Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@23:13:40 GMT

رویداد امسال اپل مجازی برگزار می شود؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۲۲۹۵

رویداد امسال اپل مجازی برگزار می شود؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ حال امسال و با توجه به بازگشت احتمالی کارمندان اپل به «اپل پارک» در ماه‌های آتی، این احتمال وجود دارد که باری دیگر شاهد برگزاری کنفرانسی زنده در محل سالن آمفی‌تئاتری که به نام استیو جابز، مدیرعامل فقید اپل نام‌گذاری شده است، باشیم.

رویدادی که در آن از نسل جدید گوشی‌های آی‌فون ۱۳ رونمایی خواهد شد و اگر با حضور طرفداران برند اپل برگزار شود، نخستین مراسم فیزیکی اپل بعد از گذشت نزدیک به دو سال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، نگرانی‌هایی نیز در این رابطه وجود دارد؛ نخست آنکه حضور فیزیکی علاقه‎‌مندان و خبرنگاران در این رویداد می‌تواند خطر ابتلای آنها به این ویروس را تشدید کند و از طرفی هم، شرایط موجود ناشی از افزایش تعداد مبتلایان به نحوی است که کمتر کسی به سفر به کالیفرنیا برای مشاهده زنده این مراسم فکر می‌کند.

البته اخیرا و با توجه به شیوع دوباره سویه دلتای کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، اپل از تصمیم جنجالی خود مبنی بر حضور فیزیکی کارمندان در محل کار، به‌طور موقت منصرف شد و زمان بازگشت را یک ماه دیگر به تعویق انداخت؛ اما همچنان گزینه برگزاری فیزیکی این رویداد روی میز است. در هر صورت، اخیرا مارک گورمن، خبرنگار و کارشناس فناوری بلومبرگ مدعی شد که اگر همه کارمندان اپل طبق زمان‌بندی اعلام‌شده به محل کار خود برگردند و تعداد مبتلایان نیز پایین باشد، برگزاری فیزیکی این کنفرانس دور از ذهن نخواهد بود. اما به گفته این تحلیلگر، درگیر شدن بسیاری از کشورهای جهان به سویه دلتای کرونا و به تعویق افتادن زمان بازگشت کارمندان اپل از ماه سپتامبر به اکتبر، شرایط را به گونه‌ای رقم زده است که احتمالا این رویداد نیز مانند رویدادهای قبلی، به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

اگر خاطرتان باشد، آی‌فون ۱۲ نیز در سال گذشته با تاخیر چندهفته‌ای رونمایی و در ماه اکتبر معرفی شد اما این اتفاق در پی مشکلات به وجود آمده برای زنجیره تامین اپل رخ داد و این شرکت نقشی در این خصوص نداشت. اما امسال خبری از این مشکلات نیست و با توجه به شواهد، بعید به‌نظر می‌رسد که اپل بخواهد تنها به بهانه برگزاری فیزیکی این رویداد، مراسم رونمایی از آی‌فون‌های ۲۰۲۱ خود را به تعویق بیندازد.

طبق آخرین اطلاعات، حضور کارمندان اپل به یکم ماه اکتبر موکول شده است و حتی این احتمال نیز وجود دارد که با افزایش مبتلایان به ویروس کرونا طی هفته‌های آتی، این بازه زمانی نیز تغییر یابد.

پربیننده ترین احتمال رفع فیلتر تلگرام و توییتر هشدار جهرمی به رییسی و قالیباف درباره محدودسازی فضای مجازی مردم باید بدانند چه کسانی طرح صیانت از فضای مجازی را ارائه دادند ارتقای ۱۶ رتبه‌ای ایران در حوزه امنیت سایبری تمام انتظارات از رویداد هواوی در ۷ مرداد؛ از پرچمداران P۵۰ تا دستگاه‌های ویژه کودکان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آیفون 13 کارمندان اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟

در روزهای گذشته ناشرانی به حضور کتاب‌فروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب نقد وارد کردند این درحالی است که در سال گذشته کتاب‌فروشان تنها ۸ درصد از فروش ۴۰۰ میلیارد تومانی را به خود اختصاص داده بودند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «کتابفروشی‌ها حکم ریه‌های صنعت نشر را دارند؛ تعجب می‌کنم از نقد حضورشان در بخش مجازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» متن توئیتی است که محمدعلی مرادیان مدیر دفتر کتاب و توسعه کتابخوانی وزارت ارشاد نسبت به حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب زده است.

بخش مجازی نمایشگاه کتاب در سال گذشته با توجه به آمار خانه کتاب و ادبیات ایران نزدیک به یک میلیون و ۳۶۹ هزار و ۷۲۴ نسخه از ۲ هزار و ۲۳۱ فروشگاه (از میان فروشندگان آثار ۲ هزار و ۵۹ ناشر و ۱۷۲ کتاب‌فروش شرکت کرده بودند) فروش داشته است؛ از مجموع آثار به فروش رسیده هم ۸۲ درصدش را ناشران به فروش رساندند یعنی نزدیک به یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۴۶۸ نسخه کتاب و ۱۸ درصد را هم کتابفروشان که کم‌تر از ۲۶۰ هزار نسخه بوده است، این آمار و ارقام فقط برای بخش مجازی است و از میزان فروش حضوری ناشران عدد رسمی وجود ندارد تا بدانیم که حضور کتابفروشان چه مقداری بر فروش کل ناشران تأثیر گذاشته است با این حال تأثیر کتابفروشان بر تعداد فروش مستقیم ناشران در بخش مجازی ۱۸ درصد است.

رکود ۲ ماهه کتابفروشان بعد از نمایشگاه

محمدحسین اسلامی‌فر مدیر کتابفروشی پاتوق کتاب تهران در خصوص حضور کتابفروشان در نمایشگاه کتاب گفت: «کار بزرگی که طی یکی دو سال اخیر در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رخ داد، حضور کتابفروشان در این رویداد است. حضوری که در فضای مجازی محقق شد و همزمانی آن با نمایشگاه کتاب تهران یک کار بزرگ است، زیرا رکودی که از قبل این نمایشگاه تا بعد از نمایشگاه کتاب در کتابفروشی‌ها حدود یک تا دو ماه بعد رکود وجود دارد، رفع می‌شود.»

ناشران به سمت انحصار می‌روند

از طرفی هم میانگین محصولات عرضه شده ۱۲۳ هزار تومان بوده است و از تمام ۱۶۸ میلیارد و ۴۷۶ میلیون تومان فروش در بخش مجازی ۱۸ درصد به اقتصاد کتابفروشان کمک کرده است یعنی ۳۱ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان. هر کتاب فروش (۱۷۲ کتاب‌فروش در طرح شرکت کردند) به طور میانگین نیز ۱۸۳ میلیون تومان! که البته باز از این عدد هم به ناشر درصدی می‌رسد و حتی برخی از ناشران هم خودشان کتابفروشی دارند و این‌طور نیست که دریافتی ناشر از فروش کتابفروشان صفر باشد. ن

اشر کتاب خود را با میانگین تخفیف ۲۵ تا ۳۰ درصد به کتاب‌فروش می‌دهد و در این دوره نیز کتاب‌فروش باید ۱۰ درصد هم تخفیف، ۳ درصد سهم خانه کتاب و ادبیات، هزینه پست و نیرو را هم بدهد؛ مجموع سود کتابفروشی نیز شاید به کمتر از ۱۵ درصد برسد اگر بخواهیم سود خالص کتاب‌فروش را همان ۱۵ درصد از ۳۱ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان برآورد کنیم در کل هر کتاب‌فروش ۲۷ میلیون تومان از فروش مجازی نمایشگاه سود خالص برده است، البته باز هم برای ناشران حضور کتابفروشان سودی هم به همراه داشته است.

نبود کتابفروشان برای ناشران از این جهت اهمیت دارد که در این ۱۰ روز بتوانند نقدینگی خود را در سریع‌ترین زمان ممکن جمع‌آوری کنند، اما هر ناشر نزدیک به ۶۶ میلیون تومان فروش خالص داشته است؛ این رویه که ناشران آثارشان به طور انحصاری به فروش برسانند به مرور به حیات کتابفروشان ضربه می‌زند و ویترین ناشران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و ناشران فروشنده انحصاری آثارشان می‌شوند با حاشیه سود نزدیک به ۷۰ درصد که در چاپ‌های بعدی نیز این عدد بیش‌تر خواهد شد.

حسین جاوید مدیر نشر کتاب سده در واکنش به توئیت مدیر اداره کتاب نوشت: «تولید وابسته به نقدینگی است. ناشری که نقدینگی نداشته باشد، کتاب‌فروش هم کتابی برای عرضه نخواهد داشت. نمایشگاه به طور سنتی از سال ۶۶ متعلق به ناشرها بوده است و با گرفتن این بازار از آن‌ها، یا با کوچک کردن سهم بازارشان همین نظم چرخه هم به هم می‌ریزد. نظر صدها ناشر همین است.»محمدعلی مرادیان در ادامه توئیت خود در خصوص کتابفروشان این‌طور آورده است: «یکی از مهم‌ترین عوامل تداوم، رونق و مانایی ناشران تلاش زنجیره‌ای فروش خصوصاً کتابفروشی‌هاست. سراسر سال چه کسی بیشتر کتاب‌های ناشران را می‌فروشد؟»البته سهم کتابفروشان از حجم اقتصادی نمایشگاه کتاب در ۲ بخش مجازی و فیزیکی سال گذشته ۷.۸ درصد بوده است.

منبع: فارس

کد خبر 750612

دیگر خبرها

  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • بزرگترین رویداد قرآنی کشور با حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ از خراسان رضوی برگزار شد