Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این استان جزو 10 استان برتر واکسیناسیون کرونا کشور است، گفت: باید همه ظرفیت‌های حوزه سلامت در خدمت واکسیناسیون عمومی کرونا باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز در نخستین نشست هماهنگی با فرماندهان سپاه‌  نواحی استان در سالن اجلاس دانشگاه، با تقدیر از همکاری بسیج و سپاه در طول بحران کرونا، اظهار کرد: سپاه و بسیج در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا و در سایر رزمایش‌های مقابله‌ای با این بیماری همراهی و همکاری صادقانه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی گیلان داشته‌اند که شایسته تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی با تأکید بر اینکه باید تلاش‌ها در واکسینه کردن جامعه هدف گیلان افزایش پیدا کند، افزود: برخی از استان‌ها درصد پوشش واکسیناسیون بسیار کمتری نسبت به متوسط عملکرد کشور دارند اما خوشبختانه گیلان جزو 10 استان نخست در پوشش واکسیناسیون عمومی است.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان، گفت: گیلان مسن‌ترین استان کشور است و مسافرت‌ها در گیلان طی دو هفته اخیر به اوج خود رسید و ما شاهد حضور 5 میلیون مسافر و گردشگر بودیم که نتیجه آن، افزایش بیماران بستری از 200 نفر به بیش از 1000 نفر است.   دکتر سالاری با تأکید بر اینکه در تلاشیم تا واکسن کرونا، به‌موقع و  با سرعت بیشتری توزیع و تزریق شود، گفت: در حال حاضر 35 مرکز تجمیعی، 27 مرکز جامع خدمات سلامت، 199 تیم فعال و 15 تیم سیار واکسیناسیون در گیلان وجود دارد. وی با بیان اینکه علاوه بر ظرفیت کنونی واکسیناسیون در گیلان، 40 پایگاه واکسیناسیون جدید در رشت راه‌اندازی خواهد شد، افزود: با افرایش این 40 مرکز واکسیناسیون، تزریق روزانه واکسن به  25 هزار دوز می‌رسد.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تصریح بر اینکه همه ظرفیت‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها باید در جهت اجرای واکسیناسیون به کار گرفته شود، گفت: رؤسای بهداشت و درمان در شهرستان‌ها ، نمایندگان تام‌الاختیار دانشگاه در جهت هرگونه بهره‌برداری از ظرفیت‌ها، امکانات، نیروی انسانی و استعدادها هستند.   دکتر سالاری همکاری و مشارکت فعالانه سپاه و بسیج را با دانشگاه در جهت تأمین سلامت جامعه حائز اهمیت برشمرد و افزود: بدون شک اگر تاکنون همراهی سپاه و بسیج نبود، مردم آسیب می‌دیدند و موفقیت‌های کنونی در جهت پایداری سلامت را مرهون جانثاری های این بزرگواران هستیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا رئیس دانشگاه علوم پزشکی بسیج دانشگاه علوم پزشکی جامعه واکسیناسیون پوشش علوم پزشکی درمان بهداشت و درمان نیروی انسانی سلامت واکسیناسیون گیلان فرماندهان سپاه حوزه سلامت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان واکسیناسیون کرونا در کشور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری