Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@12:24:10 GMT

نصب ۲۵۰ دستگاه کنتور هوشمند در لرستان

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۸۴۲۱

نصب ۲۵۰ دستگاه کنتور هوشمند در لرستان

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،داریوش حسن‌نژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان  اظهار کرد: در لرستان شش سد مخزنی به بهره‌برداری رسیدند و سد رودبار نیز که توسط شرکت آب نیرو اجرا شده است در صورت  تکمیل شبکه پایاب آن بیش از ۷۰۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هفت سد دیگر در حال ساخت در استان است، ادامه داد: همچنین مجوز تخصیص آب ۱۰ سد جدید اخذ شده و ضرورت دارد مطالعات آن‌ها به روز صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: با توجه به کاهش شدید بارندگی‌ها و خشک شدن رودخانه کشکان، این شرکت با تشکیل جلسات متعدد با جهاد کشاورزی، آبفار و شورای محافظت از منابع آب به این نتیجه رسید که برخورد جدی با برداشت غیرمجاز از منابع آب می‌شود و همچنین اعمال مدیریت بهره‌برداری از سد‌های موجود داشته باشد و جهاد کشاورزی نیز از کشت محصولات آبدوست جلوگیری کند.

حسن‌نژاد با بیان اینکه برای مدیریت منابع آب استان چاه غیرمجاز موجود را پلمب و کنترل میزان بهره‌برداری چاه‌های مجاز انجام شده است، اضافه کرد: همچنین برای جلوگیری از اضافه برداشت‌ها بهرهبرداران را ملزم به نصب کنتور هوشمند بر چاه‌ها کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های صرفه‌جویی و جلوگیری از مصرف بی‌رویه آب نصب کنتور‌های هوشمند بر چاه‌های کشاورزی است، بیان کرد: شرکت آب منطقه‌ای لرستان تاکنون ۱۳۷۸ دستگاه کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های استان نصب کرده و امسال نیز بنا دارد ۲۵۰ دستگاه را با اولویت چاه‌های کشاورزی دارای اضافه برداشت را نصب کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ادامه داد: بزرگترین مشکل در این بخش ناتوانی اغلب کشاورزان در خرید کنتور است که آب منطقه‌ای استان با رایزنی با شرکت‌های کنتورساز از طریق تقسط و اعطای تسهیلات بانکی اقدامات خوبی را انجام داده است.

وی عنوان کرد: شرکت آب منطقه‌ای لرستان در با ۱۸ اکیپ و در قالب ۴۵ نفر از هرگونه حفر چاه و بهره‌برداری غیرمجاز و بیش از حد جلوگیری می‌کند و اقدامات قانونی را در این راستا انجام می‌دهد.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب منطقه ای لرستان نصب کنتور شرکت آب منطقه ای لرستان بهره برداری چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان از نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

محسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از خدماتی که شهرداری این کلان‌شهر با همکاری سازمان فاوا و شرکت پست استان برای شهروندان در نظر گرفته است، نصب پلاک‌های آبی هوشمند است.

وی با بیان اینکه در گذشته پلاک‌ها دارای رنگ‌ها، اندازه‌ها و ابعاد مختلفی بوده است، افزود: در حال حاضر با طراحی پلاک‌های جدید، استانداردسازی لازم انجام شده و از نظر زیباشناسی طراحی‌های لازم صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند در اختیار شهرداری و اطلاعات و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده و پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند پستی تهیه و طراحی شده است.

زمانی با اشاره به اینکه از طریق این بارکدهای روی پلاک‌های آبی رنگ هوشمند، اطلاعات عمومی ملک قابل بازخوانی است، گفت: این امر می‌تواند به ارائه خدماتی که متناظر به اطلاعات و مشخصات مکان‌مند ملک است کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: این خدمت برای راهنمایی مسیر، مکان‌یابی و ارائه خدمت با کیفیت‌تر نهاد و ارگان‌های خدمت‌رسان به شهروندان کمک می‌کند.

مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان با اشاره به مزیت‌های پلاک‌های آبی رنگ هوشمند گفت: چنانچه هرگونه تغییر کاربری در ملک اتفاق افتد، اطلاعات توصیفی پلاک به‌صورت خودکار بر اساس اطلاعات موجود در دیتابیس شهرداری به‌روزرسانی می‌شود و نیازی به تعویض و تغییر پلاک نیست.

وی اضافه کرد: در حالت کلی، اصل موضوع مزیت پلاک‌های هوشمند، اطلاعات عمومی ملک است که در پایگاه‌های اطلاعاتی شهرداری اصفهان به‌نوعی در بطن پلاک‌ها نهفته و توسط گوشی‌های هوشمند قابل بازخوانی است و حتی شهروند می‌تواند اطلاعاتی مانند کد نوسازی، نقشه‌های هوایی، عوارض نوسازی، میزان عقب‌نشینی و سرویس‌های سایر ارگان‌های خدمت‌رسان مانند آب، برق، گاز و اورژانس را مشاهده کند.

زمانی با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تاکنون ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۴ نصب شده است و عملیات نصب این پلاک‌ها تا پایان خرداد به پایان می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی، سازمان فاوا و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 749218

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده