Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@13:38:45 GMT

عضویت 115 دانش‌آموز ایرانی در فدراسیون جهانی مخترعین

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۴۷۹۰۳

عضویت 115 دانش‌آموز ایرانی در فدراسیون جهانی مخترعین

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، مهدی رشیدی جهان دبیر علمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا اظهار کرد: پیرو تفاهم نامه صورت گرفته با دفتر فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) اولین گروه دانش آموزی ایران شامل 115 نفر از برگزیدگان دوره های مختلف جشنواره دانش آموزی ابن سینا به عنوان مخترعین جهانی با پسوند INV و دارای پروفایل و کد اختصاصی در محل این فدراسیون در ژنو سوئیس به ثبت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخترعین ایرانی ثبت شده در فدراسیون جهانی، از کلیه استان های ایران و دانش آموزان دارای پروژه های علمی و نوآورانه هستند که همین امر بیانگر سطح بالای دانش و آموزش در سراسر ایران است.

رشیدی جهان با اشاره به مسابقات جهانی و بین المللی اختراعات ژنو که در روزهای 18 تا 21 جولای 2021 (27 تا 30 تیرماه 1400) و به صورت مجازی در سوئیس و با حضور 650 نوآور از سراسر جهان تحت نظر IFIA  برگزار شد، بیان داشت: دانش آموزان ایرانی در این مسابقات شگفتی ساز بوده و در رشته های مختلف از جمله فنی مهندسی، علوم کامپیوتر، کشاورزی و محیط زیست، شیمی و زیست شناسی، پزشکی و غیره صاحب 13طلا، 20نقره، 10 برنز و کسب مجموعا 43 مدال رنگارنگ از این مسابقات شدند.

دبیر علمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا با یادآوری از برگزاری ششیمین دوره جشنواره دانش آموزی ابن سینا در روزهای 13 تا 19 شهریور ماه به صورت برخط، گفت: این دوره از جشنواره به صورت بین المللی و با شرکت 800 تیم از سراسر جهان با همکاری مشترک با اتحادیه انجمن دانشمندان جوان اندونزی و حمایت دو سازمان جهانی MILSET و IFIA برگزار می شود.

مدال آوران مسابقات جهانی ژنو: 
دینا کریمیان- عبدالله کریمیان- سیده آوا رییسی- یگانه قاسمی- سامی سلیمانی- ایلیا فرهنگ- رهام جمشید- سینا سعیدی- مهدی عابدینی- علی بهزادفر- محمدصالح رضایی- آراد اسکندری- امیرحسین جهانشاهی- امیرحسین بابایی- دانیال مظاهری- امیرحسین محمد شفیعی   موفق به کسب مدال طلا شدند.

امیرحسین الیاسی- محمدصدرا دهقان- علی یزدانی- بهنود درودی- آراد آریان راد- شهراد حقانی- امیرکسری احمدی پور- آرش نجمی- عرفان سیچانی- آرتین قاسمیان- مانی محمدی درویشوند- سام ترابی- کیان احمدی تبار- مهرسام فرج پور- فربد امامی- محمد سمیعی- محمدحسین نام نبات- پارسا شاهمرادی- وحید خوندابی- مسیح صنایی- امیرحسام فرحناکیان- فرشاد کیوان شکوهی- سید آریا رئوفی- آرین سرفراز- نیما نعمت – رضا ناظمی- سید امیرعباس محقق طباطبایی- محمدحسین صنایی- پویا سهرابی- صدرا صفایی- مهدی شریفی- بهار احمدی به مدال نقره دست یافتند.

هیراد میاندار- امیراعلا تقی زاده- کیانمهر محمدی- ماهان حسینی-ماهان امیدی- رادمان باقری- پویا احمدی رنانی- مهدیار مطیعیان- مبین ابوطالبیان- معین ابوطالبیان- متین ابوطالبیان- سید هومن حسینی- ارشیا محمد شفیعی- فاضل سهرابی- فاضله سهرابی- شهیاد جزینی- امیرحسین فرحناکیان به مدال برنز این مسابقات رسیدند.

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموز ایرانی فدراسیون جهانی مخترعین جشنواره دانش آموزی ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط حمیده اسماعیل‌نژاد
  • دانش‌ آموزی که فرشته نجات سه نفر شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • جانشین بولت: هنوز توانایی من را ندیده‌اید