Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «حمید ملانوری» استاندار خراسان‌جنوبی به همراه مدیرکل راه و شهرسازی استان و جمعی از مسئولان از قطعه ۱۶ راه آهن بیرجند- یونسی بازدید کرد.

قطعه ۱۶ راه‌آهن بیرجند- یونسی به طول ۳۲ کیلومتر در بحث زیرسازی ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. طول کل راه‌آهن بیرجند- یونسی ۲۷۱ کیلومتر است که از این مقدار ۹۰ کیلومتر در قالب ۲ قطعه ۵۸ کیلومتری از طرف ایستگاه یونسی و ۳۲ کیلومتری نیز از طرف بیرجند در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حمید ملانوری» استاندار خراسان‌جنوبی در این بازدید راه‌آهن را از پروژه‌های حیاتی و مهم استان و کشور دانست و اظهار داشت: این مهم سال‌های سال است که مورد مطالبه و انتظار مردم این خطه بوده است.

وی با بیان اینکه این پروژه به عنوان یکی از محورهای بزرگ توسعه استان می‌تواند به پیشرفت خراسان‌جنوبی و کشور کمک کند، بیان داشت: به جهت اهمیت این پروژه، اجرا و بهره‌برداری از آن مهم‌ترین دغدغه و هم و غم مدیران در استان و در سطح ملی است.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه پروژه راه‌آهن در قطعات مختلف در حال اجرا است، گفت: پروژه در قطعات مختلف از چابهار در سیستان و بلوچستان تا یونسی در خراسان‌رضوی با پیشرفت فیزیکی متفاوت در حال اجرا است.

ملانوری در خصوص قطعه بیرجند- یونسی با اعلام اینکه این قطعه با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی ۲ پیمانکار دارد و در حال اجرا است، اضافه کرد: پیمانکار برای اجرای پروژه با مشکلاتی در بحث تأمین آب و سیمان مواجه شده که امروز هماهنگی‌های لازم برای رفع آن‌ها صورت گرفت.

وی با بیان اینکه ادامه پروژه در قالب کنسرسیوم ریلی تعیین تکلیف شده، مجوزها و قراردادها به امضا رسیده و با تأمین اعتبار مالی به زودی شروع می‌شود، خاطرنشان کرد: احداث ایستگاه راه‌آهن بیرجند نیز با مجوزهایی که پیگیری شده، به‌زودی احداث می‌شود.

استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اقداماتی که در راستای اجرای پروژه راه‌آهن صورت گرفته، اظهار امیدواری کرد که روند اجرای این پروژه شتاب بگیرد و در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی بیرجند راه آهن توسعه استانداری خراسان جنوبی حمید ملانوری راه آهن بیرجند یونسی پروژه ریلی توسعه خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی راه آهن بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:  لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

محمدحسین داوری، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه توسعه ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی، مورد نیاز استان است اعلام کرد و گفت: یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های حذف عینک و رفع عیوب انکساری چشم در مرکز فوق تخصصی و چشم پزشکی نور بیرجند نصب و راه اندازی می‌شود. 

وی بیان کرد: برای اولین بار در بیرجند، این کلینیک بخش خصوصی با یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر دنیا ( لیزر تکنولاس آلمان  NEW 317 TENE O2 ) در رفع عیوب انکساری چشم آماده خدمت رسانی به همشهری‌ها و هم استانی‌ها است.

داوری بیان کرد: با خرید این دستگاه پیشرفته و دستگاهای جانبی تشخیصی دیگر از جمله دستگاه توپوگرافی ارب اسکن (orb scan)  و تومی (Tommy)  و دستگاه ابرومتری ( Z WAVE)  مجموعه تجهیزات چشم پزشکی استان تکمیل شده است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تا قبل از این بیماران به استان‌های مجاور خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مراجعه می‌کردند که با نصب و راه‌اندازی این دستگاه بیماران نیاز به عزیمت به خارج  استان و تحمل رنج سفر و هزینه‌های اضافی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده (Laser Assisted in Situ Keratomileusis LASIK) و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

داوری با بیان اینکه بهبودی بینایی در لیزیک چشمگیر و سریع است، گفت: بیشتر افراد روز بعد از عمل، بدون نیاز به عینک یا لنز تماسی قادر به رانندگی هستند که با این حال تا رسیدن به بینائی نهایی و کامل، حدود دو تا سه هفته و در بعضی موارد چند ماه زمان لازم است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از مباحث مهمی که در عرصه چشم پزشکی مطرح است بحث جراحی روی قرنیه بری رفع عیوب انکساری است که با ابداع دستگاه اگزایمر یک انقلاب در این زمینه در جهان رخ داده است و با دستگاه اگزایمر با کنترل رایانه‌ای، در ضخامت قرنیه بیمار با لیزر تغییراتی داده می‌شود و عیوب انکساری چشم بیمار برطرف می‌شود.

 وی بیان کرد: برای مطلوب بودن عمل لیزیک  و یا PRK "مهارت جراح" و "دقت دستگاه" حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد