Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: زمانی که از تعامل بین نیروی انتظامی و دستگاه قضایی صحبت می‌شود؛ هدف برقراری یک تعامل سازنده و قانونمند در راستای حل مشکلات مردم و توسعه امید در جامعه است. خبرگزاری میزان - یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در سفر به شهرستان زرند و در جمع عوامل انتظامی این شهرستان اظهار کرد: پدیده جرم همواره در جامعه انسانی با عناوین و اسامی مختلف وجود داشته و هر حاکمیتی برای حفاظت و صیانت از جامعه راهبرد‌هایی را برای مقابله با جرم پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بخش مهمی از ساختار‌های مقابله با جرم در جامعه ما تحت عنوان ضابطین، دادسرا و محاکم کیفری تعریف شده و در کنار آن‌ها ساختار‌های تقنینی و سایر ساختار‌های مداخله‌گر نیز تعریف شده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان از دادسرا، ضابطان قضایی و زندان‌ها به عنوان سه ساختار مهم شناسایی و مقابله با جرم یاد کرد و گفت: قریب به اتفاق ساختار‌های مداخله گر در شناسایی و برخورد با جرائم تحت امر داستان فعالیت دارند و یکی از این مراجع، نیروی انتظامی است.
موحد با اشاره به وظایف مستقیم نیروی انتظامی در برقراری امنیت عمومی، امنیت انتخابات و. عنوان کرد: زمانی که از تعامل دستگاه قضایی و نیروی انتظامی صحبت می‌کنیم به معنای تعامل سازنده و قانونمند است تا بر اساس این تعاملات، کاربینی و کار سنجی انجام شده و ضمن شناسایی ایرادات و اشکالات موجود، تدابیر و راهکار‌های متناسب با جرم و برخورد‌های قانونی لازم با مجرمان انجام شود.
وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ساختار‌های و سامانه‌های نوین برای ایجاد تعامل بیشتر بین دستگاه قضایی و ضابطان، تاکید کرد: امروز فریاد جامعه از اطاله دادرسی بلند است و عوامل مختلف در این حوزه باید با شناخت ساختار‌های جدید و بهره گیری از سامانه‌های نوین، زمینه تسهیل خدمات رسانی به مردم را فراهم کنند.
وی تاکید کرد: امروز کشور دچار محدودیت‌هایی است و شرایط دشواری را برای مردم ایجاد شده و هر یک از نهاد‌ها باید تلاش کنند که به نحوی این شرایط دشوار برای مردم تسهیل شده و مردم امیدوار باشند.
موحد یادآور شد: در حوزه قضایی و انتظامی باید تلاش شود که مردم سرگردان نشوند و در این مسیر نباید با کسی مماشات کرد، زیرا مماشات در مسیر اجرای قانون، موجب تضییع حقوق مردم می‌شود.
وی عنوان کرد: قطار هوشمند سازی و بهره گیری از سامانه‌های نوین الکترونیکی در قوه قضاییه به حرکت درآمده و در صورتی که هر یک از نیرو‌ها قضایی و اداری بهره گیری لازم از این سیستم‌ها را مد نظر قرار ندهند از چرخه کارآمدی خارج می‌شوند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد اقدامات قضایی در سطح استان کرمان به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.   بیشتر بخوانید: اهتمام دستگاه قضایی بر شناسایی، کشف، تعقیب و مجازات مرتکبین گران‌فروشی و احتکار/ «کنترل بازار» و «سهولت دسترسی مردم به مایحتاج عمومی» در دستور کار عدلیه انتهای پیام/ برچسب ها: تعامل نیروی انتظامی مقابله با فساد کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تعامل نیروی انتظامی مقابله با فساد کرمان نیروی انتظامی دستگاه قضایی استان کرمان بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی با شوراها در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه شهری و روستایی، گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراهای اسلامی شهر و روستا جهت انجام وظایف قانونی و همچنین رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان آذربایجان‌غربی و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه روز ملی شوراها به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، اظهار کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان مردمی‌سازی فعالیت‌ها در نظام اسلامی، جایگاه رفیعی در قانونگذاری محلی داشته و در تصمیم گیری‌های محلی و رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف شوراهای اسلامی را شناسایی و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مردم و همکاری با دستگاه‌های متولی دانسته و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به ارتباط مستمر با مردم، می‌توانند در تصمیم سازی‌های لازم در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رفاهی نقش مؤثری ایفا کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به وظایف قانونی شوراها به عنوان پارلمان محلی نیز اشاره کرده و گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا در راستای وظایف نظارتی خود که در چهارچوب قانون مشخص شده، اجازه انحراف در انجام فعالیت‌ها را ندهند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دور اول سفرهای شهرستانی به ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و ۴۵ بخش سفر کردیم، اضافه کرد: در سفرهای شهرستانی ضمن بازدید میدانی از پروژه‌ها و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده و مصوباتی در راستای مطالبات بحق مردم و نیازها و اولویت‌های آنان به تصویب رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی شهر در رفع مشکلات مردم، افزود: در دور دوم سفرهای شهرستانی، جلسات اختصاصی با اعضای شوراهای اسلامی برگزار کرده و مطالبات و مشکلات آنان بررسی خواهد شد.

معتمدیان رویکرد اصلی استان در حوزه‌های مختلف را محرومیت زدایی، توسعه متوازن و بهبود شاخص‌ها عنوان کرده و یادآور شد: امکانات زیرساختی استان بر مبنای ارتقای شاخص‌ها و برقراری عدالت در بین شهرهای مختلف توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی به برکت خون شهدا و ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام، به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده، افزود: امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی، میل به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در استان را افزایش داده و شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه نیز در راستای اجرای پروژه‌های شهری از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی به بخشی از مطالبات به حق مردم در حوزه مدیریت شهری به ویژه در شهر ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: رفع مشکل ترافیک و پسماند، ایجاد فضاهای سبز و تفریحی و جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی، از جمله مطالبات به حق مردم بوده و در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه تمام توان خود را به کار گیرند.

معتمدیان همچنین با اشاره به بخشی از عملکرد دولت سیزدهم در استان به ویژه در شهر ارومیه، یادآور شد: رفع مشکل تعاونی‌های مسکن در ارومیه، تعیین تکلیف بافت قدیمی ۳۷۰ هکتاری ارومیه، اتمام پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه، اجرای ۱۴۸ درمانگاه و مرکز بهداشت، تأمین اینترنت پرسرعت ۵۰۰ روستای استان، گازرسانی به ۶۲۰ روستا و آغاز احداث هزار و ۷۵۰ کلاس درس، بخش کوچکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین مطالبات مردم در آذربایجان‌غربی می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی استان، واژه محرومیت شایسته آذربایجان غربی نبوده و این منطقه یکی از استان‌های ثروتمند کشور بوده و در مسیر استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی جهت بهره‌مندی مردم استان، گام برخواهیم داشت.

کد خبر 748536

دیگر خبرها

  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود