Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری اولین جشنواره «دانشگاه تهران دیجیتال» ( UT NEXT ۱۴۰۰) در ابتدای شهریورماه سال جاری گفت: در این جشنواره آخرین دستاوردهای دانشگاه تهران در حوزه فناوری دیجیتال ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امید فاطمی، دبیر این جشنواره اظهار کرد: با توجه به دانش و تجربیات استادان، دانشجویان و کارشناسان دانشگاه تهران در حوزه فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی، اولین جشنواره دانشگاه تهران دیجیتال ( UT NEXT 1400) با مشارکت کلیه فرهیختگان دانشگاه و با همکاری اداره کل روابط عمومی، معاونت‌های پژوهش و فناوری، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و پارک علم و فناوری در استقبال از سال تحصیلی جدید، دوم تا یازدهم شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره تلاش می‌کند با همکاری همه اعضای خانواده دانشگاه تهران و دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور محیطی را برای عرضه یافته‌ها، تجربه‌ها، دستاوردها و پیشنهادها در زمینه حوزه‌های مرتبط با فناوری‌های دیجیتالی (فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی) فراهم کند.

دکتر فاطمی، ایجاد بستری برای عرضه آخرین دستاوردها و تلاش‌های دانشگاه تهران در حوزه فناوری‌های دیجیتالی، پدیدآوردن محیطی برای تعامل میان استادان، دانشجویان و کارشناسان، ترویج و توسعه گفتمان دیجیتال بین مخاطبان دانشگاه و حرکت در جهت تربیت استاد دیجیتالی، دانشجوی دیجیتالی و کارشناس دیجیتالی، ارائه نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال، بحث و هم‌اندیشی و ایجاد بستری برای عرضه یافته‌های حوزه یادگیری الکترونیکی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران افزود: همچنین ارزیابی نظام یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران، آینده‌نگاری در حوزه یاددهی و یادگیری دانشگاه، تشویق و ترویج تولید محتوای الکترونیکی با تمرکز بر ارتقای کیفیت زیباشناختی محتوا، شناسایی و تقدیر از فعالان حوزه دیجیتال و هدایت و حمایت از ایده‌ها و ایجاد تسهیلات لازم برای ادامه فعالیت و شناسایی و جذب کارآفرینان بالقوه در حوزه دیجیتال را می‌توان از دیگر اهداف این جشنواره دانست.

دبیر جشنواره تصریح کرد: «برای تحقق اهداف، جشنواره در سه محور جشنواره یادگیری الکترونیکی (نهم تا یازدهم شهریور)، همایش یادگیری الکترونیکی: تجربه‌های زیسته، ارزیابی و آینده‌نگاری (دوم تا هفتم شهریور) و جشنواره فناوری‌های دیجیتال (ششم تا یازدهم شهریور) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در محورهای همایش سعی بر این شده است که همه متخصصان بتوانند تجربه، یافته و نتایج پژوهش خود را ارائه کنند، گفت: به همین منظور همایش در دو بخش برگزار می‌شود؛ بخش اول با عنوان «تبادل تجربیات یاددهی و یادگیری الکترونیکی» که در این بخش کافی است کاربران خلاصه گسترده مقاله را که حاوی تجربه زیسته خود به‌ویژه در دوران آموزش غیر حضوری است، ارائه کنند. در بخش دوم با عنوان «علم و هنر یاددهی – یادگیری (پداگوژی) و آموزش عالی آینده» دریافت مقاله‌های متخصصان در زمینه آینده آموزش عالی مورد نظر است و محققان تا هشتم مرداد ماه فرصت دارند خلاصه گسترده مقاله (۱۵۰۰ کلمه) خود را ارسال کنند.

دکتر فاطمی در ادامه خاطرنشان کرد: «در محور جشنواره یادگیری الکترونیکی نیز آثار الکترونیکی برتر به لحاظ هنر، تکنیک و شیوه، معرفی دوره‌های برتر دانشگاه و معرفی دانشجویان و کارشناسان فعال در یادگیری الکترونیکی برنامه‌ریزی شده است. همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، ارائه سخنرانی‌های کلیدی و مصاحبه‌های تخصصی، برگزاری میزگردهای تخصصی، معرفی خدمات فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران، معرفی نقشه راه دانشگاه تهران دیجیتال و دریافت ایده و راه حل‌های فناوری دیجیتال (reverse pitch) از برنامه‌های محور جشنواره فناوری‌های دیجیتال خواهد بود.

رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتال دانشگاه تهران تصریح کرد: امید داریم که همه اعضای خانواده دانشگاه تهران با بیش از چهل هزار کاربر فعال در زمینه‌های یادگیری الکترونیکی و فناوری اطلاعات و پژوهشگران ملی و بین‌المللی اثر، مقاله، نوشته و تجربه خود را به این جشنواره ارائه کنند.

به نقل از دانشگاه تهران، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره برگزاری این جشنواره می‌توانند به وب‌گاه https://digital.ut.ac.ir و https://next1400.ut.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران ديجيتال دانشگاه تهران در حوزه فناوری دانشگاه تهران دیجیتال یادگیری الکترونیکی فناوری های دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک