Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد بیماران کرونایی در روزهای اخیر و خستگی بیش‌ازپیش مدافعان سلامت استان، گفت: در صورت عدم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، روند افزایش ابتلایان به بیماری کرونا در استان صعودی خواهد بود و شرایط استان هرلحظه به‌سوی بحرانی شدن نزدیکترمیشود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان سالاری امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شمار روزافزون مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان اظهار کرد: متأسفانه علیرغم هشدارهای مکرر و شتاب روزافزون واکسیناسیون کرونا در استان، موج ابتلایان به این بیماری در استان نیز به‌سرعت در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مقاومت کادر سلامت در مواجهه با بیماری کرونا، افزود: کادر سلامت استان بیش از 17 ماه است که شبانه‌روز در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند و تنها انتظارشان از مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مواجه نشدن با ویروس منحوس کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شهادت و جان باختن شمار بالایی از کادر سلامت به‌ویژه پزشکان و پرستاران در دوران کرونا، گفت: سهم مدافعان سلامت در بحران کرونا تنها خستگی بوده و افزایش بستری بیماران در مراکز درمانی بر رنج و مشقت آن‌ها می‌افزاید.

دکتر سالاری ضمن تشکر از شهروندانی که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی حساس هستند، تصریح کرد: در طول دوران بحران کرونا، بسیاری از شهروندان به این ویروس منحوس مبتلا و تعداد زیادی نیز عزیزان خود را ازدست‌داده‌اند، اما همچنان عده‌ای علیرغم مشاهده بحران به وجود آمده، همچنان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی سهل‌انگاری کرده و موج سهمگین بیماری و طغیان آن را عادی تلقی می‌کنند که این بسیار خطرناک است.

وی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را حق‌الناس و حقوق اجتماعی قابل دفاع دانست و بیان کرد: متأسفانه عده‌ای در مواجه با پروتکل‌های بهداشتی مقاومت می‌کنند درحالی‌که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی (استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی) حداقل‌ترین کاری است که می‌تواند از رنج مدافعان سلامت بکاهد و استان ما را به شرایط پایدار این بیماری برساند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به زیرساخت‌های محدود بهداشتی درمانی در استان، خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند گیلان و یا هر استان دیگری حد مشخصی ظرفیت برای پذیرش و ارائه خدمات مراقبت و درمانی از بیماران دارد و خدای‌نکرده ممکن است ادامه بی‌توجهی برخی از شهروندان موجب شرمندگی مدافعان سلامت در برابر آن‌ها شود.

دکتر سالاری با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از یک هزار بیمار مبتلابه کووید 19 در سطح بیمارستان‌های استان، بستری هستند، گفت: متأسفانه طی 24 ساعت گذشته 15 تن از هم‌وطنان ما در بیمارستان‌های استان جان خود را در اثر ابتلا به کرونا ازدست‌داده‌اند و هم‌اکنون نیز حال ۱۵۰ تن از بیماران بستری مساعد نیست و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

وی قدرت ویروس کرونا را افزایشی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم را روندی رو به نزول توصیف کرد و افزود: ادامه این روند مطلقاً موجب تشدید بیماری می‌شود کما اینکه شاهد اضافه شدن روزانه بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ بیمار جدید در استان هستیم که لحظه‌به‌لحظه ما را به شرایط بحرانی‌تر نزدیک می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جهش‌های ژنتیکی متعدد ویروس کرونا و مشاهده انواع آن در بین مبتلایان گیلانی، خاطرنشان کرد: یکی از سوش های بیماری کرونا از نوع دلتا بوده که قدرت انتقال آن حدوداً ۶۰ درصد بیشتر از نوع جهش‌یافته انگلیسی است و تجربه نشان داده میزان کشندگی بالاتری نیز نسبت به دیگر سوش های بیماری دارد.

وی در پایان از مردم خواست تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به توصیه‌های مدافعان سلامت، جان خود و عزیزانشان را در مقابل این بیماری حفظ کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا بحران کرونا مدافعان سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل های بهداشتی مدافعان سلامت بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند