Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کسپرسکی کاربران علاقه مند به نصب ویندوز 11 را از خطر وجود برنامه‌های نصب جعلی با امکان نصب بدافزارهای مخفی آگاه کرد. کسپرسکی کاربران علاقه مند به نصب ویندوز 11 را از خطر وجود برنامه‌های نصب جعلی با امکان نصب بدافزارهای مخفی آگاه کرد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  onmsft، اگرچه ویندوز 11 هنوز به صورت عمومی عرضه نشده است اما بسیاری از کاربران علاقه مند روش‌های مختلفی را برای دانلود و نصب این سیستم عامل روی کامپیوترهای خود پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال کسپرسکی به این دسته از کاربران هشدار داده است که ممکن است به دام نصب نرم افزاری بیفتند که در واقع ظاهری شبیه به ویندوز 11 دارد اما در باطن یک بدافزار است.
 
کمپانی امنیت سایبری کسپرکسی به کاربران مشتاق به نصب ویندوز 11 هشدار داده است برخی از برنامه‌های نصب جعلی ویندوز 11 در اینترنت کاربران را به نصب زود هنگام ویندوز 11 به منظور دسترسی به قابلیت‌های جذاب آن تشویق می‌کنند. پس از این که کاربر از طریق این برنامه‌های نصب به دانلود ویندوز 11 اقدام کرد، نسخه‌ای جعلی روی سیستم او نصب می‌شود که در واقع یک بد‌افزار است.
 
کسپرسکی به منظور اثبات ادعای خود یک برنامه نصب جعلی که مدعی نصب ویندوز 11 است را مثال زده است. این نصب کننده دارای فایل نصبی به نام 86307_windows 11 build 21996.1 x64 + activator.exe است که در هنگام اجرا فایل نصبی دیگری را دانلود می‌کند و کاربر می‌خواهد که قرارداد لایسنسی که به او ارائه می‌شود را قبول کند. در این قرارداد آمده است که این نصب کننده نرم افزارهای دیگری را دانلود خواهد کرد که پیشنهاد‌های اضافی از جانب اسپانسرها است.
     
به این ترتیب با قبول این لایسنس یک بدافزار روی سیستم کاربر نصب می‌شود. این بدافزار شمار عظیمی از انواع مختلف بدافزارهای دیگر را در خود جای داده است که برخی از آنها بی خطر بوده و تنها جهت نمایش تبلیغات مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی دیگر به منظور دزدیدن پسورد‌ها و سایر اطلاعات مهم شخص ایجاد شده اند.
 
تنها راه دوری کردن از این نرم افزارهای نصب جعلی این است که ویندوز 11 را تنها از منابع رسمی مایکروسافت دریافت کنید. برای این منظور در کامپیوتر وجهز به ویندوز 10 خود به بخش Settings رفته و پس از انتخاب گزینه Updates & Security روی Windows Insider Program کلیک کرده و به Dev Channel بپیوندید. پس از ثبت نام ویندوز 11 برای دانلود و نصب آماده می‌شود.
 
در نهایت بهتر است به یاد داشته باشید که این نسخه از ویندوز هنوز در مرحله تست قرار دارد و تنها در صورتی آن را روی کامپیوتر اصلی خود نصب کنید که از تمامی باگ‌های آن آگاه باشید و آماده پذیرش هر گونه نقصی در این نسخه تستی باشید. در غیر این صورت بهتر است تا زمان عرضه نسخه نهایی و پایدار ویندوز 11 صبر کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: کسپرسکی بدافزار مایکروسافت نصب ویندوز 11 برنامه های نصب نصب جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن

سرهنگ محمود مختاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی مراجعه متصدی یک واحد صنفی به پلیس فتا و اعلام اینکه مرد جوانی با حضور در مغازه ام اقدام به خرید و ارائه یک رسید بانکی کرده که پس از گذشت چند ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم که بلافاصله مراتب در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن افزود: مأموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی متوجه این موضوع شدند که متهم با مراجعه به واحدهای صنفی اقدام به خرید اقلام مورد نیاز و سپس با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حساب فروشنده بوده، کالا را تحویل و محل را ترک کرده است.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند.

مختاری با بیان اینکه در این راستا تاکنون ۹ شاکی به این پلیس مراجعه کرده‌اند گفت: متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف و اعلام داشته با توجه به دانش کافی، نسبت به نصب بدافزاری با عنوان اپلیکیشن رسید ساز جعلی بر روی گوشی تلفن همراه خود اقدام و با ارائه رسیدهای جعلی اقدام به کلاهبرداری‌های متعدد از واحدهای صنفی حتی در شهرستان‌های مجاور کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بردسکن از شهروندان خواست برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها باید سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طریق بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

وی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با همکاران ما در میان بگذارند.

کد خبر 6088135

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن