Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ در شرایطی برگزار شد که بسیاری از مردم، نهادها، فعالان سیاسی و بخش های مختلف حاکمیتی مطالبات زیادی از رئیس جمهور منتخب و دولت او دارند. در این میان، رسانه ها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت می توانند بازوی توانمند و تاثیر گذاری برای دولت هم باشند. به همین خاطر توجه دولت به خواسته ها و مطالبات آنان، قطعا در پیشبرد اهداف سیاستمداران تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها مهم ترین خواسته اهالی رسانه از دولت سیزدهم چیست؟ مدیر مسئول الف انتخاب تیم رسانه ای حرفه ای و باتجربه در حوزه رسانه را اولین مطالبه اصحاب رسانه از رئیس جمهور منتخب عنوان می کند.

بیژن مقدم در این باره به شفقنا رسانه می گوید: وقتی رئیس جمهوری تیم رسانه ای باتجربه و حرفه ای در حوزه رسانه انتخاب کند، درک عمیق تری از مسائل و مشکلات رسانه ها خواهند داشت که این می تواند منجر به اخذ تصمیمات بهتری از جمله انتخاب مدیران وزارت ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی و تصمیماتی درباره لوایح مطبوعاتی و رسانه ای شود.

او ادامه می دهد: رسانه ها به ویژه مطبوعات دچار مشکلات جدی هستند که بخشی از آن مربوط به شرایط رسانه ای در دنیا است و  فقط به عملکرد دولت برنمی گردد. با این حال دولت باید در حد توان خود، به رسانه ها توجه و کمک کند، با رسانه ها رفتار عادلانه ای داشته باشد، از نیروهای دلسوز، متعهد و متخصص این حوزه مشورت بگیرد و استفاده کند. از دیگر  مطالبه رسانه ها، در مجلس و دولت چند لایحه از جمله نظام جامع رسانه ای و… داریم که بهتر است یکبار دیگر مورد بررسی کارشناسان قرار و سامان بگیرند.

با این اوصاف افرادی که قرار است درباره رسانه و فضای آن در دولت جدید گمارده شوند باید دارای چه ویژگی هایی باشند؟ مقدم پاسخ می دهد: به عنوان اولین ویژگی، مدیر انتخابی باید قبلاً این مسیر را طی کرده باشد. علاوه بر آن ارتباطات و روابط عمومی خوبی داشته باشد، ما مدیرانی داشتیم که از نشست با خبرنگاران و مدیران رسانه ها فراری بودند این درحالی است که مبنای کار رسانه ای همکاری، تعامل، صحبت و اقناع است.

این مدیر رسانه ای به تغییرات مکرر برخی از رسانه ها با تغییر دولت ها در سال های گذشته اشاره می کند و می گوید: برخی از رسانه ها برای دولت هستند و هر دولتی متناسب با سلایق و عقاید و باورهای خودش نیروهایی را در این رسانه ها بکار می گیرد. طبیعتا ممکن است مدیری که در دولت قبل بوده، نتواند در دولت جدید کار کند. بنابراین تغییر در رسانه های دولتی (چه خبرگزاری و چه روزنامه)، طبیعی است و همه آن را به رسمیت شناخته اند. شرط ماندگاری یک رسانه، توجه به نیازهای مردم است. اگر رسانه ای تنها به اقدامات و خواسته های دولت بپردازد، بولتن خبری می شود، در نتیجه مخاطب می فهمد و ماندگار نمی شود.

منبع: الف

کلیدواژه: رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه مردم در حوزه اشتغال است

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«امیر حسین نظری» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

امیرحسین نظری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از ادغام دو وزارت بازرگانی و وزارت صنایع و معادن، به عنوان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان منصوب شدم و بعد از چند ماه رئیس این سازمان شدم.

وی، اشتغال را جزو مشکلات شهرهای رامهرمز و رامشیر عنوان کرد و افزود: اشتغال می‌تواند اولویت اصلی در سرلوحه کار هر شخصی که به عنوان نماینده شهرستان انتخاب می‌شود قرار بگیرد چون دغدغه مردم در حوزه اشتغال است.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر ادامه داد: برنامه‌هایی را برای رفع بیکاری در شهرستان پیش بینی کرده‌ایم. به طور حتم در چهار شاخص که می‌تواند به نوعی اشتغالزایی بالایی داشته باشد باید توجه جدی کنیم.

نظری توضیح داد: صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی چهار شاخصه‌ای است که برای رفع مشکل بیکاری باید به آن توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به طرح‌های صنعتی گفت: شرکت‌های فولادی و پتروپالایشگاه حاصل دسترنج در زمان مسئولیتم در اداره کل صمت خوزستان است که نفوذها و جای گذاری غلط سبب به حاشیه رفتن این طرح‌ها شد و اکنون نیز نگران هستم این طرح‌ها به جایی نرسد و با این انگیزه برای حضور در مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کردم.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر تاکید کرد: این طرح‌ها از نظر ارزش افزوده و تولید می‌توانند کمک کنند و همچنین نقش آفرینی زیادی در زمینه اشتغالزایی دارند.

کد خبر 6096021

دیگر خبرها

  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • انتقال به یوونتوس، تنها خواسته ریکاردو کالافیوری
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست