Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه امام صادق (ع) شهرستان آبیک قزوین گفت: ۲ هزار و ۴۸۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال از داخل یک شرکت صنعتی واقع در شهر خاکعلی از توابع این شهرستان کشف و ضبط شد.

سرهنگ پاسدار مهدی صادق پور روز دوشنبه با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیرو خبری از سوی منابع و و مخبرین اداره اطلاعات سپاه شهرستان آبیک مبنی بر فعالیت غیرقانونی تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال در داخل یک شرکت واقع در شهر خاکعلی مراتب در دستور کار ماموران سپاه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با هماهنگی دستگاه قضایی و با کمک عوامل اداره برق این شهرستان از این شرکت بازدید به عمل آمد و مشاهده شد که ۲ هزار و ۴۸۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این واحد قرار دارد که پس از ضبط تمامی آن‌ها واحد تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

سرهنگ پاسدار صادق پور با بیان اینکه در جریان کشف این دستگاه‌ها چهار نفر نیز دستگیر شدند، اظهار داشت: متهمان این پرونده به دستگاه قضایی معرفی شده و همگی با قرار وثیقه اکنون آزاد هستند.

این مسؤول بیان داشت: قرار شده تا صدور حکم نهایی، دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در این واحد نگهداری شوند و کسب تکلیف لازم از سوی مراجع قضایی صورت پذیرد.

در یک ماه گذشته بیش از ۸۵۰۰ دستگاه استخراج غیر مجاز رمز ارز توسط ضابطین اطلاعات سپاه استان قزوین در نقاط مختلف نقاط استان قزوین کشف شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دستگاه استخراج ارز دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور