Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده اذعان کرد: برخی از افراد واکسینه شده می توانند گونه دلتای کووید-۱۹ را منتقل کنند.

راشل والنسکی رئیس مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (CDC)، گفت: برخی از افراد کاملا واکسینه شده می توانند سویه "دلتا" ویروس کرونا را منتقل کنند.

والنسکی افزود: در روزهای اخیر، من شواهد علمی جدیدی مشاهده کرده ام که نشان می دهد فشار دلتا بسیار متفاوت تر از سایر سویه های کووید-۱۹ است؛ اطلاعات مربوط به سویه دلتا از ایالات مختلف ایالات متحده و سایر کشورها نشان می دهد که در موارد نادری، برخی از افراد واکسینه شده که پس از واکسیناسیون به سویه دلتا آلوده می شوند، ممکن است آن را به دیگران منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان زمان، وی تأکید کرد که واکسیناسیون از بیماری شدید، بستری شدن در بیمارستان و مرگ ناشی از ویروس کرونا جلوگیری می کند.

پیش از این، عضو کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، توصیه کرده بود که ساکنان واکسینه شده در مناطقی از ایالات متحده با شیوع بالای کووید-۱۹ به دلیل افزایش عفونت ها با سویه دلتا ویروس کرونا، از ماسک های محافظ پزشکی در داخل خانه استفاده کنند./ اسپوتنیک

ضعف واکسن‌های کرونا در برابر سویه دلتا فرد مبتلا به سویه دلتا ۸ تا ۱۲ نفر را کرونایی می‌کند کدام واکسن کرونا در برابر تمام جهش‌ها کارایی دارد؟ در مورد سویه دلتاپلاس ویروس کرونا چه می‌دانید؟/ صوت اگر واکسینه شده‌ها به گونه دلتا مبتلا شوند چه علائمی دارند؟ آیا دریافت‌کنندگان واکسن کرونا هم به گونه دلتا پلاس آلوده می‌شوند؟ تزریق واکسن کرونا به معنای ایمنی از آلودگی مجدد به ویروس نیست به گونه دلتاپلاس مبتلا می‌شوید حتی اگر از کنار فرد آلوده و بدون ماسک عبور کنید    

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسینه شده ویروس کرونا منتقل کنند سویه دلتا گونه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور