Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از engadget، کمپانی اینتل از برنامه‌های جدید خود در حوزه فناوری های نوین و تولید تراشه‌های آینده خود رونمایی کرد و به توضیح نحوه اجرای آن‌ها برای دستیابی به جایگاه رقبایی چون TSMC و سامسونگ تا سال ۲۰۲۵ پرداخت. همچنین مشخص شد که ساخت تراشه‌های کوالکام را با استفاده از اولین معماری جدید ترانزیستوری خود در یک دهه گذشته آغاز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، این شرکت فناوری بسته بندی خود را برای مراکز داده AWS به آمازون عرضه خواهد کرد.

بزرگترین جهش فناوری اینتل چه زمانی خواهد بود؟

بزرگترین جهش فناوری اینتل در سال ۲۰۲۴ زمانی اتفاق خواهد افتاد که این شرکت از فناوری RibbonFET و PowerVia استفاده کند. RibbonFET نوع جدیدی از ترانزیستور همه جانبه خواهد بود که سرعت سوئیچینگ سریع تری را ارائه می‌دهد. در همین حال، PowerVia یک سیستم تحویل نیرو در پشت دستگاه خواهد بود که نیاز به مسیریابی در قسمت جلو را از بین می‌برد و تراشه‌ها را کارآمدتر می‌کند.

پردازنده های هوشمندی که برای کوالکام ساخته می‌شود با استفاده از فناوری پردازش A۲۰ خواهد بود، هرچند که در مورد اینکه چه محصولاتی را تولید می‌کند یا چه موقعی آن ها را روانه بازار جهانی می کند،  مطلبی اعلام نکرده است. کوالکام در حال حاضر از چندین روش مختلف برای ساخت پردازنده‌های Snapdragon و تراشه‌های دیگر خود که عمدتا در تلفن‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های قابل حمل استفاده می‌شود، بهره می‌برد. پات گلسینگر، مدیر عامل شرکت اینتل، برنامه بلند پروازانه این کمپانی را به عنوان بخشی از استراتژی IDM ۲.۰ این شرکت دانست و گفت ۲۰ میلیارد دلار در دو کارخانه آریزونا سرمایه گذاری می‌کنند.

به هر حال همکاری دو غول بزرگ حوزه فناوری در جهان می تواند سبب گسترش مرزهای تولید تراشه شود و قطعا زنگ خطری جدی برای رقبای آن ها خواهد بود و بازار تراشه را داغ تر از قبل خواهد کرد. هنوز زمان زیادی از بحران کمبود تراشه در سطح دنیا نمی گذرد و قطعا این اتفاق می تواند باعث تحول در ساخت پردازنده ها باشد.

بیشتر بخوانید

محصولات جدید شرکت موتورولا به زودی رونمایی می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اینتل شرکت سامسونگ فناوری نوین تراشه کوالکام تراشه های الکترونیکی تراشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، وحیدرضا زیدی‌فرد معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت‌) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمنی و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز با اشاره به اینکه آمادگی شرکت‌های پالایشی گاز در زمستان ضروری است، بیان کرد: امروز تولید و مصرف گاز ما سربه‌سر و برابر است، ازاین‌رو در ماه‌های سرد سال بر لبه باریک حرکت می‌کنیم.

وی افزود: باید در موضوع تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی از روش‌های سنتی فاصله گرفت و شیوه‌های نو و روزآمد را جایگزین کرد که البته بخشی از کارهای تسهیل‌کننده این روزآمدسازی را خود ما می‌توانیم انجام دهیم.

معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت تصریح کرد: در جریان تلاش‌های انجام‌شده از سوی شرکت‌های پالایش گاز هستم و معتقدم این تلاش‌ها نوعی جهاد است و امیدواریم امسال را با کمترین دغدغه یا حادثه در صنعت گاز طی کنیم.

کد خبر 6099686 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • مجوز صادرات اینتل و کوالکام به هواوی باطل شد
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • تراشه به‌کار رفته در آیپد پرو، ۳۸هزار میلیارد عملیات در ثانیه انجام می‌دهد
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • رونمایی از آیپد پرو M۴؛ باریک‌ترین محصول تاریخ اپل/ عکس
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟