Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: این خسارت ناشی از کاهش تعداد مسافر در دوران کرونا بوده است.

به گزارش ایمنا، یدالله غلامپور در این باره اظهار کرد: آمار جابه‌جایی مسافر در شهر بیرجند از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا تیر ۱۳۹۹، ۱۵ میلیون و ۲۶۳ هزار نفر با درآمدزایی هشت میلیارد و ۶۸۱ میلیون تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان تیر امسال چهار میلیون و ۳۳۰ هزار نفر با درآمدزایی سه میلیارد و ۶۱۴ میلیون تومان جابه‌جا شده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند عنوان کرد: در مجموع بر اثر کرونا ۷۱.۶ درصد کاهش از نظر جابه‌جایی مسافر داشته‌ایم و از نظر درآمدزایی نیز ۵۸.۳ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: سه ماه نخست سال جاری ۷۱۰ هزار و ۲۸۶ نفر مسافر در شهر بیرجند جابه‌جا شدند که نسبت به سه ماه نخست سال ۱۳۹۸ یعنی قبل از بحران کرونا ۷۲ درصد کاهش داریم.

غلامپور گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی بیرجند بالای ۱۰ سال عمر دارند، یعنی کیفیت لازم را برای ارائه خدمات مطلوب ندارند.

وی اضافه کرد: عمر مفید اتوبوس‌ها قبلاً ۱۰ سال بود که به توجه به شرایط کشور و ندادن اتوبوس نو به شهرداری‌ها در حال حاضر عمر مفید ناوگان به ۱۵ سال افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند در خصوص گلایه‌مندی برخی شهروندان از تأخیر ناوگان اتوبوسرانی گفت: وضعیت کرونا به گونه‌ای است که وضعیت تصمیم‌گیری برای فعالیت اتوبوس‌ها شناور و مقطعی براساس رنگ‌بندی است.

وی تاکید کرد: علت تأخیر اتوبوس‌ها کاهش شدید مسافر در این شرایط قرمز کروناست و در برخی محلات کاهش شدید مسافر را داریم.

غلامپور افزود: به طور میانگین اکنون ۴۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر فعال است و آمار میانگین روزانه جابه‌جایی مسافر در حال حاضر ۹ هزار نفر بوده که قبل از کرونا این رقم ۵۵ هزار نفر بود.

منبع: ایرنا

کد خبر 510017

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر اتوبوس کرونا ویروس شهرداری بیرجند بیرجند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود