Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهر بابیان این‌که رسیدگی به شکایات شهروندان از بابت زباله‌گاه در اولویت شورای شهر و شهرداری قرار گیرد، گفت: متأسفانه حمل و دفن زباله در شهر اهر اصولی نیست.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، عبدالرضا کلانتری در دیدار منتخبان ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر اهر با وی در رابطه با مسائل زیست محیطی شهرداری اهر با اشاره به این‌که اکثر مسائل شهری محیط زیست مرتبط با مجموعه شهرداری و شورای شهر است، اظهار داشت: اصلی‌ترین شکایات شهروندان اهری از شورای شهر و شهرداری از بابت وضعیت نامناسب زباله‌گاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهر افزود: روزی نیست که شهروندان اهری در رابطه با بوی نامطبوع شیرآبه زباله‌گاه به محیط زیست شکایت نکنند، البته شهروندان ساکن در مناطق جوار زباله‌گاه اهر سال‌هاست گلایه‌هایی دارند که می‌بایست به آن‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی از انجام مطالعات طرح ساماندهی زباله‌گاه اهر خبر داد و گفت: پرونده ساماندهی طرح زباله‌گاه اهر به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارجاع شده که با همکاری شهرداری اهر در حال بررسی و رفع ایرادات هستیم و در این طرح توافقی با شهرداری اهر ضمن جابه‌جایی محل زباله‌گاه؛ کارخانه کمپوست نیز تغییر و به چرخه تولید بازمی‌گردد.

کلانتری بابیان این‌که معمولاً در شهرهایی که بوده‌ام شهرداری‌ها برای ساماندهی زباله‌گاه‌ها هزینه آن‌چنانی نمی‌کنند، تأکید کرد: معمولأ زباله‌های روستاها به شعاع ۵۰ کیلومتری در زباله‌گاه مرکزی دفن می‌شود و از طرفی زباله‌های شهری هم اضافه می‌شود اما راهکاری برای ساماندهی زباله‌گاه در نظر گرفته نمی‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهر با ذکر این‌که محیط زیست طبق قانون می‌تواند از بابت عدم ساماندهی زباله‌گاه از شهردار شکایت کند، گفت: اصولاً سعی نمی‌کنیم شکایت کنیم، عمدتاً بهانه شهرداری‌ها از بابت عدم ساماندهی زباله‌گاه ناتوانی در پرداخت حقوق کارکنان و ... است؛ در حالی که به هر یک از شهرستان‌های ارسباران برویم مشکل زباله‌گاه وجود دارد ولی برای حل مشکلات زباله‌گاه‌ها راهکاری ندارند.

وی ابراز داشت: در گذشته زباله‌گاه جاده آذغان آن‌چنان جلب توجه نمی‌کرد اما در طول سال‌های گذشته و حال شیرآبه زباله‌گاه اهر به معضل بزرگی تبدیل شده است؛ به طوری‌که دفن و حمل زباله به زباله‌گاه اهر اصلاً اصولی نیست و تنها راه‌حل آن جابه‌جایی محل زباله‌گاه و دفن اصولی زباله است که فرماندار اهر شخصاً پیگیر این موضوع هستند.

کلانتری با تأکید بر این‌که روزانه حدود ۹۰ تُن زباله در شهر اهر تولید می‌شود، بیان کرد: طرح جدید ساماندهی زباله‌گاه اهر از نظر محیط زیست هیچ‌گونه ایرادی که بتوان به کل کنار گذاشت وجود ندارد و از طرفی طرح توسط کارشناسان محیط زیست ارزیابی می‌شود هرچند راه‌اندازی دوباره کارخانه کمپوست در محل جدید زباله‌گاه اهر جای امیدواری است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهر در پاسخ به سؤال یکی از منتخبان شورای شهر اهر مبنی‌بر این‌که وظیفه جمع‌آوری سگ‌های ولگرد بر عهده کدام دستگاه است؟ گفت: جمع‌آوری سگ‌های ولگرد جزو اختیارات شهرداری اهر است و اصولاً برای رهایی شهروندان اهری از معضل سگ‌های ولگرد، کنترل زاد و ولد است و شهرداری اهر بایستی برای این معضل همتی داشته باشد.

وی، ساماندهی زباله‌گاه را از وظایف و اختیارات شهرداری اهر عنوان کرد و افزود: متأسفانه هنوز توجه به زباله‌گاه و دفع و حمل اصولی زباله در شهرها جزو اولویت‌های شهرداری‌ها قرار نگرفته، در حالی که دفن و حمل زباله از وظایف شهرداری‌هاست.

هر یک از منتخبان ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر اهر در رابطه با مسائل زیست محیطی مربوط به شورای شهر و شهرداری اهر نکته نظرات خود را بیان و برای پیش‌برد مطالبات شهروندان و رعایت مسائل زیست محیطی اعلام آمادگی کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز حمل و دفن زباله ساماندهی زباله گاه مسائل زیست محیطی زباله گاه اهر زباله گاه زباله در شهر سگ های ولگرد شهرداری اهر شهرداری ها شورای شهر شهر اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج

حمیدرضا نامداری در حاشیه بازدید از پروژه انتقال فاضلاب خط چهار حصار کرج افزود: با توجه به اهمیت زیست محیطی بستر و حریم رودخانه کرج تا خرداد ماه سال جاری شبکه جمع آوری فاضلاب خط چهار حصار کرج تکمیل می شود.

وی بیان کرد: به منظور رفع مشکلات زیست محیطی و دفع بهداشتی فاضلاب، این پروژه به طول حدودسه هزارو ۵۰۰ متر در دست اجرا قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آبفا البرز در ادامه تاکید کرد: با تکمیل این شبکه جمع آوری فاضلاب ، ۶۰۰ انشعاب فاضلاب به ساختمان های منطقه حصار کرج با جمعیتی حدودهفت هزارو۵۰۰ نفر واگذار می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • سلامت یک جامعه در گرو سلامت یک شهر
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • پاک‌سازی پارک جنگلی و دوشنبه بازار فیض آباد از زباله‌های پلاستیکی