Web Analytics Made Easy - Statcounter

 پیمان بازدیدی،  مدیرعامل موسسه زیست محیطی سرزمین ایده‌آل ما، به همشهری آنلاین گفت: علیرغم اینکه یکی از تصفیه خانه‌های فاضلاب در شمال شرق رشت واقع شده اما بخش زیادی از فاضلاب انسانی و صنعتی شهر رشت همچنان وارد شالیزارهای فخب و پیربازار رشت می شوند.

این فعال زیست محیطی اضافه کرد: طی سال‌های اخیر به دلیل راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب فخب رشت، بخش زیادی از شاهرگ های ورود فاضلاب شهری در کانال جی ۵ منطقه حذف شدند اما همچنان آب این رودخانه ها آلوده به فاضلاب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: حجم وسیعی از فاضلاب در بالادست وارد رودخانه های زرجوب و گوهررود می‌شود که این دو رودخانه در منطقه پیربازار یکی شده و این آب برای آبیاری مزارع شالیزاری مورد استفاده قرار می گیرند.

بازدیدی با انتقاد از عدم پیگیری نمانیدگان مجلس در تخصیص اعتبارات ساماندهی فاضلاب استان، تصریح کرد: آبفای استان در بحث جمع آوری فاضلاب شهری رشت سال گذشته اقدامات زیادی اجرا کرده اما برای تکمیل پروژه های ساماندهی نیازمند اعتبارات ملی است که نقش نمایندگان دراین بخش خیلی کمرنگ است.

مدیرعامل موسسه زیست محیطی سرزمین ایده‌آل ما تاکید کرد: بیشترین آمار مرگ و میر دراین مناطق به بیماری سرطان مربوط است چرا که آلودگی آب در این منطقه بسیار است.

به گزارش همشهری در این زمینه، «محمدرضا احمدی سنگری» نماینده رشت و خمام در مجلس در گفت و گویی از آلودگی محصولات کشاورزی مناطق فخب و سیاه اسطلخ رشت به دلیل ورود فاضلاب خبر داده بود.

تصفیه خانه فاضلاب فخب رشت با ظرفیت ۶۳۰۰۰ مترمکعب در حال فعالیت است که تا ۹۰۰۰۰ مترمکعب قابلیت ارتقاء دارد. تصفیه خانه جنوب شهر رشت نیز به ظرفیت ۱۲.۵۰۰ مترمکعب در حال ساخت است.

کد خبر 616901 برچسب‌ها استان گیلان آبفا - آب و فاضلاب کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان آبفا آب و فاضلاب کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس