Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ علیرضا تاجبر کارشناس بازار سرمایه در رابطه با اینکه بازار بعد از ۶ روز کاری چگونه کار خود را شروع کرده است؟ گفت: نکته ای که در روند شاخص بعد از این ۶ روز تاثیرگذار است بحث بازگشایی نمادهایی است که به خاطر مجامع سالیانه متوقف شده بودند به اضافه اینکه گزارش‌های خوب سه ماهه نیز به کمک شاخص بورس آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجامع شرکت‌ها هم خبر های خیلی خوبی به گوش سهامداران رسیده به خصوص مجامع شرکت های صادرکننده و تولید کننده که گزارش‌های خوبی را تحویل دادند بنابراین در رشد این شرکت ها در هفته های آتی هیچ شکی برای سهامداران نیست.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: بعد از تعطیلات شاخص روند متعادلی را تجربه کرد، دلیل این امر این است که زمان بازگشایی سهام ها است یعنی یک هفته ای تا زمان بازگشایی ها فرصت داریم، بعد از این بازگشایی ها، شرکت هایی که گزارش سه ماهه خوب و خبرهای خوبی را در مجامع داشتند، مانند شرکت های تولیدکننده و صادرکننده که افزایش نرخ را نیز تجربه کردند مثل پتروشیمی، پالایشی و آن دسته از فلزاتی که قطعی برق در آن اثر نداشته لیدر بازار سرمایه می شوند و بیشتر از قبل شاخص را سبز پوش می کنند.

تاجبر در پاسخ به این پرسش که آیا قطعی برق در زمان تعطیلات در روند شرکت‌ها اثرگذار بوده است؟ تاکید کرد: در شرکت‌هایی که قطعی برق به تولیدشان آسیب زده یک اثر روانی کوتاه مدت ایجاد می شود، اما شرکت‌های پتروشیمی اصلاً با قطعی برق برایشان مشکلی به وجود نیامده به اضافه اینکه گروه روی نیز نرخ جهانیشان افزایش پیدا کرده، یعنی نرخ نفت و فلزات اساسی زیاد شده است و نرخ دلار در این قیمت‌ها تثبیت شده ، بنابراین این نمادها مستعد رشد است.

این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که وضعیت شاخص کل بعد از ۶ روز تعطیلی چگونه است؟ گفت: شاخص کل بعد از ۶ روز روند متعادلی را لمس کرد و نمی‌توان از آن انتظار داشت رشد خیلی زیادی داشته باشد به علت اینکه باید منتظر بمانیم تا دولت عوض شود و سهام ها کاملا بازشوند تا روند بازار از آنچه که در حال حاضر است بهتر شود.

وی در مورد حقیقی و حقوقی ها در بازار سرمایه عنوان کرد: یک ماهی است که شاهد ورود پول حقیقی به بازار سرمایه هستیم بعد از این ۶ روز تعطیلات نیز پول حقیقی ها مانند قبل وارد بازار شده است و حدودا شاخص ۲۰ درصد از اواخر خرداد تا به الان رشد کرده که قسمت عمده از این رشد را مدیون پول حقیقی ها هستیم. اما حقیقی ها هنوز به علت آسیب هایی که در سال گذشته دیده اند محافظه کار هستند.

پربیننده ترین فروش سهام عدالت از چه زمانی آغاز می شود؟ چرا سیمان ۱۱۰هزار تومان شد؟ / تلاش واسطه‌ ها برای خروج سیمان از بورس کالا سلاطین مشغول کارند؛ آیا سیمان از بورس کالا خارج می شود؟ زمان جدید عرضه اولیه وهامون پس از تعویق اولین زمان عرضه نتیجه جلسه وزارت صمت در مورد عرضه سیمان بورس کالا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه بعد از ۶ روز قطعی برق شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۵۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص

فرارو، شاخص کل بورس تهران با ریزش ۱۲ هزار و ۳۲۹ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۴ واحدی قرار گرفت و برای پنجمین روز متوالی در هفته جاری به روند نزولی خود ادامه داد.

به گزارش فرارو، شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با کاهش ۳ هزار و ۳۹۲ واحدی در ارتفاع ۷۳۷ هزار و ۹۴۹ واحدی قرار گرفت.

ارزش بازار بورس تهران به ۷۶ همت و ۶۴۹ میلیارد تومان رسید و تعداد ۳۰۰ هزار و ۲۶۸ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، نماد‌های فولاد، فملی، شپنا، شبندر، خودرو، شتران و بوعلی بیشترین تاثیر بر ریزش شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با ریزش ۱۳۷ واحدی در ارتفاع ۲۴ هزار و ۸۱۹ واحدی قرار گرفت؛ ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۳ همت و ۶۸۶ میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس ایران به ۳ همت و ۳۳۲ میلیارد تومان رسید و تعداد ۱۶۶ هزار و ۱۳۲ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

لازم به ذکر است، نماد‌های آریا، هرمز، تجلی، بپاس، شگویا و ودی بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد آریان بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

دیگر خبرها

  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • بورس امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود