Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغرآقا نبیل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با بیان این‌که علایق و نیازهای مردم باید مورد توجه باشد، اظهار کرد: یکی از راهکارهای غیرقابل انکار توسعه در کشور، رونق و توسعه صنعت گردشگری است اما باید برای توسعه این صنعت به صنایع جانبی دیگری نیز توجه شود که میتواند جامعه گسترده‌تری را در بر بگیرد.

وی به لزوم توجه به تعطیلات چند روزه پایان هفته به عنوان فرصتی برای تقویت صنعت گردشگری اشاره کرد و افزود: متاسفانه مردم ما نه تنها از تفریح و سرگرمی بلکه از گردشگری هم بی‌بهره‌اند و یکی از این مسائل مربوط به تامین نشدن زیرساخت‌ها و فرصت‌های توسعه این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی یزد گفت: تعطیلات چند روزه پایان هفته یکی از مهمترین مسائلی است که امروز در کشورهای دنیا به سه روز در حال ارتقاست اما در کشور ما هنوز در تصویب تعطیلی دو روزه پایان هفته مانده‌ایم و اقدامی در این باره از سوی متولیان نشده است.

نبیل با تاکید بر این که تعطیلات لازمه تجدید قوا و انرژی است، خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که کشورهای دنیا برای توسعه اقتصادی آن در حال تلاش هستند توجه به صنعت بازی و سرگرمی است که در قالب صنعت فرهنگی گنجانده میشود.

وی ادامه داد: در گردشگری به این بخش، جاذبه‌های انسان‌ساخت می‌گویند که به کمک جاذبه‌های تاریخی و طبیعی امده و منجر به ماندگاری بیشتر گردشگران و رونق اقتصادی می‎شوند.

این مسئول با بیان این که تله کابین‌ها و پارک‌های موضوعی از جمله این ظرفیت‌هاست تصریح کرد: امروزه گرایش بیشتر گردشگران به سمت جاذبه‌های انسان‌ساخت رفته است و شهرهایی مانند مشهد و قم در کنار جاذبه‌های مذهبی و فرهنگی در این باره به خوبی اقدام کرده‌اند و پارک‌های آبی و تفریحی متنوعی را ساخته‌اند.

وی افزود: کشورهایی مانند مالزی و امارات هم که جاذبه‌هایی در حوزه‌ تاریخی و فرهنگی ندارند، صرفا با ایجاد جاذبه‌های انسان ساخت، گردشگری را به اقتصادی پایدار برای کشورشان تبدیل کرده‌اند.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی یزد با بیان این که ظرفیت‌های گسترده یزد در حوزه سرگرمی مغفول مانده است، گفت: همانطور که معادن پس از اکتشاف مورد بهره برداری قرار می‌گیرند در گردشگری هم منابعی وجود دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد و درامدزا و اقتصادی شود، مهمترین جاذبه یزد درا ین باره کویر آن است.

وی با بیان این که کویر یزد هنوز به جاذبه‌ای برای تفریح و سرگرمی تبدیل نشده است، گفت: بافت تاریخی فرصت بسیار مغتنمی است که در رونق گردشگری یزد نقش دارد اما برای ماندگاری گردشگران باید جاذبه‌های تفریحی و سرگرمی‌های یزد را تقویت کنیم و بسترها و زیرساخت‌های این حوزه اماده شود.

نبیل به وجود نگاه‌های سنتی در حوزه  گردشگری اشاره کرد و گفت: متاسفانه با وجود این که سوق به سمت جاذبه‌های تفریحی و انسان ساز افزایش یافته اما نگاه های سنتی به گردشگری همچنان عاملی است که نسبت به این صنعت وجود دارد.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری یزد تعطیلی اتاق بازرگانی روزه پایان هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد

اکبر ابدالی گفت: پروانه‌های صادر شده در بخش تولیدی و خدمات فنی به تعداد یک هزار و ۸۵۷ فقره با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۷۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ نفر و همچنین در بخش توزیعی و خدماتی به تعداد سه‌هزار و ۷۸۴ مورد با سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۳۵۲ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۶۰ نفر بوده‌است.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  با اشاره به سایر فعالیت‌های انجام شده در حوزه اصناف استان طی سال گذشته نیز افزود: در سال ۱۴۰۲، ۱۹ انتخابات صنفی در استان قم برگزار و مسئولان اتحادیه‌ها تعیین شدند، همچنین در این مدت با تشکیل جلسات کارشناسی در خصوص قیمت گذاری ۲۲ قلم کالا اقدام لازم صورت گرفت.

او در ادامه گفت: سال گذشته ۵۷۹ متقاضی دریافت تسهیلات در بخش اصناف استان به مبلغ یک‌هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال در قالب تسهیلات رونق تولید، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و سایر موارد به بانک‌های عامل معرفی شدند.

گفتنی است مسئولان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از عموم مردم استان درخواست کردند که هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار، عرضه خارج از شبکه و دیگر تخلفات صنفی را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.۱۲۴.ir اعلام نمایند.

همچنین از مردم خواسته شده‌است به فراخوان ثبت نام ناظران افتخاری به آدرس http://B ۲ n.ir/Nazerqom مراجعه و ثبت نام نمایند.

براساس آخرین پایش صورت گرفته، ۴۰ هزار پروانه کسب در قم موجود می‌باشد که ۱۶ هزار مورد آن در بخش تولیدی و خدمات فنی و ۲۴ هزار مورد آن در بخش توزیعی و خدماتی است.

اصناف در قم به دلیل موقعیت خاص زائرپذیری این استان و اهمیت بخش خدمات در آن، جایگاه ویژه‌ای دارند و در همین راستا اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم همکاری گسترده‌ای با فعالان بخش اصناف استان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • مس کرمان قهرمان لیگ برتر هندبال شد
  • جشن قهرمانی مسی‌های شکست ناپذیر در دل کویر
  • قهرمانی مس‌های شکست ناپذیر در دل کویر
  • جشن قهرمانی مسی‌های شکست‌ناپذیر در دل کویر
  • قهرمانی مس کرمان سه هفته زودتر از پایان لیگ برتر هندبال
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر