Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز که موفق شد ماده شیرین کننده آب شور را تولید کند اعلام کرد خط تولید ماده شیرین کننده آب شور در پارک علم و فناوری البرز راه اندازی میشود.

زهرا سلطانی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز با اعلام این خبر گفت: محصول TMC یک ماده شیرین کننده آب است که توسط این شرکت بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه این محصول مهم با هدف صادرات دنبال می‌شود گفت: با حمایت دستگاه‌های مختلف از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری البرز، به زودی خط تولید این محصول در پارک نیز راه اندازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت حافظ وارش البرز با اشاره به اینکه ۴۰ نیروی دانش آموخته و متخصص در این شرکت فعالیت دارند گفت: مهمترین مشکلات ما در زمینه تولید، تامین تسهیلات و حمایت‌های لازم است و می‌خواهیم از حمایت‌های صندوق برای راه اندازی و توسعه خطوط تولیدی و همچنین تولید دیگر محصولات خود استفاده کنیم.

وی افزود: این شرکت دانش بنیان موفق شد یکی از پیش ماده‌های اصلی تهیه لایه سوم از جنس پلی آمید غشای تصفیه آب به روش اسمز معکوس را تولید و روانه بازار نماید؛کاربرد این محصول تصفیه و شیرین سازی آب است.

سلطانی گفت: نام این محصول "تری مزوییل کلراید" است؛ این محصول با نام مخفف (TMC)یکی از پیش ماده‌های اصلی تهیه لایه سوم از جنس پلی آمید غشای تصفیه آب به روش اسمز معکوس است که در اثر واکنش با پیش ماده دیگر بر روی سایر لایه‌ها سنتز می‌گردد وکاربرد آن تصفیه و شیرین سازی آب است.

سلطانی افزود: این محصول ضمن برخورداری از دانش فنی بالا آنالیزهای تایید کننده ساختار و درجه خلوص را دارا ماست. شرکت محصول TMCرا از همان ابتدای امر با هدف فروش صادراتی در پروسه تولید قرار داده است و مقاصد صادراتی غالباً کشورهای آسیای شرقی و حوزه خلیج فارس است.

سلطانی به تولیدات دیگر این شرکت دانش بنیان اشاره کرد و گفت: این شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز همچنین در ماه‌های گذشته موفق شد به دانش فنی گلایکولیک اسید و گلی اگزیلیک اسید و همچنین "آنزیم لیپاز" آنزیم‌ محلول در آب مورد استفاده در متابولیسم تری‌گلیسریدها دست یابد؛ این محصول در صنایع نساجی برای رنگرزی پارچه کاربرد دارد. "گلی اگزالیک اسید" به عنوان ماده خنثی کننده در محصولات مراقبت از پوست و همچنین در تولید کودهای شیمیایی کاربرد دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری البرز شرکت دانش بنیان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل