Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان از پذیرش بیماران اورژانسی غیرکرونایی در سه بیمارستان‌ تأمین اجتماعی استان خبر داد و گفت: بخشی از ظرفیت بیمارستان‌های غرضی و شریعتی در اصفهان نیز به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

علی اعتصام پور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه براساس مصوبه استانی، در غرب استان کل ظرفیت بیمارستان فاطمه زهرا(س) نجف آباد برای بیماران اورژانسی غیرکرونایی اختصاص داده شده، اظهار کرد: بیمارستان غرضی و شریعتی به صورت هیبرید، هر کدام ۱۵۰ تخت برای بیماران مبتلا به کووید اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در بیمارستان شریعتی ۱۵۰ تخت نیز برای بیماران اورژانسی غیر کرونایی اختصاص داده شده، گفت: بیمارستان شریعتی به صورت ۲۴ ساعته آماده خدمت رسانی به بیماران غیر کرونایی اورژانسی در جنوب اصفهان است، در برخی رشته ها مثل زنان و زایمان و جراحی نیز بیمارستان غرضی در شمال اصفهان آماده خدمت رسانی به مردم است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اعلام اینکه تمام ۲۸ درمانگاه تأمین اجتماعی استان کلینیک های حاد تنفسی دارند، افزود: جراحی های الکتیو در کل استان تعطیل است، اما خدمات دیگر در پاراکلینیک های تأمین اجتماعی به مردم ارائه می شود و موارد اورژانسی غیر کرونایی نیز در هر سه بیمارستان تأمین اجتماعی دایر است.

وی با بیان اینکه برای خدمت رسانی به بیماران از نظر نیروی انسانی کمک می گیریم و اگر داوطلبی باشد به ویژه در حوزه پرستاری استقبال می کنیم، خاطرنشان کرد: حجم کار زیاد است و نیروها خسته اند، اما خدمات رسانی به بیماران ادامه دارد. در موج های قبلی کرونا، مردم در مناسبت هایی مانند عید غدیر به کادر درمان روحیه می دادند و از زحمات آنها قدردانی می کردند، اما متأسفانه این موضوع کمرنگ شده است.

اعتصام پور ادامه داد: با ظرفیت موجود می توانیم به بیماران اورژانسی و بخشی از بیماران کووید خدمات درمانی ارائه کنیم و ان شا الله مشکلی از بابت تخت های بیمارستانی نخواهیم داشت، اما امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم این موج هرچه زودتر فروکش کند.

وی همچنین با ابراز امیدواری از اینکه با واکسیناسیون جمعیت هرچه زودتر بیماری کنترل شود، گفت: باتوجه به مشکلات اقتصادی، آماده خدمات رسانی به مردم در بیمارستان های تأمین اجتماعی هستیم و نیازی به مراجعه مردم به بیمارستان های خصوصی نیست، همچنین مردم می توانند اگر شکایت یا قصوری دیدند به ما اطلاع دهند تا پیگیری های لازم انجام شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان در خاتمه خاطرنشان کرد: واکسیناسیون کادر درمان و بیمارسان های تامین اجتماعی انجام شده است، البته مواردی از ابتلای همکارانمان به کرونا داشته ایم، اما خوشبختانه مرگ و میری نداشته ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس واکسن کرونا بيمارستان کادر درمانی تخت بیمارستانی تخت برای بیماران کووید 19 بیماران تامين اجتماعي موج پنجم کرونا تأمین اجتماعی استان بیماران اورژانسی اختصاص داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد