Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، با شیوع کرونا عده‌ای شغل خود را از دست دادند و برخی با پائین آمدن درآمدشان به مشکل برخوردند، اما مردمان دیار مهربانی دوباره غرور آفریده‌اند و در کنار هم بسیج شده‌اند تا به فرمان، ولی امرشان در قالب رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه شیرینی به فکر هم بودن را حس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرتاسر ایران اسلامی پس از شیوع ویروس کرونا یک‌دل شد تا در برابر این ویروس منحوس بجنگد و تمام تلاش خویش را برای موفقیت مقابل اثرات مستقیم و غیرمستقیم آن به کار بست، در روز‌های ابتدایی کارگاه‌های تولید اقلام بهداشتی نقل محافل و گروه‌ها شده بود و همه کمر همت بستند و ریشه کمبود‌ها را همان ابتدای امر خشکاندند تا جایی که امروز در کشور هیچ مشکلی از بابت تامین این اقلام نداریم، چیزی که قدرت‌های دنیا نیز از آن عاجزند.

اما وقتی کرونا کمی زمان ماندگاری خود را بیشتر کرد و همه به این مسئله واقف شدند، مانند همیشه هسته‌های خودجوش مردمی آتش به اختیار به دنبال شناسایی عواقب آن و وظایف جدید مجموعه‌های مردمی بودند که به موارد مهمی رسیدند از بخشش اجاره بهاء گرفته تا اهداء بسته‌های اقلام غذایی جهت تامین حداقل‌های زندگی خانواده‌های کم بضاعت.

سردار علی قاسمی، فرمانده سپاه خراسان جنوبی در سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه استان خراسان جنوبی گفت: در یک ماه گذشته در مجموع ۹ هزار و ۹۳۴ بسته معیشتی، دو هزار و ۴۲۸ بسته آموزشی، دو هزار و ۳۹۰ بسته بهداشتی و ۱۷۸ جهیزیه بین نیازمندان توزیع شده است.

۴۰ زندانی جرایم غیر عمد آزاد شدند

وی با بیان اینکه در این مدت ۴۰ زندانی جرایم غیر عمد در این مدت آزاد شدند و برای هزار و ۵۷ نفر ایجاد شغل شده است افزود: در یک ماه گذشته در مجموع ۳۶ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان به نیازمندان کمک شد که ۲۶ میلیارد تومان آن توسط خیرین امداد کمک شده است.

فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی گفت: مشکلات برخی از روستا‌های خراسان جنوبی از روستا‌های خوزستان با توجه به خشکسالی و مشکل آب سخت‌تر است و این موضوع سبب شده است که ۱۵ تا ۲۰ روز به بعضی از روستا‌های استان آب نرسد که برای رفع مشکل آب همه دستگاه‌ها به همراه خیرین اقداماتی به ویژه در روستا‌های مرزی برای ایجاد شبکه آبرسانی و احیای قنوات در حال انجام است که جدیت بیشتر مسئولان استان را می‌طلبد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی «ره» خراسان جنوبی  اظهار کرد: ۴۸ تن و ۷۹۵ کیلوگرم گوشت قربانی به ارزش ۶ میلیارد تومان توسط خیران اهداء شد که در قالب رزمایش کمک مومنانه و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با همکاری مراکز نیکوکاری بین نیازمندان توزیع می‌شود.

سلم آبادی افزود: خیران دو هزار و ۳۷۱ رأس دام سبک و سنگین در روز عید قربان به پایگاه‌های جمع آوری نذورات قربانی کمیته امداد در استان به مبلغ پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اهداء کردند که از این تعداد دو هزار و ۳۲۹ راس گوشفند، ۳۰ راس گاو و ۱۲ نفر شتر بودند.

وی بیان داشت: علاوه بر دام‌های اهدایی، در روز عید قربان مردم ۳ هزار و ۸۷۶ کیلوگرم گوشت قربانی به ارزش ۴۴۸ میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند.

سلم آبادی افزود: از دهه کرامت تا عید غدیر سه هزار بسته غذایی به ارزش ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توزیع می‌شود ودر این مدت چهار هزار و ۵۰۰ کولر به ارزش ۱۶ میلیارد تومان با کمک خیرین در اختیار نیازمندان قرار گرفته است و در قالب اطعام علوی در روز عید غدیر ۱۱۰ هزار پرس غذای گرم در استان توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی اظهار داشت: پرداخت کمک معیشت به مددجویان، کمک هزینه فرانشیز و خدمات درمان نیازمندان، تامین لوازم ضروری زندگی مددجویان، کمک به رفع سوءتغذیه مادران باردار و شیرده، کودکان مددجوی کمتر از پنج سال، کمک به ازدواج نیازمندان همچنین کمک به تامین تجهیزات و درمان بیماران صعب‌العلاج نیازمند از دیگر خدمات حمایتی است که به جامعه هدف تحت حمایت طبق نیازسنجی ارائه می‌شود.

وی گفت: ۴۳ هزار و ۴۵۰ خانوار نیازمند با جمعیت ۱۱۹ هزار و ۸۴۰ نفر تحت حمایت کمیته امداد استان خراسان جنوبی قرار دارند و این در حالی است که ۱۸ هزار و ۳۶۱ خانوار دارای سرپرست زن هستند.

انتهای پیام / ط آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمک های مردمی رزمایش کمک مومنانه میلیارد تومان خراسان جنوبی میلیون تومان کمیته امداد دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • صعود نمایندگان لارستان و خراسان جنوبی به لیگ دسته یک هندبال بانوان
  • نفوذ ناپایداری‌ها به جو خراسان جنوبی
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • خراسان جنوبی زیر رگبار رعد و برق
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی