Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهر به نقل از زی نیوز، در حالی که مشخص شده است دیابت به عنوان یک عامل خطر در عوارض شدید کووید ۱۹ نقش دارد، اکنون محققان شاهد یک نگرانی طولانی مدت در مورد سلامتی در بیماران کرونایی بستری در بیمارستان هستند: افزایش ناگهانی قند خون یا سطح بالای قند خون که ماه‌ها بعد از عفونت ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان بیمارستان کودکان بوستون سلامت ۵۵۱ نفر را که از ماه مارس تا مه ۲۰۲۰ به خاطر کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شده بودند، ارزیابی کردند.

در مورد نیمی از بیماران (۴۶ درصد) بدون سابقه دیابت، هایپرگلیسمی (افزایش میزان قندخون) جدید مشاهده شد.

«پائولو فیورینا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره، گفت: «بررسی ها نشان داد در حالی که اکثر موارد برطرف شده بودند، اما در حدود ۳۵ درصد از بیماران حداقل شش ماه پس از عفونت این مشکل باقی ماند.»

در مقایسه با بیمارانی که هیچ نشانه‌ای از ناهنجاری‌های قند خون ندارند، بیماران دارای قند خون بالا با دغدغه‌های های بالینی بدتری روبرو هستند: بستری شدن طولانی‌تر در بیمارستان، علائم بالینی شدیدتر، نیاز بیشتر به اکسیژن، نیاز بیشتر به دستگاه تهویه و افزایش نیاز به درمان مراقبت‌های ویژه.

آیا کرونا موجب ابتلا به دیابت می‌شود؟

این تیم همچنین دریافت که بیماران مبتلا به قند خون بالا سطح هورمونی غیرطبیعی دارند.

محققان متوجه شدند در این گروه از بیماران، انسولین زیادی تولید می‌شود.

فیورینا افزود: «اساساً، مشخصات هورمونی نشان می‌دهد که عملکرد غده پانکراس (لوزالمعده) در آن دسته از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ غیرطبیعی است و مدتها پس از بهبودی ادامه می‌یابد.»

به گفته وی، «این مطالعه یکی از اولین مطالعاتی است که نشان می‌دهد کووید ۱۹ تأثیر مستقیمی بر لوزالمعده دارد و لوزالمعده هدف دیگر ویروس است.»

کد خبر 617014 برچسب‌ها کرونا بیماری - دیابت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا بیماری دیابت قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله