Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرآموزش و پرورش شهرستان نظرآباد عصر سه شنبه درحاشیه برگزاری این اجلاس گفت: سی و پنجمین اجلاس سراسری روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با شعارنصیب برابرآموزشی ،ارتقاء کیفیت یادگیری و تربیت تمام ساحتی در گام دوم انقلاب اسلامی طی روزهای پنجم و ششم مردادماه برگزار می شود.

مسعود مهران نیا افزود:در این اجلاس که با حضور بیش از ۱۳۵۰ نفر از مدیران ستادی ، مدیران کل ،روسای ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور و اعضاء شورای معاونین استان ها به صورت مجازی و در فضای شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: دراین اجلاس سراسری در خصوص محورهای تامین عدالت در فرصت های یادگیری، پروژه مهر و مدیریت و راهبری فعالیت های مرتبط با بازگشایی مدارس، تحول در برنامه های درسی،  محتوا و مواد اموزشی، پایدارسازی منابع انسانی،الگوهای یادگیری مبتنی بر فناوری های نوین، نوآوری در روش های سنجش و ارزشیابی و تضمین کیفیت، صیانت از دانش اموزان ،خانواده و معلم در فضای مجازی و امنیت و سلامت جسمی و روانی دانش آموز ،معلم و خانواده بحث و تبادل نظر می شود.

وی تصریح کرد: اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور یکی از مهم ترین برنامه های وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به اینکه درآستانه تغییر دولت قرارداریم ، اضافه کرد: بررسی و ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش یکی از مهم ترین کارکردهای این اجلاس سراسری است.

مهران نیا ادامه داد: اجلاس سراسری مدیران آموزش و پرورش کشورفرصت مناسبی برای ارزیابی سال تحصیلی گذشته در فضای کرونایی و آموزش مجازی و غیر حضوری نیز می باشد.

وی از بررسی چالش ها، فرصت ها و مشکلات آموزش و پرورش اعم از کمبود نیروی انسانی، منابع مالی، نیاز به فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی، شیوه و شکل بازگشایی مدارس در مهر۱۴۰۰ که مدارس حضوری یا غیر حضوری باشد را از جمله فواید برگزاری این اجلاس برشمرد.

مدیرآموزش و پرورش شهرستان نظرآباد تاکید کرد: در این اجلاس مهم واثر بخش سازماندهی برنامه ها و سیاست‌های یکسال پیش روی دستگاه تعلیم و تربیت بررسی می شود.

توانمند سازی معلمان

مدیرآموزش و پرورش ناحیه چهارکرج نیز گفت: سی و پنجمین اجلاس روسای آموزش و پرورش با هدف هماهنگی در سال  تحصیلی جدید، ایجاد وحدت و انسجام بیشتر، تبادل افکار و به حداقل رساندن فاصله صف و ستاد برگزار می شود.

مراد مالمیرهدف از برگزاری این اجلاس را سیاست گذاری یکسال آموزش و پرورش و همچنین ارائه راهکارها و برنامه های مختلف از سوی مسئولان عالی رتبه وزارتخانه برای مدیران ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: طی سال‌های اخیر دغدغه ما اجرای کامل سند تحول بنیادین بود زیرا برنامه‌های این سند می‌تواند الگوی مناسبی برای آینده کشور باشد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه آموزشی و تربیتی گام‌های خوبی برداشته شده و تلاش خواهیم کرد تا کمبودها را به هر نحو ممکن برطرف کنیم، یادآورشد: با برنامه ریزی و مدیریت جهادی می توان از چالش ها عبور کرد.

مالمیرتصریح کرد: کمبود نیروی انسانی، فضای آموزشی و تجهیزات هنرستان‌ها از بزرگ‌ترین مشکلات آموزش‌وپرورش این ناحیه است که امیدوارم با کمک همه مسوولان و افسران سپاه پیشرفت که همان معلمین هستند بتوانیم ریل‌گذاری که انجام داده‌ایم را به مقصد اصلی برسانیم.

وی با بیان اینکه آینده کشور در دست معلمان با تربیت صحیح دانش آموزان است،ادامه داد: متاسفانه چند سالی است بحث توانمند سازی معلمین مورد بی مهری قرار گرفته است امید است در این همایش یکی از موارد مهم توانمند سازی معلمین باشد.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج عنوان کرد: توقع بر این است که ارتقاع سطح زندگی و معیشت فرهنگیان مورد توجه قرار گیرد تا معلم ، معلم باشد نه چند شغلی و چند رنگی زیرا تداوم این روند آسیب زاست.

وی گفت: توجه آمو زش و پرورش در هنرستانهای فنی حرفه ای و کار و دانش  فقط حرف و شعار نباشد و تبصره ۷۵ مورد توجه قرار گیرد.

برنامه تحولی

مدیرآموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ گفت: برگزاری اجلاس می تواند فرصتی ویژه برای متولیان تعلیم و تربیت سراسر کشور فراهم آورد تا با استفاده از راهبرد همفکری و راهکارهای گروهی گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت برنامه های تحولی بردارند.

نجم الدین قاضی میر سعید افزود:  برگزاری این اجلاس در سه محور علمی و سه محور با موضوعات روز آموزش و پرورش برنامه ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: شعار این دوره از اجلاس با الهام از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مطالبات مقام معظم رهبری نصیب برابر آموزشی، ارتقای کیفیت یادگیری و تربیت تمام ساحتی در گام دوم انقلاب اسلامی تعیین شده است.

وی ادامه داد: برای ایجاد و گسترش دامنه تحول درفرآیند تعلیم و تربیت باید برنامه محور حرکت کرد تا با هم افزایی شاهد کاهش مشکلات و رشد در ابعاد مختلف کاری حوزه آموزش و پرورش شد.

میر سعید همچنین تجهیز مدارس به  امکانات بروز جهت توانمند سازی دانش آموزان، جهت افزایش گرایش به سمت رشته ای فنی حرفه ای تاسیس هنرستان های  مورد نیاز را از جمله راهکار آموزش وپرورش شهرستان برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص آموزش مهارت محورعنوان کرد.

وی بیان داشت: وسعت و پراکندگی منطقه، کمبود نیروی انسانی در بخش خدماتی وسرایدار، تراکم دانش آموزی بالا در مناطق شهری، کمبود دانش آموزان در مناطق روستایی ، فضای فیزیکی، نیروی مهارتی، آمار بالای دانش آموزان اتباع از مهمترین مشکلات و چالشهای آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ است.

گسترش دامنه آموزش

مدیرآموزش و پرورش ناحیه یک کرج نیز اظهارداشت: برای گسترش دامنه آموزش مجازی در ایام کرونا، تامین سخت افزارهای آموزش مجازی جهت استقرار یادگیری الکترونیک و تحت پوشش دادن روستاهایی که به‌ اینترنت دسترسی ندارند، در دستورکار قرار گیرد.

فرزاد شعبانی خاطرنشان کرد: توانمند سازی فرهنگیان در موضوعات نحوه ایجاد انگیزه در دانش آموزان، تولید محتوای الکترونیک و کلاس معکوس و نحوه ارزشیابی اصیل در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

وی بیان داشت: برگزاری کلاسهای حضوری تحت عنوان آموزش جهادی ویژه دانش آموزانی که از آموزشهای مطلوب برخوردار نبودند، پیگیری تلفنی آموزشهای مجازی و ارائه بازخوردهای لازم، طراحی کارنامه ارزیابی فعالیت های آموزشی دبیر، انجام پژوهش تحت عنوان شناسایی و تبیین چالشهای آموزشی منطقه در ایام کرونا از جمله اقدامات شاخص این منطقه در ایام کرونا بوده است.

وی خواستارایجاد امکان ارتباط تصویری دوسویه و تعاملی با هدف افزایش کیفیت آموزشی در سامانه شاد شد و عنوان کرد: با اتخاذ سیاست تمرکز زدایی در ایام کرونا پیشنهاد می‌شود به نحوی که اختیارات لازم به مناطق آموزشی داده شود تا با توجه به شرایط منطقه، نسبت به نحوه ارائه آموزش‌ها تصمیم گیری نمایند و همچنین فعالیت‌های آموزشی بصورت ترکیبی " حضوری و مجازی"  برگزار گردد.

شعبانی به لزوم هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته های فنی اشاره کرد و گفت: پیشنهاد می‌شود امکانات متناسب جهت  ایجاد رشته های جدید و متناسب با شرایط منطقه تهیه گردیده و شرایط ایجاد رشته های جدید از حالت پیچیده بروکراسی خارج گردند همچنین تجهیز کارگاههای هنرستانها بصورت کلی مد نظر قرار گیرد.

وی تهیه کتب راهنمای تدریس والدین بویژه والدین دانش آموزان دوره ابتدایی، تخصیص اعتبارات لازم جهت توانمند سازی اولیا و ایجاد یک سامانه جهت رسیدگی به شکایات اولیا در این راستا راهگشا خواهد بود.

مدیرآموزش و پرورش ناحیه یک کرج تاکید کرد: کمبود نیروی متخصص، پایدار و دارای تجربه کافی، بزرگترین مسئله در مناطق محروم بشمار می آید.

استان البرز ۴۷۵ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز سال تحصیلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز سال تحصیلی مدارس البرز سال تحصیلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آموزش و پرورش شهرستان آموزش و پرورش ناحیه برگزاری این اجلاس مدیرآموزش و پرورش ایام کرونا تعلیم و تربیت اجلاس سراسری توانمند سازی دانش آموزان کمبود نیروی قرار گیرد برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است

حجت السلام راشد رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: معلم با تعلیم و نشرِ علم، انسان‌ها را به سوی کمال و پیشرفت سوق می‌دهد و مربی انسان‌سازی در جامعه است‌.

وی با اشاره به حدیث پیامبر بزرگ اسلامی (ص) که فرمودند:«انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»، افزود: اخلاق از مسائل مهم دین اسلام است و تکمیل و تعلیم مکارم اخلاقی هدف اصلی معلمان در نظام تعلیم و تربیت است.

نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ ادامه داد: معلمان با صبر و حوصله رسالت تعلیم و تربیت خود را برای شکوفایی و پویایی علم و فرهنگ و اخلاق جوامع بشری اجرا می‌کنند.

رئیسی عنوان کرد: تربیت و احیای اخلاق وظیفه سنگینی است که بر دوش فرهنگیان و معلمان نهاده شده است، همچنین کلید سعادت و شقاوت یک ملت دست فرهنگ است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش آینه ی تمام نمای آینده کشور است و شادابی و نشاط جامعه در حول محور معلمان با انگیزه می چرخد بیان داشت: در راس این هرم معلم قرار دارد چون تمدن ساز است.

رئیسی با بیان اینکه جایگاه معلمان به ویژه معلمان ابتدایی در نقش پذیری و الگو برداری دانش آموزان بی بدیل و تاثیر گذار است گفت: تبیین جایگاه معلمان از نگاه حاکمیت می‌بایست توسعه محور باشد.

وی با اذعان بر اینکه هویت بخشی به آموزش و پرورش توسط معلمان خوب صورت می‌پذیرد و امروز معلمان خلاق و مبتکر می‌توانند در جایگاه آموزش و پرورش تاثیر گذار باشند گفت: آموزش و پرورش یک دستگاه حاکمیتی است و همگان باید در این راستا حرکت کنند.

رئیسی خاطر نشان کرد: تمامی برنامه آموزش و پرورش در اجرای سند تحول بنیادین و ساحت‌های شش گانه آن و گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری باید تبیین گردد.

کد خبر 6093946

دیگر خبرها

  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم