Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، اسفندیار مختاری مدیر نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی دیشموک از برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دو بخش آقایان و بانوان، گرامیداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر خبر داد.

اسفندیار مختاری گفت: در بخش آقایان ۷۰ ورزشکار در وزن ۶۵ تا ۷۵ کیلوگرم در دو رشته چوب کشی و هفت سنگ با هم رقابت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری با بیان اینکه در بخش بانوان ۱۰۰ نفر ورزشکار در اوزان ۵۵ تا ۶۵ کیلوگرم در رشته چوب کشی و هفت سنگ با هم رقابت می‌کنند افزود: در پایان این مسابقات به برندگان  در رده تیمی و انفرادی جوایزی اهدا می‌شود.

حبیب الله برمال مسئول هیئت ورزش بازی‌های بومی و محلی بخش دیشموک گفت: نفرات و تیم‌های برتر این مسابقات به مرحله شهرستانی مسابقات بازی‌های بومی و محلی عزام می‌شوند.

برمال از برگزاری جام خوشه چین در ادامه این مسابقات در روز‌های آینده هم خبر داد و افزود: این مسابقات در رشته‌های هندبال، والیبال، دان پلان، طناب کشی، چوب کشی و هفت سنگ برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عید غدیر بومی و محلی بازی های بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خراسان شمالی مهد کشتی با چوخه است و پهلوانان زیادی از این خطه برای کشور در میادین ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کرده اند.
چوخه واژه‌ای کردی و نام لباسی است که کشتی گیران این رشته به تن می‌کنند که از شنل کوتاهی که کشتی گیران آن را با شال سفیدرنگی محکم می‌کنند تشکیل شده و از آنجا که این کشتی از قدیم در بین عشایر کرد شمال خراسان مرسوم بوده به نام کشتی باچوخه معروف شده است.
کشتی سنتی باچوخه خراسان شمالی سال ۸۷ به‌عنوان میراث معنوی به شماره ۳۰ در فهرست آثار ملی میراث ناملموس ثبت شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • برگزاری رقابت‌های تنیس دختران ۱۲ غرب آسیا
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد
  • برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان کارگران گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • تیم ساوالان قهرمان مسابقات لیگ برتر فوتسال استان اردبیل شد
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه