Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفیسه حسینی یکتا روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و سلامت ایرنا افزود: طب سنتی ایرانی می‌تواند در پیشگیری و کمک به درمان کرونا نقش مهمی ایفا کند و مسیر بررسی داروهای گیاهی که کار تحقیقاتی روی آنها پایان یافته، در سازمان غذا و دارو هموار است.

وی تصریح کرد: مردم برای مصرف داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای درمان کرونا حتما اطلاعات را از منابع و افراد معتبر و مورد تایید در این حوزه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی یکتا اظهار داشت: اکنون ۱۷ داروی گیاهی با مجوز سازمان غذا و دارو به‌ عنوان داروهای کمک به درمان کرونا موجود هستند و نتایج تحقیقات و آزمایش های بالینی بر روی این داروها نشان می‌دهد که اثرات مثبتی در کاهش طول مدت درمان بیماران کرونایی داشته‌اند که برخی آنها در حال بررسی در کمیته علمی ستاد کرونا برای ورود به پروتکل درمانی هستند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه مردم نباید در مصرف برخی ترکیبات و دمنوش‌های گیاهی در این شرایط افراط کنند، تاکید کرد: استفاده از ترکیبات گیاهی همان‌طور که می‌تواند کمک‌کننده باشد، در صورت زیاده‌روی در مصرف می‌تواند عوارضی را ایجاد کرده و یا با دیگر داروهای مصرفی تداخل داشته باشد و مشورت‌گرفتن از متخصصان این حوزه ضروری است.

حسینی یکتا با اشاره به فعال بودن سه مرکز تخصصی طب سنتی برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی در کشور گفت: یکی از این مراکز در تهران زیر نظر دانشکده طب ایرانی شهید بهشتی، دومی در کلینیک تخصصی بیمارستان ضیایی اردکان یزد زیر نظر دانشکده طب ایرانی اردکان و دیگری در خراسان رضوی زیر نظر دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد فعال است که علاوه‌بر ارائه خدمات حضوری، به مردم تلفنی هم مشاوره می‌دهند و رضایتمندی مراجعان را در پی داشته که به‌زودی شاهد افتتاح چند مرکز دیگر خواهیم بود.
وی افزود: ارائه خدمات مشاوره به بیماران کرونایی و خدمات درمانی با رویکرد طب سنتی ایرانی به بیماران سر پایی نیز در سلامتکده‌های دانشگاهی ارائه می‌شود و مردم می‌توانند از هر یک از این مراکز و پزشکان فعال آنها مشورت‌های لازم را بگیرند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت طب سنتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت طب سنتی طب ایرانی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی مفید برای مشکلات معده

آفتاب‌‌نیوز :

از ریشه شیرین بیان در اکثر فارماکوپه‌ها به عنوان دارو یاد شده است. گلیسریزنیک اسید با توانایی مهار باکتری هلیکوپیلوری در درمان زخم معده، مشکلات مخاطی معده و کاهش اسید معده مؤثر است. شیرین بیان بر سیستم غدد درون ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خون را کاهش دهد. همچنین اثبات شده است که لیکوریک یا ریشه خشک شیرین بیان اثرات افزایش ترشح سرتونین و پروستاگلندین در معده را دارد و اثرات ضدتورم معده را از این طریق اعمال مینماید.

نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاوونوئید‌های موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می‌شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می‌توان از شیرین بیان برای درمان آفت‌ها و زخم‌های دهانی نیز بهره برد.

از این گیاه در ترکیب شربت‌های ضد سرفه استفاده می‌شود. این گیاه برای دستگاه گوارش و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر عمل می‌کند؛ چون حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد مورد نیاز بدن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند