Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@05:07:03 GMT

توزیع ٨ هزار پرس غذا در طرح اطعام علوی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۹۸۴۸

توزیع ٨ هزار پرس غذا در طرح اطعام علوی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بنی حسن معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ٨، در خصوص اجرای طرح اطعام علوی در منطقه هشت تهران به حدیثی از فرمایشات امام صادق (ع) با مضمون غذا دادن به یک نفر در روز غدیر مانند غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان است اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور بزرگداشت این عید بزرگ با ارج نهادن به حدیثی از امام صادق (ع) اقدام به رنگین کردن سفره ایتام و نیازمندان در این روز با توزیع ٨ هزار پرس غذا شد تا علاوه بر احیای سنت عقد اخوت و برادری با همراهی و تکاپوی مردمی بتوانیم مبلغین مؤثری در گرامیداشت این عید بزرگ باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح اطعام علوی با کمک و همراهی ظرفیت‌های مردمی، خیرین، هیئت‌های مذهبی، اعضای کارگروه اجتماعی و فرهنگی منطقه، شورایاران، مدیران محلات و… در محلات منطقه انجام و به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، تمام مراحل پخت اطعام با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

بنی حسن جریان‌سازی و انتشار پیام غدیر در فضای مجازی، احیای فرهنگ و گرامیداشت واقعه غدیر، بصیرت‌افزایی و انسجام بخشی به فعالیت‌های تبلیغی و… را از اهداف فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده به مناسبت عید بزرگ غدیر دانست و گفت: در تلاشیم با اجرای این برنامه‌ها بتوانیم زمینه معرفتی و بصیرتی غدیر را در میان شهروندان احیا کنیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ٨، برنامه‌های عید بزرگ غدیر را تشریح کرد و گفت: اجرای طرح قربان تا غدیر به صورت تولید محتوا و بازنشر در فضای مجازی، اجرای طرح مبلغ غدیر باشیم،

وی تصریح کرد: برگزاری ویژه‌برنامه جشن بزرگ غدیر در روز ششم و هفتم مردادماه در میدان نبوت با مشارکت هیئت متوسلین به ائمه طهار میدان ۴۹، بوستان تمدن با مشارکت هیئت حیدریون و میدان ۴٢ با مشارکت شورایاری محله مدائن، اجرای طرح نصب نگاره منقش به حدیث امام رضا (ع) با مضمون "لا إلهَ إلّا اللّهُ حِصنی فَمَن دَخَلَ حِصنی اَمِنَ مِن عَذابی بِشُروطِها وَ أنَا مِن شُروطِها" به سردرب ٣۶ منزلی که پلاک ۱۱۰ دارند در منطقه، پخش سرود ویژه معرفی منطقه ثامن، برپایی موکب‌های غدیر همراه با پخش مولودی در وصف حضرت علی (ع) و ارائه برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی با مشارکت هیئت‌های مذهبی، مساجد، بسیج ١٩٧ زین‌الدین و گروه‌های جهادی، شورایاری محله و… در میدان تسلیحات به مدت سه روز به مناسبت عید غدیر، نورافشانی در چند نقطه منطقه در شب عید، پخت سمنو در میدان تسلیحات، برپایی ایستگاه صلواتی همراه با برنامه‌های فرهنگی و هنری و برگزاری جشن در چهارراه نظام آباد، برپایی موکب طبخ غذا همراه با اجرای جشن به مدت سه روز در میدان نبوت، مسابقه دل نوشته، عکاسی و نقاشی عید تا عید ویژه کودکان و نوجوانان منطقه، داستان‌خوانی در خصوص واقعه غدیر برای کودکان در کانون‌های کودک، اجرای مسابقه مجازی در رشته‌های طناب زنی، بارفیکس، شنای روی دست و دراز و نشست به صورت ارسال کلیپ حرکات ورزشی برای اداره ورزش منطقه و.... از جمله برنامه‌هایی است که به این مناسبت برگزار خواهد شد.

کد خبر 5266114

منبع: مهر

کلیدواژه: اطعام غدیر شهرداری منطقه 8 خیرین شورای شهر تهران شهرداری تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش سازمان زندان ها هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه واکسن کرونا سازمان هواشناسی خوزستان جشنواره فرهنگی دانش آموزی طرح ترافیک غلامحسین محسنی اژه ای علیرضا تابش اجرای طرح عید بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی در لرستان
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک