Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان سازمان ملل ضمن انتقاد از سیستم قضایی عربستان درخواستی برای آگاهی از سرنوشت برخی از فعالان سیاسی در زندان‌های عربستان مطرح کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رای الاخر، کارشناسان سازمان ملل برای جویا شدن از سرنوشت 20 فعال در زندان‌های رژیم آل سعود درخواست را ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل نگرانی خود را از ادامه دستگیری، بازداشت و محکومیت 20 مدافع حقوق بشر ابراز داشتند و گفتند که آن‌ها به دلیل دفاع از حقوق بشر بازداشت شده‌اند.

پاسخی به درخواست قبلی سازمان ملل از ماه مه تاکنون ارائه نشده و این موضوع کارشناسان را بر آن داشت تا نگرانی‌های خود را در مورد قانون «مبارزه با جرایم تروریسم» و تأمین مالی آن در عربستان سعودی تجدید کنند.

کارشناسان سازمان ملل معتقدند که قانون «مبارزه با جرایم تروریستی» در عربستان ممکن است بر بهره‌مندی از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی در عربستان تأثیر منفی بگذارد.

عربستان 232 بار آتش‌بس در الحدیده یمن را نقض کرد/ حملات گسترده به مأرباخراج کارگران یمنی از عربستان

همچنین این کارشناسان در یادداشت خود تاکید کردند که دستگیری و مجازات مدافعان حقوق بشر با قوانین بین‌المللی حقوق بشر سازگار نیست.

این کارشناسان در مورد شکنجه و سایر موارد نقض حقوق بشر و همچنین در مورد نقض استانداردهای دادرسی عادلانه در دادگاه‌های این افراد ابراز نگرانی کردند و گفتند که محاکمه مدافعان حقوق بشر تنها بر زندگی این افراد و خانواده‌های آن‌ها تاثیر نمی‌گذارد؛ بلکه تاثیرات وحشتناکی در فضای مدنی کشور دارد و این موضوع باعث می‌شود که دیگران از اعمال آزادی‌های اساسی خود منصرف شوند و از حقوق بشر دفاع نکنند.

این یادداشت مربوط به پرونده مدافعان حقوق بشر از جمله «محمد عبد الله العتیبی»، «عبد الله حامد الحمید»، «محمد صالح البجادی»، «عبد الکریم یوسف الخضر»، «ولید أبو الخیر» و برخی زنان مدافع حقوق بشر از جمله «نوف عبد العزیز»، «نسیمة السادة»، «سمر بدوی»، «إیمان النفجان» و «هاتون الفاسی» و ... می‌باشد.

عربستان در مورد وضعیت آزادی بیان و حقوق بشر در این کشور با انتقادات بین‌المللی روبروست اما بارها تعهد خود را نسبت به «اجرای شفاف قانون» اعلام کرده است.

مقامات سعودی سال 2018 تعدادی از فعالان زن حقوق بشری را بازداشت کردند که بسیاری از آنها همچنان تحت بازداشت بوده و به شیوه‌های مختلف شکنجه شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان ملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

به نقل از خبرگزاری تاس، در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشورها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استانداردهای دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی از زبان همسر و کیلش
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است