکر مثالی گفت: کیلومتر ۲۳۳ تا ۲۷۲ سخت‌گذرترین مرحله از گستره گوره جاسک به شمار می‌آمد زیرا امکان تردد انسان در آنجا غیرممکن به نظر می‌رسید، ما نخستین افرادی بودیم که به این منطقه پا می‌گذاشتیم و نزدیک‌ترین جاده فرعی هم حدود ۴۰ کیلومتر با منطقه ما فاصله داشت.

این فعال بخش خصوصی افزود: به‌واسطه این پروژه، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر مستقیم و بیش از هزار نفر غیرمستقیم فعال شدند؛ احساس مسئولیت و استفاده از نیروهای بومی راز دیگر موفقیت این پروژه بود، تعداد زیادی از نیروهای شرکت در اجرای این طرح مردمان بومی منطقه بودند و در طول این پروژه تلاش کردیم اهالی ساکن منطقه نیز از این پروژه منفعت ببرند.

شرکت شیوا مشعل پیش از این در پروژه‌های مربوط به شرکت‌های خطوط لوله و مخابرات نفت و انتقال گاز مشارکت داشته است.

منبع: شانا

کلیدواژه: طرح انتقال نفت خام گوره جاسک اشتغال نیروهای بومی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: تمایل حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای پروژه‌های مشارکتی، موجب شده ۳۱ پروژه در این منطقه باکاربری های مختلف اجرا شود که در حال حاضر بالاترین تعداد پروژه‌های مشارکتی را بین مناطق برخوردار است.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی برای پروژه‌های شهری اظهار کرد: سالیانی است که شهرداری اصفهان تجربه همکاری با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در پروژه‌های خود را داشته و دلایل مختلفی موجب ادامه این روند در مدیریت‌های مختلف شهری بوده است.

وی افزود: کاهش هزینه یکی از راهکارهای بخش خصوصی است که از طرفی دیگر به‌دلیل نبود موانع پیش روی شرکت‌های خصوصی، سرعت اجرای پروژه بالا رفته، با تورم کمتری روبه‌رو شده و مقرون به صرفه است، ارتقای کیفی و به کار بردن خلاقیت‌ها و ایده‌های به روز پروژه‌ها از راهکارهای دیگری است که منافع عمومی را در پروژه‌ها به همراه خواهد داشت؛ همین موضوع موجب شده مدیران شهری پروژه‌های خود را با مشارکت بخش خصوصی همراه سازند.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به تعداد پروژه‌های مشارکتی تصریح کرد: در این منطقه ۳۱ پروژه مشارکتی با کاربری‌های تجاری، اداری، پارکینگ و مسکونی در دست اقدام دارد به‌صورتی که ۱۲ پروژه فعال، ۱۲ پروژه در مرحله اتمام، ۲ پروژه در مرحله صدور پروانه ساختمانی و ۵ پروژه در مرحله انعقاد قرارداد در دست دارد.

محمدحسینی ادامه داد: سال جاری ۶ پروژه مشارکتی با کاربری مسکونی در نظر گرفته شده که آماده معرفی به سرمایه‌گذاران است و با توجه به استقبال سرمایه‌گذاران در این منطقه، روند جذب سرمایه‌گذار به سرعت انجام و پروژه‌ها عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه مشارکتی میخک گفت: این پروژه در محله خانه اصفهان خیابان شهید دوران واقع شده و در زمینی به مساحت ۹۰۲ با زیربنای ۳۸۷۹ مترمربع در حال احداث است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با طراحی خوب این پروژه ۲۱ واحد مسکونی در نظر گرفته شده که پیشرفت ۵۵ درصدی داشته است.

کد خبر 748300

دیگر خبرها

  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک