Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@18:38:19 GMT

افتتاح ۲۱۲ خانه شهر در سراسر کشور به‌طور هم‌زمان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۳۲۷۲

افتتاح ۲۱۲ خانه شهر در سراسر کشور به‌طور هم‌زمان

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر دیروز، ۵ مردادماه و در آستانه عید سعید غدیر خم، مراسم افتتاح خانه امداد محله سیروس توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) در مسجد خندق‌آباد واقع در محله سیروس ناحیه ۳ شهرداری منطقه ۱۲ با حضور علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه و جمعی از مدیران شهری، مقامات و مسؤولان دستگاه‌هایی همچون جمعیت هلال‌احمر منطقه، سرکلانتری هفتم، کمیته امداد امام خمینی (ره)، امام جماعت و اعضای هیأت امنای مسجد خندق‌آباد و تعدادی از اهالی محل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم آقامحمدی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم از افتتاح گروهی خانه‌های شهر در سراسر کشور توسط ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار خبر داد و گفت: ما هم‌اکنون در آستانه فاز بزرگی از این طرح قرار گرفته‌ایم و آن هم تغییر سبک افتتاح خانه‌ها از موردی به گروهی است؛ به این ترتیب که ۸ صبح ۶ مردادماه، ۲۱۲ عدد از این خانه‌ها توسط هلال احمر در سراسر به‌طور هم‌زمان افتتاح خواهند شد و اوایل هفته آینده ۳۰۱ خانه دیگر را کمیته امداد افتتاح خواهد کرد؛ سپس به فاصله یک یا دو روز ۲۰۰ خانه دیگر زیر نظر ستاد فرمان حضرت امام (ره) به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه از ۲۰۲۰ محله شناسایی‌شده به عنوان محلات کم‌برخوردار، ۱۰۱۰ محله تا پایان هفته آینده در سراسر کشور، دارای خانه شهر خواهند شد، ادامه داد: به‌طور ویژه استان خوزستان، همانند محله شهید هرندی در منطقه ۱۲، به‌طور کامل زیر پوشش این طرح قرار خواهد گرفت تا مردم نجیب این استان به تلافی زحماتی که این مدت متقبل شدند، از مزایای این طرح برخوردار شوند.

رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار، بزرگ‌ترین سرمایه این ستاد را در این محلات، بانک زمان نامید و گفت: همه مردم می‌توانند با صرف زمان خود در این طرح شرکت کنند و با هم‌افزایی و هماهنگی بین نهادها، دستگاه‌ها و مردم در رشد و ارتقای محلات بکوشند.

سعادتی نیز با یادآوری این نکته که دستاوردهای انقلاب در مسیر پیشرفت خود طی سالیان گذاشته، بدون حضور و مشارکت ممکن نبوده، در حوزه آسیب‌شناسی طرح‌های امدادرسانی پیش از این بیان کرد: این آسیب‌ها شامل ارتباط حداقلی دستگاه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، حمایتی و خدماتی، فاصله‌گرفتن از روح جهادی و مردمی اقدامات و پیدا کردن ماهیت تشکیلاتی و اداری و در نهایت کادرسازی نکردن برای جوانان و نسل‌های بعدی است.

وی افتتاح خانه امداد محله سیروس را افتتاح ششمین خانه شهر در این منطقه خواند و تشریح کرد: در طرح توانمندسازی محلات کم‌برخوردار، ضمن هم‌افزایی و هماهنگی بین همه نهادها و دستگاه‌های فرهنگی و حمایتی و خدماتی، با نقش‌دادن به اهالی محل در پیگیری امور و مطالبات خودشان، روح جهادی و مردمی به‌مانند زمان انقلاب، دوران دفاع مقدس و مدیریت بحران کروناویروس تقویت خواهد شد؛ همچنین با تعیین شهرداران کوچه از بین جوانان زیر ۳۰ سال توسط این خانه‌ها به کادرسازی برای جوانان و تربیت آنان به عنوان آینده‌سازان این مرزوبوم کمک کرده‌ایم.

کد خبر 5267771

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی علی محمد سعادتی کمیته امداد امام خمینی ره شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا واکسن کرونا قوه قضاییه پلیس راهور سازمان زندان ها خوزستان گردشگری محسن حاجی میرزایی پیش بینی وضعیت هوا کیفیت هوای تهران توانمندسازی محلات کم برخوردار دستگاه ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، گفت : افزایش حوادث کوهستان ناشی از گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیر‌های پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استان‌ها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گا‌ها در برخی از استان‌ها در مسیر‌های کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند. 

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگرد‌هایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی