Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مدانلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه شایسته سالاری می بایست جزو اولویت های دولت سیزدهم قرار بگیرد ، افزود : برای این منظور رییس جمهور منتخب و تیم مشاورانش می بایست فارغ از نگاه های سیاسی به انتخاب مدیرانی دست بزنند که بهترین ها در تخصصشان باشند.

وی با اظهار این که کارنامه عملکرد هر مدیر در دوران خدمت و فعالیتش در جایگاهی که قرار داشته است می تواند نشان بدهد که این فرد توانایی و تخصص و بویژه تعهد به انجام وظایف و مسئولیت های خود دارد یا نه ، گفت : اگر دولت سیزدهم این رویه را در پیش بگیرد و با لحاظ کردن شایسته سالاری بدون حب و بغض های جناحی مبادرت به انتخاب مدیران خود بکند می توان این ویژگی را نقطه عطف دولت آینده برشمرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این دانش آموخته جامعه شناسی سیاسی با تاکید بر اینکه حضور در ستادهای انتخاباتی و نشان دادن وابستگی به رییس جمهور منتخب سهم خواهی است که می تواند تاثیر نامطلوبی در دیدگاه جامعه بگذارد ، افزود : با توجه به اینکه رییس جمهوری منتخب همواره چه در دوران تبلیغات و چه پس از آن عنوان کرد که به صورت مستقل و با نگاه فراجناحی وارد کار شده است ، این انتظار می رود که در این زمینه نیز دقت نظر داشته باشند .

وی ادامه داد : چه بسا افرادی که از تخصص و کارآمدی لازم برخوردار نیستند در بحبوحه انتخابات خود را متصل به ستادهای انتخاباتی می کنند به این امید که در دولت آینده جایگاه و پست مدیریتی را بگیرند در حالی که تجربه و تخصص کاری را ندارند .

مدانلو گفت : متاسفانه همواره سهم خواهی های سیاسی و جناحی باعث شده تا پای افرادی نالایق به عرصه مدیریتی با شود و کشور از این مساله متضرر شده است .

وی با اشاره به اینکه مردم خسته از مسائل سیاسی و جناحی هستند ، افزود : اعلام دیدگاه فراجناحی و مستقل عمل کردن رییس جمهوری منتخب باعث ایجاد امید و شادابی در مردم شده است به گونه ای که احساس می کنند دولتی بدون زد و بندهای سیاسی روی کار آمده است تا مشکلات را برطرف کند .

مدانلو گفت : حضور پرشور مردم در انتخابات ۲۸ خرداد پاسخ نه به سیاست بازی ها و سهم خواهی ها است موضوعی که رییس جمهوری منتخب نیز با عنوان مستقل وارد شدن بر آن صحه گذاشت .

وی همچنین به عدم همراهی برخی مدیران دولت کنونی و گذشته با سیاست ها و خط مشی های رییس جمهوری اشاره کرد و افزود : این موضوعی می توان تجربه خوبی برای دولت سیزدهم باشد که در به کار گماردن مدیران خود سعی کند تا افرادی را که ادعای فراجناحی دارند اما در عمل مخالف سیاست های دولت هستند و در اجرای سیاست ها کارشکنی و کوتاهی می کنند ، به کار نگیرد.

این استاد دانشگاه گفت : به طور مثال ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت دوازدهم باعث شد تا دولت و جامعه با مسائل اقتصادی مواجه شوند و آسیب و زیان این عدم تفاهم میان مدیران با سیاست های دولت به مردم و جامعه وارد شده است .

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مازندران کارآمدی دولت دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مازندران کارآمدی دولت دانشگاه آزاد اسلامی مازندران کارآمدی دولت دولت سیزدهم دولت سیزدهم رییس جمهوری سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!

امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در بیاناتی می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند.»

.

رهبر معظم انقلاب در در جلسه دیدار مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در تاریخ چهارم بهمن ماه 1400 به سابقه تشکیل هیئت از زمان ائمه اطهار علیهم‌السلام اشاره کرده و می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند. امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ می‌نشینید دور هم صحبت می‌کنید، حرف می‌زنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد که بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. بعد حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. قربان آن دل! [می‌فرماید] مجالس شما را دوست می‌دارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئله ما را زنده نگه دارید. «اَمرَنا» در کلمات ائمّه زیاد تکرار می‌شود؛ یعنی مسئله ما -به آن موضوع اساسی و محوری‌ای که ما بر اساس آن حرکت می‌کنیم، می‌گویند امر.»

 

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است

 

ایشان در ادامه تأکید کرده‌اند: «حالا ما اگر بخواهیم با تعبیرات امروزی مثلاً عرض بکنیم، اگر چه یک مقداری از آن معنای حقیقی فروکاسته می‌شود، مثلاً بگوییم راه ما، مکتب ما؛ اَحیوا اَمرَنا؛ یعنی راه ما را زنده نگه دارید، مکتب ما را زنده نگه دارید. در یک روایت دیگر که این هم در کافی هست، می‌فرماید که تَزَاوَروا وَ تَلَاقَوا وَ تَذاکَروا اَمرَنا وَ اَحیُوه‌؛ این هم همین ‌جور است؛ احیای امر است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است