Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر حسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ۱۵۵ هزار باب منزل مسکونی در روستا‌های استان خوزستان تحت پوشش بیمه حوادث برکت شامل آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، سیل، زلزله، آتشفشان، طغیان آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی قرار گرفته‌اند.

مدنی خاطرنشان کرد: در صورت وقوع هر یک از این حوادث، به هر بیمه شده ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدت این بیمه‌نامه را یکسال اعلام کرد و افزود: شرکت بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت با هدف توسعه فرهنگ بیمه‌ای در مناطق روستایی و محروم و ایجاد چتر حمایتی برای ساکنان آسیب‌پذیر این مناطق ضمن هماهنگی‌های لازم با استانداری خوزستان و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، نسبت به بیمه آتش‌سوزی و حوادث طبیعی منازل مسکونی روستایی این استان اقدام کرده است.

مدنی یادآور شد: بیمه برکت پیش از این نیز تجربیات موفقی در پوشش بیمه‌ای منازل مسکونی استان‌های مختلف کشور داشته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد نیز با توجه به رسالت و ماموریت‌های خود و جهت تسهیل در اجرایی شدن این موضوع مهم در پرداخت حق بیمه بیمه‌نامه‌های صادره با استانداری خوزستان مشارکت کرده است.

وی تصریح کرد: تا به امروز منازل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار خانه روستایی تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی شامل سیل، زلزله، آتش‌سوزی و دیگر حوادث قرار گرفته است.

مدنی درباره فعالیت‌های بنیاد برکت در بیمه خانه‌های روستایی در سال‌های گذشته گفت: برای نمونه، سال گذشته منازل همه ۷۲۱ روستای استان خراسان شمالی مشتمل بر ۸۰ هزار خانه با مشارکت استانداری بیمه حوادث شد و بر این اساس، تمام خانوار‌های آسیب‌دیده تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال جهت جبران خسارت و بازسازی منازل به شکل بلاعوض دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: همچنین پس از وقوع زلزله سال گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد، به پنج هزار و ۹۷۱ خانوار در ۵۲ روستای منطقه دنا و شهرستان سی‌سخت که دچار آسیب زلزله شده بودند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت شد. در جریان سیل در استان‌های لرستان، خوزستان، گلستان و زلزله سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به هر خانوار آسیب‌دیده تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت شده است.

مدنی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ روستا و ۲ میلیون و ۲۵ هزار خانوار تحت پوشش فعالیت‌ها و خدمات بیمه برکت در سراسر کشور قرار دارند.

بیشتر بخوانید

پرداخت کمک بلاعوض به آسیب‌دیدگان زلزله اخیر خراسان‌شمالی پویش برکت همدلی به زودی آغاز می‌شود/ پیش بینی ایجاد ۶ هزار شغل خرد در کشور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیرعامل بنیاد برکت حوادث بیمه خسارت ۲۰۰ میلیون ریال بنیاد برکت بیمه برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟

مسعود اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزارهای آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

کد خبر 6096216

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران