Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروزه تراز جنگ‌ها تغییر کرده و شاهد رویه‌های جدید جنگ یعنی عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی که هزینه کمتر، اما اثرگذاری بیشتر برای دشمن دارد، هستیم.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در ابتدای دیدار با اعضای سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با بیان اینکه حین عبور از سالن‌ها و اتاق‌های سفارت، خاطرات ۳ دهه از حضور تعداد زیادی از مجاهدان و رزمندگان برای من زنده شد، گفت: ما وارث مجاهدت‌های عظیم و با اخلاصی در مجموعه جمهوری اسلامی و توسط افراد مختلف هستیم که شرایط امروز و قدرت امروز نظام را در حوزه امنیتی و نظامی رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آنچه در این ۳ دهه گذشته در منطقه رخ داده نشان دهنده آن است که سنت‌های الهی پابرجا هستند و اگر ما به آن باور داشته باشیم و با خدا بمانیم، خداوند در لحظه‌ای که همه امید‌ها کم شده و شکست نزدیک است پیروزی را رقم می‌زند، درست مانند آنچه در سوریه رقم خورد.

قالیباف افزود: شرایط کشور به نحوی است که برای تحولات آینده و حل مشکلات و معضلاتی که مردم با آن مواجه هستند، به تدبیر، تلاش و عقلانیت انقلابی و نیز حرکت مبتنی بر نتیجه محوری نیاز داریم.

رئیس مجلس با اشاره به قدرت موثر نظامی و امنیتی و نفوذ پرقدرت کشورمان در شعاع ۲ هزار کیلومتری از مرز‌های ایران تاکید کرد: این قدرت نظامی و امنیتی که حاصل رشادت‌ها و مجاهدت‌های انسان‌های شایسته است ۲ هزار کیلومتر دورتر از مرز‌ها گفتمان، اسلام و انقلاب اسلامی را جلو برده است، اما متاسفانه در همین شرایط شاهد هستیم که در حوزه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی حتی به اندازه یک خمپاره ۶۰ اثر نداریم.

وی در تحلیلی درباره تحولات نظامی، امنیتی، سیاسی و اجتماعی در منطقه غرب آسیا تصریح کرد: این تحولات به خوبی نشان می‌دهد که رویه جنگ‌ها به سمت جنگ‌هایی با هزینه کمتر، اما اثرگذاری بیشتر تغییر کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: براساس این تحولات می‌توان گفت که تراز جنگ‌ها تغییر کرده و به جنگ‌های نامتقارن در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده و این تراز و عرصه، میدان و فرصت اثرگذاری ما به عنوان گفتمان انقلاب اسلامی است.

وی تاکید کرد: امروز عرصه رویارویی دشمن، عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی است و لذا ضرورت دارد اکنون که قدرت نظامی را اینجا به دشمن تحمیل کرده ایم، همین جا برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی بی نظیری که وجود دارد نیز برنامه‌ریزی جدی انجام شود و با دخالت دادن مردم و سپردن کار به بخش خصوصی برای تولید ثروت و ایجاد قدرت اقتصادی و نیز ارتباط گرفتن با مردم و ایجاد قدرت اجتماعی و فرهنگی اقدامات اساسی مانند آنچه در حوزه نظامی و امنیتی انجام شد، صورت گیرد.

رئیس مجلس در همین زمینه با اشاره به رشادت‌های سردار سلیمانی در منطقه و تولید قدرت برای ایران گفت: هنر حاج قاسم این بود که با مردم ارتباط می‌گرفت، بین مردم بود و مردم را از قشر‌های مختلف گرد گفتمان مقاومت جمع می‌کرد و این همان استراتژی و الگوی امام خمینی (ره) بود؛ همین الگو اکنون باید در تراز جدید جنگ‌ها که اقتصادی و اجتماعی است به کار گرفته شود تا بتوانیم همپای قدرت نظامی و امنیتی، قدرت اقتصادی و اجتماعی نیز ایجاد و در عرصه‌های جدید با دشمن مقابله کنیم.

قالیباف با بیان این که برای رسیدن به این هدف نباید فراموش کنیم که در حوزه اجتماعی و فرهنگی با انسان‌ها سروکار داریم نه با پول گفت: در این بخش‌ها حتی اگر اقتصاد را سروسامان می‌دهیم و از مسائل اقتصادی حرف می‌زنیم یادمان باشد که باید خروجی آن این باشد که مطابق گفتمان متعالی اسلام، انسان‌ها ساخته شوند.

وی در پایان سخنان خود نیز تاکید کرد: آنچه باید به آن توجه کنیم این است که تولید ثروت، قدرت، معرفت و منزلت باید با هم اتفاق بیفتد و نباید به نحوی امور جلو برود که به ثروت یا قدرت توجه شود، اما به معرفت و منزلت انسان‌ها بی توجه باشیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس اقتصادی و اجتماعی اجتماعی و فرهنگی نظامی و امنیتی رئیس مجلس انسان ها جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: وضعیت بازار ارز بررسی می‌شود

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تأثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تأثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر: 1228414 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد