Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@00:15:49 GMT

واکسن طاعون براساس واکسن کرونا ساخته شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۵۹۹۳

واکسن طاعون براساس واکسن کرونا ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، هرچند طاعون یک بیماری باستانی تصور می‌شود اما در زمان حاضر موارد ابتلاء به آن در مناطق حومه‌ای در آفریقا، آسیا و آمریکا نیز رصد شده است.

اکنون محققان کارگروه واکسن آکسفورد مشغول آزمایش یک واکسن برای طاعون هستند که بر اساس واکسن ویروس کرونا ساخته شده است.

قرار است در یک آزمایش بالینی ۴۰ فرد بزرگسال ۱۸ تا ۵۵ ساله و سالم این واکسن را دریافت کنند تا هرگونه عارضه جانبی آن ارزیابی و مشخص شود چه میزان آنتی بادی در بدن آنها به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور اندرو پولارد مدیر گروه واکسن آکسفورد در این باره می‌گوید: پاندمی ویروس کرونا اهمیت واکسن‌ها برای دفاع از مردم در برابر تهدیدهای باکتری‌ها و ویروس‌ها را نشان داد. موج‌های شیوع طاعون در عصر جدید همچنان مردم را تهدید می‌کند.

هرچند در مراحل اولیه ابتلاء به طاعون این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک قابل درمان است، اما استفاده از این روش در مناطق دورافتاده ممکن نیست در عوض محققان معتقدند واکسن یک راه حال تاثیرگذارتر برای مقابله با بیماری است. واکسن طاعون بر مبنای پلتفرم وکتور آدنوویروس ChAdOx1 ساخته شده که در واکسن کرونای آکسفورد-آسترازنکا به کار رفته است.

کد خبر 5267910 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا طاعون تحقیقات علمی فناوری فضایی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی موبایل همراه اول تحقیقات علمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سلول بنیادی نوآوری ایالات متحده امریکا دولت آینده ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان