Web Analytics Made Easy - Statcounter

​به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی خانی پور مجری پروژه احداث خط لوله ۲۶ اینچ بندرعباس- مهرآران اظهار کرد: طرح احداث خط لوله بندرعباس- سیرجان- رفسنجان با هدف انتقال تولیدات پالایشگاه ستاره خلیج فارس به مرکز کشور در حال اجرا است که به چهار پروژه تقسیم شده است.

بیشتر بخوانید

کاهش طول مسیر شهر‌های جنوب غربی کشور با افتتاح راه آهن یزد - اقلید

او بیان کرد: این پروژه‌ها شامل گستره یک با عنوان پروژه احداث خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی بندرعباس- مهرآران، گستره دو با عنوان طرح احداث خط لوله مهرآران-رفسنجان به همراه انشعاب خط لوله سیرجان و پروژه احداث تلمبه خانه‌ها و پایانه‌های خط لوله بندرعباس- سیرجان-رفسنجان و همچنین پروژه احداث خطوط انتقال برق و پست‌های فشارقوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری پروژه  افزود: پروژه احداث خط لوله بندرعباس- مهرآران با هدف انتقال روزانه ۳۰۰ هزار بشکه فرآورده‌های نفتی شامل بنزین، نفت سفید و گازوئیل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس به مرکز انتقال نفت مهرآران در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

او  بیان کرد: به‌منظور استفاده از حداکثر توان داخلی کشور، کل لوله‌های این پروژه توسط شرکت‌های داخلی ساخته می‌شود.

خانی پور  با اشاره به اینکه پروژه احداث خط لوله بندرعباس-مهرآران به صورت EPC اجرا می‌شود، گفت: لوله‌های مورد نیاز این پروژه ۲۴۹ کیلومتر است که ۵۲ کیلومترتوسط یکی از شرکت‌های لوله سازی ساخته و به سایت حمل شده است.

مجری پروژه  در خصوص تامین بقیه اقلام اساسی نظیر کابل فیبر نوری و شیر آلات بین راهی نیز اظهار کرد: باتوجه به نهایی سازی بررسی شرکت‌های سازنده، به زودی سفارش گذاری این تجهیزات انجام خواهد شد.

خانی پور درخصوص تجهیزات حفاظت کاتدی گفت: طراحی سیستم حفاظت کاتدی به پایان رسیده و در هفته‌های آینده تجهیزات حفاظت کاتدی را سفارش گذاری خواهیم کرد.

مجری پروژه در پایان گفت: پیمانکار این پروژه مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و تدبیر انرژی گستر ایرانیان و مشاور آن گروه مهندسین مشاور پارس است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث لوله فرآورده نفتی پالایشگاه نفتی پروژه احداث خط لوله خط لوله بندرعباس مجری پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: سال ۱۴۰۲ با فعال شدن ظرفیت صادرات فرآورده‌های نفتی به کشورهای همسایه، صفحه جدیدی برای توسعه بندر خرمشهر گشوده شد و با رقم خوردن صادرات ۳۸هزارتن، بالاترین رکورد صادرات فرآوردهای نفتی در این بندر به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی عسکری گفت: در سال گذشته با تمرکز بر روی ظرفیت‌های کم‌نظیر بندر خرمشهر و تلاش و همت جهادی، آمار 2 میلیون و 788 هزار و 888 تن عملیات تخلیه و بارگیری به ثبت رسید. 

وی ادامه داد: بندر خرمشهر در عملکرد تخلیه و بارگیری در سال 1402 نسبت به سال قبل، رشد 27 درصدی را تجربه کرد.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: 90 درصد این عملیات مربوط به بخش صادرات بود که با توجه به آمار به ثبت رسیده، بندر خرمشهر در جایگاه سوم بنادر کل کشور قرار گرفت.

عسکری افزود: 29 درصد رشد در بخش صادرات، 13 درصد رشد در بخش واردات، 29 درصد رشد در فله خشک، 17 درصد رشد در بخش کانتینری، 26 درصد رشد در بخش تردد کامیون و 13 درصد رشد در تردد شناورهای عملیاتی از دیگر دستاوردهای بندر خرمشهر در سال 1402 نسبت به سال قبل بود.

وی تاکید کرد: سال 1402 با فعال شدن ظرفیت صادرات فرآورده‌های نفتی به کشورهای همسایه، صفحه جدیدی برای توسعه بندر خرمشهر گشوده شد و با رقم خوردن صادرات 38 هزار تن، بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در تاریخ کل بندر خرمشهر به ثبت رسید.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: یکی دیگر از اقدامات ماندگار و بی‌سابقه در سال 1402، انهدام 190 ردیف کالای متروکه برای نخستین بار در بندر خرمشهر بود که با این اقدام، فضای قابل توجهی از فضای اشغال شده انبارها، کاهش یافت و فرصت برای سرمایه‌گذاری جدید ایجاد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق
  • نیاز به فرآورده های خونی افزایش یافته است
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر