Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@21:39:08 GMT

عوارض خطرناک مصرف کلم

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۲۶۱۰

عوارض خطرناک مصرف کلم

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، حقایق تاریکی درباره کلم وجود دارد. مصرف این سبزیجات پرطرفدار که به طور گسترده در انواع سالاد مورد استفاده قرار می‌گیرد، دارای عوارض جانبی زیادی برای سلامتی بدن است. کمتر کسی می‌داند که کلم دارای قند غیرقابل هضم است که می‌تواند برای انسان کشنده باشد.

به گزارش تی وی، در این مطلب به عوارض جانبی مصرف کلم می‌پردازیم:

۱- افزایش گاز و نفخ: مصرف کلم باعث افزایش تولید گاز و نفخ در دستگاه گوارش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع می‌تواند زندگی اجتماعی افراد را تحت الشعاع قرار دهد. مانند سایر سبزیجات مانند کلم بروکلی و سبزیجات چلیپایی، بدن آنزیم‌های لازم برای هضم کلم را ندارد. به همین دلیل زمانی که سبزیجات به روده بزرگ می‌رسد فرد احساس نفخ می‌کند.

۲- ایجاد مشکل برای غده تیروئید: مصرف حجم بالایی از کلم می‌تواند تاثیر مخربی بر عملکرد غده تیروئید داشته باشد. در حقیقت کلم باعث کمبود عنصر ید در بدن شده و این موضوع باعث اختلال در کار تیروئید می‌شود. زیاده روی در مصرف کلم در بلند مدت می‌تواند مشکلاتی مانند پرکاری غده تیروئید را به همراه داشته باشد.

۳- اسهال: برخی از افراد دارای مشکلات گوارشی بوده و از سندرم روده تحریک پذیر رنج می‌برند. به دلیل آنکه کلم دارای قند غیرقابل هضم است، این موضوع می‌تواند این افراد را بیشتر مورد آزار قرار دهد. فیبر موجود در کلم برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، اما زیاده روی در مصرف آن می‌تواند نتایج معکوس داشته باشد. زیاده روی در مصرف کلم به دلیل فیبر بالایش موجب بروز اسهال می‌شود.

۴- کاهش دهنده قند خون: تنظیم قند خون در بدن بسیار مهم است و برهم خوردن این موضوع می‌تواند باعث بروز بیماری دیابت شود. خوشبختانه کلم از جمله مواد غذایی است که می‌تواند به کنترل سطح قند خون و جلوگیری از ابتلا به دیابت کمک کند. با این حال، زیاده روی در مصرف سبزیجات برگی شکل می‌تواند منجر به کاهش خطرناک قند خون در فرد شود.

۵- کولیک نوزاد: اگر از جمله مادرانی هستید که به نوزاد خود شیر می‌دهید باید به این نکته توجه داشته باشید که همانطور که مصرف کلم در بزرگسالان باعث تولید گاز می‌شود، تحقیقات نشان داده است مصرف کلم در مادر می‌تواند نوزاد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. این موضوع می‌تواند باعث بروز کولیک نوزاد (قولنج نوزاد) شود.

پربیننده ترین بوتاکس پیشانی به ۵روش طبیعی در منزل ۲۹ مزیت شگفت انگیز کنجد ! بواسیر داخلی چیست؟ مخلوط کردن این دو خوراکی ممنوع! + عکس نکات تغذیه‌ ای ویژه مبتلایان به فشار خون

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کلم موضوع می تواند زیاده روی در مصرف مصرف کلم قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • قلیان لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • سرو قلیان اکسیژن و جوانانی که موش آزمایشگاهی شده‌اند
  • قلیان اکسیژن و بازی با جون جوانان؛ طرح مطالعاتی وزارت بهداشت؟
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن