Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا با اشاره به ضرر ۵۰۰ میلیارد تومانی نیشکر دهخدا به دلیل تنش آبی، گفت: به دلیل مشکلات آبی در کشت و صنعت نیشکر دهخدا، ۱۰ هزار و ۳۷۵ هکتار از مزارع نیشکر متحمل آسیب و خسارت شدند.

حکیم ناصری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص میزان خسارات وارده به صنعت نیشکر به دلیل تنش آبی اظهار کرد: در اوایل فصل داشت نیشکر که از ۱۰ خردادماه آغاز شد، آب دز قطع شد؛ مرحله داشت، اوج رشد گیاه نیشکر است و در این شرایط پمپاژ آب به دلیل تنش آبی به مزارع نیشکر انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان ضرر به صنعت نیشکر دهخدا وارد شده است، افزود: برای زنده نگه داشتن نیشکرها فقط توانستیم از آب شور مزارع استفاده کنیم و به همین دلیل حدود یک متر از رشد گیاه نیشکر که شامل حدود ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار تن می‌شود را از دست دادیم.

معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا تصریح کرد: میزان آبی که در حال حاضر برای صنعت نیشکر اختصاص یافته است، دیگر هیچ دردی را دوا نمی‌کند زیرا آسیب‌های ناشی از تنش آبی به گیاه نیشکر وارد شد و به دلیل نرسیدن آب به مزارع در زمان مناسب، مرحله حساس رشد گیاه را از دست دادیم و خسارت بدی به صنعت نیشکر وارد شد.

ناصری با بیان اینکه تا کنون به هفت شرکت کشت و صنعت نیشکر در خوزستان به دلیل تنش آبی و قطعی برق آسیب وارد شده است، تصریح کرد: بیشترین آسیب از تنش آبی تاکنون به شرکت کشت و صنعت نیشکر دهخدا وارد شده است. شرکت کشت و صنعت امام خمینی (ره) که ۳۰ درصد از آب مورد نیاز آن از رودخانه دز تامین می‌شد نیز متحمل خسارت شده و به شرکت‌های کشت و صنعت نیشکر در جنوب خوزستان نیز به دلیل قطعی برق آسیب‌هایی وارد شده است.

وی عنوان کرد: قطع شدن برق و تنش آبی تاکنون مشکلات زیادی را برای صنعت نیشکر در خوزستان به وجود آورده است و تاکنون در کشت و صنعت نیشکر دهخدا ۱۰ هزار و ۳۷۵ هکتار از مزارع متحمل خسارت شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کشت و صنعت نیشکر دهخدا بحران کم آبی كمبود آب استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان کشت و صنعت نیشکر دهخدا شرکت کشت و صنعت نیشکر دلیل تنش آبی وارد شده وارد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام ناظر استانی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان ایلام از مبارزه بیولوژیک در مزارع دیم استان با آفات خبر داد.

مهندس «خدابخش داودی‌نصر» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و عرضه محصول سالم و عاری از بقایای سموم و به منظور کاهش خسارت کرم پیله‌خوار به عنوان یکی از آفات مهم و خسارت زای نخود، رهاسازی زنبور پارازیتویید براکون در مزارع نخود شهرستان بدره آغاز شده است. 

ناظر استانی طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام گفت: با توجه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح جهش تولید در دیم زارها و تأمین بخشی از اعتبار کنترل بیولوژیک عوامل خسارت‌زای نخود، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰۰۰ هکتار از مزارع نخود استان تحت پوشش این نوع مبارزه قرار گیرد. 
داودی‌نصر افزود: اجرای کنترل بیولوژیک یکی از مولفه‌های اصلی مبارزه تلفیقی آفات برای کاهش مصرف سموم، کاهش هزینه نهاده‌ها و تولید محصول سالم است و توسعه آن در دستور کار طرح ملی و مشترک جهش تولید در دیم‌زارها قرار دارد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد