Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:44:20 GMT

قطعی برق زنگ خطری برای منابع آبی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۱۸۱۶

قطعی برق زنگ خطری برای منابع آبی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: قطعی برق تاثیرات نامطلوبی بر چاه‌های کشاورزی می‌گذارد. تمام تلاش‌ ما این است که قطعی‌های ممتد برق موجب پیدایش ضرر و زیان به چاه‌های کشاورزی نشود. اما در زمینه چاه‌های شرب داستان متفاوت است زیرا چاه‌های شرب با قطعی برق دچار مشکل می‌شوند و احتمال ریزش دیواره‌های چاه، ترکیدگی لوله‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در آن‌ها افزایش می‌یابد.

محمد علایی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تاثیر قطعی برق بر عملکرد منابع آبی اظهار کرد: کمبود برق واقعیتی است که باید آن را بپذیریم. متاسفانه ظرفیت تولید در زمینه برق نسبت به نیاز و میزان مصرف‌ یک روند کاملا نزولی را طی کرده است. در نتیجه برنامه اعمال خاموشی‌ها کماکان ادامه دارد.

وی افزود: قطعی برق تاثیرات نامطلوبی بر چاه‌های کشاورزی می‌گذارد و در این خصوص جلسات متعددی با کشاورزان برگزار کرده‌ایم. تمام تلاش‌ما این است که قطعی‌های ممتد برق موجب پیدایش ضرر و زیان به چاه‌های کشاورزی نشود. اما در زمینه چاه‌های شرب داستان  متفاوت است. زیرا چاه‌های شرب با قطعی برق دچار مشکل می‌شوند و احتمال ریزش دیواره‌های چاه، ترکیدگی لوله‌ها و... در آن‌ها افزایش می‌یابد. در این زمینه از مسئولان صنعت برق خواهش داریم که آسیب دیدگی چاه‌های شرب در اثر قطعی‌های ممتد برق را نادیده نگیرند.  

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: در مناطقی مثل طرقبه شاندیز که آب باید به ارتفاعات زیادی پمپاژ شود و از طرفی ظرفیت مخازن نیز محدود است، زمانی که برق قطع می‌شود ورود آب به مخازن کاهش می‌یابد و از سوی دیگر میزان مصرف آب نیز زیاد است و به همین دلیل در پی قطعی برق با کمبود آب نیز مواجه می‌شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قطع برق چاه های آب چاه کشاورزی چاه های کشاورزی چاه های شرب قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۱۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت