Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نظری‌نیا رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: هفت واحد صنعتی و ۱۱۳ واحد سنتی پرورش شترمرغ در سطح تایباد سالیانه حدود ۷۰هزار قطعه جوجه یک‌روزه تولید می‌کنند که قسمتی از آن پرواربندی می‌شود.

او افزود: این ۱۲۰ واحد پرورش شترمرغ ۲۰۰ تن گوشت در سال تولید می‌کنند که بخش عمده آن در سطح کشور توزیع و به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: پرورش این پرنده با شرایط آب و هوایی منطقه کاملا سازگار بوده و ارزش افزوده بالایی دارد.

نظری‌نیا بیان کرد: البته در سال‌های اخیر با توجه به خشکسالی، کاهش نزولات آسمانی و کمبود نهاده‌های طیور، برخی از پرورش دهندگان مجبور به کاهش ظرفیت و کشتار پرنده مولد شده اند.

او تصریح کرد: گوشت سرشار از مواد مغذی شترمرغ می‌تواند جایگزین گوشت گوساله در سبد غذایی خانوار‌ها شود.

رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد تاکید کرد: همچنین بازاریابی، فراوری و فروش محصولات جانبی مانند پر، روغن و تخم شترمرغ می‌تواند درآمدزایی و ارزآوری داشته باشد.

انتهای پیام// ا. چ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش شترمرغ خشکسالی کمبود نهاده های طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد

قاسمعلی نیک‌پسند مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: این واحد پرورش قارچ به صورت صنعتی با سطح زیر کشت چهار هزار و ۸۰ مترمربع با ظرفیت تولید سالانه ۹۰ تن محصول فعال شده است.

وی افزود: برای ایجاد این واحد تولیدی ۲۲ میلیارد ریال تسهیلات و ۴۰ میلیارد ریال از محل خودیاری مجری هزینه شده است که از این طریق ۱۲ فرصت شغلی فراهم و در نخستین سال بهره برداری پنج دوره محصول قارچ تولید می‌شود.

قارچ محصولی زودبازده است که کشت آن به علت شاخص‌های اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه‌ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.

گستره زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است که ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور این شهرستان فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند