Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند نیمی از ذخایر استراتژیک نفتی خود را می‌فروشد تا همانند چین به پایین آوردن قیمت نفت خام برای پالایشگاه‌هایشان کمک کرده باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، هند، سومین وارد کننده بزرگ نفت خام در دنیا، احتمالاً با چین همراه شده و ذخایر استراتژیک نفتی خود را باز می‌کند تا نفت خام ارزان‌تری را در بحبوحه افزایش جهانی قیمت نفت به پالایشگاه‌هایش برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته منابع دولتی، هند قصد دارد نیمی از ذخایر استراتژیک نفتی خود را برای جذب مشارکت خصوصی در توسعه ظرفیت ذخایر استراتژیک بفروشد.

فروش نفت خام از این ذخایر همچنین می تواند اقدامی باشد برای پایین آوردن قیمت نفت خام آن هم از سوی کشوری که بیشترین حساسیت را به افزایش قیمت این کالا دارد. ذخایر استراتژیک نفتی هند در حال حاضر حدود 36.5 میلیون بشکه نفت خام را در خود جای داده است.

تولید نفت هند 1.79 درصد کاهش یافتواردات نفت هند به پایین‌ترین رقم طی 9 ماه گذشته رسید

هند یکی از سرسخت‌ترین منتقدان قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس در سال جاری میلادی بود و اعلام کرد که از کاهش مصنوعی تولید برای بالا بردن قیمت حمایت نمی‌کند. مقامات ارشد هند بارها از ائتلاف اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت در بازار و افزایش قیمت انتقاد و نگرانی خود را نسبت به کند شدن روند رشد اقتصاد و بهبود تقاضای نفت در این کشور با بالا رفتن قیمت سوخت اعلام کرده‌اند.

اقدام هند برای فروش نیمی از ذخایر استراتژیک نفتی خود در ابتدا با هدف تامین مالی جهت افزایش ظرفیت این ذخایر صورت گرفت ولی می‌تواند نفت ارزان‌تری را هم در اختیار پالایشگاه‌های این کشور قرار دهد.

چین هم 20 میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفتی خود را آزاد کرده تا افزایش اخیر قیمت نفت را مهار کند و تورم را تحت کنترل درآورد.

انتهای پیام/79

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ذخایر استراتژیک نفتی خود ذخایر استراتژیک نفتی خود قیمت نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • ببینید | وعده علیرضا زاکانی به تهرانی‌ها؛ خانه ارزان قیمت در راه است؟
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • خون شریک ۲ روانه بازار نشر شد